Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 653 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 21:07 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2008
Příspěvky: 31
Nevím jak u iMac, ale na PC model normálně přidat jde. Je ale otázka, co máš za verzi simulátoru. Do AeroFly Professional Deluxe nejde přidat ani po úpravě souboru stobel.tmd. Naopak do Aerofly RC 7 Ultimate Edition jde normálně přidat a dá se s ním létat.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 21:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 26.12.2012
Příspěvky: 119
Obrázky: 0
Mám ten základní standard.
No právě nevím, jestli není rozdíl v přidávání do PC a do Macu (resp. vypadá, že zjevně je) a jak to případně řešit...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 21:35 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2008
Příspěvky: 31
Tak jinak. Přidáváš to složky kam se simulátor nainstaloval nebo někam jinam? U AeroFly Professional Deluxe se to přidává do složky kam se nainstaloval simulátor. Do Aerofly RC 7 Ultimate Edition se model musí nakopírovat do C:\Users\ můj účet\Documents\aerofly RC 7\aircraft. Ale jak je to pojmenované u iMacu nevím.
A ještě jedna věc, model se ti rozbalí je pod jménem jaký měl ZIP. Ale v té složce je další složka se jménem stobel a teprve tu bys měl někam nakopírovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 22:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 26.12.2012
Příspěvky: 119
Obrázky: 0
Přesně tak jsem to dělal, teď ještě zkusil nakopírovat i do jiných složek než přímo "aircraft", ale stejně ho to nenajde...
Už prostě nevím, každopádně díky za snahu pomoct! :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 22:51 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2008
Příspěvky: 31
Ten soubor stobel.tmd nemá v hlavičce to co je u ostatních modelů. Můžeš zkusit doplnit mu do hlavičky to co je v citaci. Já když jsem to doplnil, tak model byl sice vidět, ale při pokusu o jeho načtení se simulátor kousnul. Ale třeba to u tebe zabere. Víc mě nenapadá.
Citace:
// aerofly professional --------------------------------------------------------
//
// file: stobel.tmd
// version: 1.8.0
//
// type: 17
// lock: 0
//
// --------------------------------------------------------------------------------


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 23:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 26.12.2012
Příspěvky: 119
Obrázky: 0
Nezabralo :(
Budu pátrat dál - kdybych na něco přišel, napíšu sem pro ostatní výsledek...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 23:25 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2008
Příspěvky: 31
Ještě můžeš zkusit autora, třeba ti pomůže. Napsat se mu tam dá.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 23:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 26.12.2012
Příspěvky: 119
Obrázky: 0
To je jasný. Ale zatím právě bez reakce..
Stejně díky moc!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 653 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz