Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 657 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 21:07 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2008
Příspěvky: 31
Nevím jak u iMac, ale na PC model normálně přidat jde. Je ale otázka, co máš za verzi simulátoru. Do AeroFly Professional Deluxe nejde přidat ani po úpravě souboru stobel.tmd. Naopak do Aerofly RC 7 Ultimate Edition jde normálně přidat a dá se s ním létat.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 21:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 26.12.2012
Příspěvky: 119
Obrázky: 0
Mám ten základní standard.
No právě nevím, jestli není rozdíl v přidávání do PC a do Macu (resp. vypadá, že zjevně je) a jak to případně řešit...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 21:35 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2008
Příspěvky: 31
Tak jinak. Přidáváš to složky kam se simulátor nainstaloval nebo někam jinam? U AeroFly Professional Deluxe se to přidává do složky kam se nainstaloval simulátor. Do Aerofly RC 7 Ultimate Edition se model musí nakopírovat do C:\Users\ můj účet\Documents\aerofly RC 7\aircraft. Ale jak je to pojmenované u iMacu nevím.
A ještě jedna věc, model se ti rozbalí je pod jménem jaký měl ZIP. Ale v té složce je další složka se jménem stobel a teprve tu bys měl někam nakopírovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 22:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 26.12.2012
Příspěvky: 119
Obrázky: 0
Přesně tak jsem to dělal, teď ještě zkusil nakopírovat i do jiných složek než přímo "aircraft", ale stejně ho to nenajde...
Už prostě nevím, každopádně díky za snahu pomoct! :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 22:51 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2008
Příspěvky: 31
Ten soubor stobel.tmd nemá v hlavičce to co je u ostatních modelů. Můžeš zkusit doplnit mu do hlavičky to co je v citaci. Já když jsem to doplnil, tak model byl sice vidět, ale při pokusu o jeho načtení se simulátor kousnul. Ale třeba to u tebe zabere. Víc mě nenapadá.
Citace:
// aerofly professional --------------------------------------------------------
//
// file: stobel.tmd
// version: 1.8.0
//
// type: 17
// lock: 0
//
// --------------------------------------------------------------------------------


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 23:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 26.12.2012
Příspěvky: 119
Obrázky: 0
Nezabralo :(
Budu pátrat dál - kdybych na něco přišel, napíšu sem pro ostatní výsledek...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 23:25 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2008
Příspěvky: 31
Ještě můžeš zkusit autora, třeba ti pomůže. Napsat se mu tam dá.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 30.01.2019 23:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 26.12.2012
Příspěvky: 119
Obrázky: 0
To je jasný. Ale zatím právě bez reakce..
Stejně díky moc!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: čtv 06.06.2019 0:19 
Mazák
Mazák

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 717
Bydliště: Žďár n. S.
Ahoj. Pokoušel jsem se zjistit, kolikrát můžu aktivovat licenci AEROFLY RC7 Ultimate, ale není to nikde k nalezení. Jen se popisuje hlášení o překročení počtu aktivací a kam pak napsat. Zdá se, že počet aktivací výrobce tají :( . Hledal jsem to dost usilovně, ale marně.

Jeden komp mám víceméně po smrti a odebrat z něj aktivaci zřejmě nejde. Zkusil jsem o obavami aktivovat licenci na druhém trochu mladším PC a proběhlo to v pohodě. Takže alespoň dvě aktivace projdou :P Ale co další nový ntb?

Nemáte s tím někdo zkušenost? Nerad bych se dožil překvapení a nutnosti komunikace s Ikarusem. Raději bych věděl předem, kolikrát to můžu aktivovat na různých kompech, než to bude řvát. (Doufám to aspoň neshodí licenci už předtím aktivovanou.)

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtic II, Dingo, F4U Corsair, Bf 109H, Skipper...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 09.10.2019 15:04 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2010
Příspěvky: 105
Bydliště: Benešovsko
Mám dotazy: - Chci si koupit simulátor Aerofly RC7, jde k němu použít
ovladač SIMtransmitter6 USB RC Flight Simulátor ?
- Nebo mohu použít vysílač Hitec Laser 6 ?
- Není výrazně horší simulátor Aerofly RC7 než Aerofly Profesionál Deluxe ?
DĚKUJI ZA ODPOVĚD. fin


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 09.10.2019 15:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 333
Bydliště: Liberec
RC7 je super. O dost lepší než DeLuxe

_________________
FunGlider, Funtastic, Amigo III, SALy, Taranis Q X7
Synovy: Alpha 1500 (RIP), Focus 400, Turnigy t9x


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 09.10.2019 21:10 
Mazák
Mazák

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 717
Bydliště: Žďár n. S.
Tlapa píše:
RC7 je super. O dost lepší než DeLuxe
S tím bych úplně nesouhlasil - můžu porovnat, používám oboje.

RC7 má výhodu především v možnosti snadno měnit velikost a hmotnost modelu. Jsou tam výborně udělané svahy podle panoramatu reálných lokalit. Ale některé 3D digitální scenérie nejsou moc realistické a navíc trochu haprují.
Taky jsem sváděl ukrutný boj s oživením licence RC7 - přes řadu dotazů nejdřív na Pecku, pak na Ikarus a zpět. Reagovali, to se musí uznat, radili - jenže marně. Nakonec se ukázalo, že žábou na prameni bylo jakési reziduum Mcafee, ačkoliv byl odinstalován :x Bylo potřeba použít nějakou odstraňovací utilitu. Při těchto experimentech jsem ovšem prodrbal dvě aktivace. (Stačí, když se hned po úspěšné aktivaci program kousne nebo spadne systém. U nich se aktivace odepíše, u mne se neuloží.) Takže teď už vím, že tolerovaný počet aktivací licence je maximálně 3.

V kroužku pro začátečníky raději používám DeLuxe, na výcvik základů i na akrobacii je úplně v pohodě a řekl bych i lepší.

SIMtransmitter6 USB určitě chodí s obojím (Hitec Laser 6 nevím).

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtic II, Dingo, F4U Corsair, Bf 109H, Skipper...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 657 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz