Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Simtransmiter6CH
PříspěvekNapsal: stř 18.09.2013 16:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2012
Příspěvky: 327
Bydliště: Louny
vladek346@seznam.cz píše:
Nedavno jsem koupil Simtransmiter 6Ch ale nevim jak ho roschodi v mem počitač mam operačni system Vindous XPhome ale když ho zapojímdo usb a přiloži dodane cd tak se my na obrazovce oběvi jen logo rc system a dal to nejde prosim o radu vladek.


....dočetl jsem, na obrazovce se mi objevil e-mail na učitelku našeho mateřského jazyka....

testoval jsi to i na jiném počítači ?

_________________
Turnigy 9x, V 911, V 939, Quad 230 KK.2 LCD , Quad 470 APM 2.5, BIXLER 2


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Simtransmiter6CH
PříspěvekNapsal: sob 21.09.2013 15:12 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2009
Příspěvky: 19
Prehraje pocitac zvuk po pripojeni do USB ? Jake CD k tomu mas, na kterem programu to zkousis ?

_________________
100% zacatecnik
planuje se HK450


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simtransmiter6CH
PříspěvekNapsal: sob 21.09.2013 15:29 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.9.2012
Příspěvky: 929
Bydliště: Křovice, Dobruška (Královehradecký kraj)
Co se týče mě psal jsem to-počítač vůbec nepozná ani nijak nesignalizuje že v něm něco je, ani po připojení do jiných USB portů. Instalační CD k tomu nebylo a ani být nemělo (údajně)

_________________
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simtransmiter6CH
PříspěvekNapsal: pát 27.09.2013 18:56 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2009
Příspěvky: 19
Sviti dioda na tom konektoru USB ? Mela by problikavat cervena dioda. Co na jinem pocitaci ?

_________________
100% zacatecnik
planuje se HK450


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simtransmiter6CH
PříspěvekNapsal: pát 27.09.2013 19:14 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.9.2012
Příspěvky: 929
Bydliště: Křovice, Dobruška (Královehradecký kraj)
Já jsem ho už dal kamarádovi kterému na win7 šlape takže to nemám možnost vyzkoušet, myslím že svítila ale nevím jistě. Ještě dodávám že pokud ano tak můj pc signalizuje na předním vstupu jen zelené světlo, červená je jen vzadu.

_________________
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: nasavení simulátoru Multiplex free
PříspěvekNapsal: sob 08.10.2016 15:05 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.10.2016
Příspěvky: 3
Zdravím,
chtěl bych požádat o pomoc s nastavením a kalibrací simulátoru SIMTRANSMITTER 6 a MULTIPLEXU. Pokud to takhle vůbec jde popsat. Vůbec nevím jak na to a co mám jak nastavit.

Díky Roman.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 10.10.2016 7:07 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.12.2011
Příspěvky: 141
Bydliště: Hradec Králové
Dobrý den,
co přesně Vám nefunguje?

SIMtransmitter a Multiflight fungují spolu standardně bez problémů.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 10.10.2016 16:59 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.10.2016
Příspěvky: 3
vůbec jsem nepochopil jak přiadit kanály


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 11.10.2016 7:15 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.12.2011
Příspěvky: 141
Bydliště: Hradec Králové
Takže SELECT GAME CONTROLER ... vybrat to, co to najde, mělo by to být PPM
Pak je ideální si zobrazit RADIO na obrazovce přes F8
Pak jít do F7 (Adjust Channel) a tam si u jednotlivých funkcí přiřazovat ručně kanály s tím, že prostě třeba v sekci AIRCRAFT nesmí prostě být stejné číslo u dvou funkcí. Reverzace se dělá tím + - zcela v pravo. A na zobrazeném rádiu si kontrolovat, že páka jde ve správném směru.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.11.2016 1:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.3.2009
Příspěvky: 873
Synátor mi vyrval kabel z toho USB převodníku (všechny tři žíly). Plus a zem jsem našel, ale zaboha nemůžu přijít na to, kam se má připájet signálový drát. Neumíte někdo poradit? V převodníku je čim EM78M612AAM.

Díky


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simtransmiter6CH
PříspěvekNapsal: stř 30.11.2016 1:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.3.2009
Příspěvky: 873
Synátor mi vyrval kabel z toho USB převodníku (všechny tři žíly). Plus a zem jsem našel, ale zaboha nemůžu přijít na to, kam se má připájet signálový drát. Neumíte někdo poradit? V převodníku je čim EM78M612AAM.

Díky


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simtransmiter6CH
PříspěvekNapsal: stř 30.11.2016 6:06 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 17701
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Sloučeno. Netřeba 2 témata na tento subj.

_________________
Aby mne mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simtransmiter6CH
PříspěvekNapsal: stř 30.11.2016 16:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2008
Příspěvky: 1770
Bydliště: Kralupy n.vlt
Obrázky: 13
Stačí tohle?


Přílohy:
IMG_20161130_164943.jpg
IMG_20161130_164943.jpg [ 120.83 KiB | Zobrazeno 1589 krát ]
IMG_20161130_165505.jpg
IMG_20161130_165505.jpg [ 131.39 KiB | Zobrazeno 1589 krát ]

_________________
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simtransmiter6CH
PříspěvekNapsal: stř 30.11.2016 21:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.3.2009
Příspěvky: 873
dagx píše:
Stačí tohle?


To je přesně to, co jsem potřeboval :)

Díky moc, už zase lítáme.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz