Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1489 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 96, 97, 98, 99, 100  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pát 26.01.2018 15:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 398
Bydliště: Blansko
hej tech stranek se nebojte.....hlasi to jen proto ze sem si je delal sam....to je cely.....obsahem jsou pouze texty a obrazky o modelech.....takze vklidu......


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pát 26.01.2018 19:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2008
Příspěvky: 1770
Bydliště: Kralupy n.vlt
Obrázky: 13
pers76 píše:
Prosim o radu jaky nejlevnejsi vysilac si k tomuto simulatoru mam poridt, nechce se mi kupovat hned nejaky drahy vysilac když nevim jestli u letani jako zacatecnik vydrzim. Pripadne pokud mi někdo nabidnete bazorovy kus budu rad, diky moc


Ideální by byl vysilač se kterým bys potom i reálně lítal.Jako začátečníkovi by Ti zmizel jeden z omezujících prvků-přechod mezi lítáním doma a venku.Měl bys ten vysilač už osahaný a nemusel pak venku řešit že se jinak drží,že jdou páčky jinak ztuha..... a mohl se bez tohoto hendikepu navíc soustředit jen na lítání.

Jakýkoli vysilač s výstupem "učitel-žák".Často je to jack 3,5mm(potom nebude s phoenixem problém) ale i jiné.Pak je třeba propojit vhodnou redukcí.

Konkrétní nejlevnější bohužel neporadím.Po deseti letech modelaření se pohybuju v kategorii "nejlevnější ze spolehlivých" :wink:

_________________
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: úte 30.01.2018 20:58 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 18.10.2014
Příspěvky: 72
Bydliště: Hostišová-Zlín
dagx píše:

Ideální by byl vysilač se kterým bys potom i reálně lítal.Jako začátečníkovi by Ti zmizel jeden z omezujících prvků-přechod mezi lítáním doma a venku.Měl bys ten vysilač už osahaný a nemusel pak venku řešit že se jinak drží,že jdou páčky jinak ztuha..... a mohl se bez tohoto hendikepu navíc soustředit jen na lítání.

Jakýkoli vysilač s výstupem "učitel-žák".Často je to jack 3,5mm(potom nebude s phoenixem problém) ale i jiné.Pak je třeba propojit vhodnou redukcí.

Konkrétní nejlevnější bohužel neporadím.Po deseti letech modelaření se pohybuju v kategorii "nejlevnější ze spolehlivých" :wink:

Ahoj .Vem Taranis Q X7. A máš po starostech.Na sim idealní a když tě to přestane bavit tak to určitě prodáš lépe jak Futabu nebo Spekrtum.Vrtulník ,letadlo v reálu není problém.Martin

_________________
Goblin 700 spirit ,Goblin 380 spirit ,msx 64 ,jeti 14


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pát 02.02.2018 9:02 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2008
Příspěvky: 6802
Bydliště: Moravský kras
milagros píše:
hej tech stranek se nebojte.....hlasi to jen proto ze sem si je delal sam....to je cely.....obsahem jsou pouze texty a obrazky o modelech.....takze vklidu......


Až na to, že stránka spouští jakýsi pochybný javascript bůhví odkud.. Takže bych tak úplně v klidu nebyl ;)

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: sob 03.02.2018 9:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2477
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Obrázky: 0
Tak to jsem v prdeli. Já mu věřil, tak jsem tam vlezl a teď si přečtu, že je tam pochybnej nějakej javascript bůhví odkud.
Milagrosi, sakra proč se do toho montuješ, když tomu zjevně nerozumíš?!

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: ned 04.02.2018 20:02 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.11.2013
Příspěvky: 573
Bydliště: Praha 10
Obrázky: 9
rampa_mckvak píše:
Tak to jsem v prdeli. Já mu věřil, tak jsem tam vlezl a teď si přečtu, že je tam pochybnej nějakej javascript bůhví odkud.
Milagrosi, sakra proč se do toho montuješ, když tomu zjevně nerozumíš?!

To určitě jsi. Javascripty využívá naprosto drtivá většina stránek na internetu. :roll:
RCManii samozřejmě nevyjímaje.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pon 05.02.2018 10:40 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2010
Příspěvky: 4801
Bydliště: Žilina SR
Taky nechápu proč ta panika? 8O
Zkuste zapblokovat v prohlížeči všechny javascripty, prvky ActiveX a jiné a pak surfujte po internetu. Většinu stránek asi pak ani nebudete poznávat. :lol:

Kdo se bojí, ať do lesa nechodí! :P

_________________
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)


Naposledy upravil VTjr dne sob 03.11.2018 13:50, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: stř 31.10.2018 13:38 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 644
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
rampa_mckvak píše:
No člověče, já ti nevím, jestli se na to díváš správně. Já si simulátor koupil až po roce lítání, abych měl nějakou zábavu i doma. Simulátor ti venkovní prostředí nenahradí a může tě to odradit ještě dříve, než si stihneš koupit svůj první letoun.
Já bych to řešil nějakým érem pro začátečníky souběžně se simulátorem, tedy jestli na něm trváš. Asi nejlevnějším řešením je, i když to není Phoenix, toto
http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=30030 , ale nevím, nevím.


U letadel se možná bez simulátoru běžný smrtelník obejde, u vrtulníků vřele doporučuju začít tím sumulátorem.

K vysílačce: teď se mi tu válí prakticky nová Turnigy 9x s OpenTX. Celkem mě nadchla a proti třeba mé oblíbené DX7 je o parník v předu. Nechcete?
Případně + baterka, případně + 6ch přijímač...

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | vrtulníky(čky) | Xcoptery(rky) | Zorro | malá Cessna)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: stř 31.10.2018 13:40 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 644
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
PhoenixRC už se prý nevyvíjí. 5.5 je stále k dostání a funkční. Je nějaká rozumná alternativa? Je fakt, že letadla nelítají úplně super, ale na vrtulníky je prima.

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | vrtulníky(čky) | Xcoptery(rky) | Zorro | malá Cessna)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: stř 31.10.2018 19:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.2.2014
Příspěvky: 289
Bydliště: Černošice/Praha
Já na vrtulníky používám k plné spokojenosti https://accurc.com/

_________________
TDF, TDR, Logo 600, Devil 380 @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mx-20,mz-18


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: čtv 08.11.2018 15:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.2.2007
Příspěvky: 245
Bydliště: ČR, Praha Západ
Koukám na domovskou stránku a Phoenix už není aktivní.

_________________
Mirek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pát 23.11.2018 18:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2010
Příspěvky: 570
Bydliště: Mohelnice, Olomoucký kraj
To znamená, že třeba po další velké aktualizaci Win přestane fungovat? Nerozumím tomu.
Jaký sim dnes koupit? Phoenix jsem kdysi na bazaru prodával za 1k, můžu mít za podobnou cenu.

_________________
"Nejde to zalepit nesprávně" - neznám slovo nejde!

FlySky FS-i6X, Funtic II 1600


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: sob 24.11.2018 13:01 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.11.2018
Příspěvky: 3
Bydliště: Staré Město u Uh.
Ahojte,
tak jsem si pořídil taky tenhle simulátor a k tomu vysílač SIMtranmitter od Pelikána.
A mám problém s kalibrací. Nemůžu přiřadit směrovku na levou páčku kanál 4. Ale jde přiřadit na kanál 6 GEAR/PIT viz. obrázek.
Ale to samé mně dělá i v nastavení ve windowsech (10).
Tak nevím jestli dělám něco špatně nebo může být chyba ve vysílači.

Ještě pro upřesnění kdysi jsem jezdil trošku s autama a na jaro bych chtěl pořídit nějaké letadlo, ale s tím nemám žádné zkušenosti.
Příloha:
IMG_0933.jpg
IMG_0933.jpg [ 26.19 KiB | Zobrazeno 215 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: sob 24.11.2018 19:49 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 644
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Petit píše:
Ahojte,
tak jsem si pořídil taky tenhle simulátor a k tomu vysílač SIMtranmitter od Pelikána.
A mám problém s kalibrací. Nemůžu přiřadit směrovku na levou páčku kanál 4. Ale jde přiřadit na kanál 6 GEAR/PIT viz. obrázek.
Ale to samé mně dělá i v nastavení ve windowsech (10).
Tak nevím jestli dělám něco špatně nebo může být chyba ve vysílači.

Ještě pro upřesnění kdysi jsem jezdil trošku s autama a na jaro bych chtěl pořídit nějaké letadlo, ale s tím nemám žádné zkušenosti.
Příloha:
IMG_0933.jpg


PhoenixRC? Přes menu sysém - ovládání - vyskočí okno - změnit profil - pokud se u té správné funkce otevře roletka s možnými kanály, tak je vidět jak se hýbou. Pokud pohnu s páčkou, kde chci mít směrovku, tak vidím, jak se tam něco hýbe to vyberu.

Pokud se nic nehýbe, tak je možné, že vysílač není zkalibrovaný. To je zase menu Systém - vysílač. Pokud "teploměry" neběhají po celé délce nebo neběhají vůbec, tak nahoře je "kalibrovat". To by mohlo pomoct...

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | vrtulníky(čky) | Xcoptery(rky) | Zorro | malá Cessna)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: sob 24.11.2018 20:57 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.2.2013
Příspěvky: 54
Bydliště: Brno
Zdarec, tak jsem zjistil že phoenix je mrtvej, už nejde stahovat v programu nic. Po dlouhé době jsem instnul origoš CD phoenix 3 do komplu protože HDD zdechl. No stím že se uploadne na 5 + čeština, modely atd. tak jak tomu bylo dříve. A nic. Mrtvola. Pěkně na ho..o. Prej phoenix skončil. Je to pravda? Nebo je potřeba něco jinak. :roll:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1489 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 96, 97, 98, 99, 100  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz