px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: RealFlight7-Hitec-Flesh7
PříspěvekNapsal: pon 28.03.2016 17:53 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.3.2016
Příspěvky: 12
Zdravím,prosím o radu.Koupil jsem si rc sim.RealFlight7 a mám vysílač Hitec Flash7.Nedaři se mi skalibrovat vysílač se simulatorem.Je to propojene PC-vys. přes Interface.Při zapnuti sim. vyberu vysílač a dam kalibrovat,všechny sloupce i znazorněne páčky stále kmitají doleva a doprava,tak taky kormidla na modelu.Jak ma byt zapnuty vysílač?Aco má být rwežim FP nebo PPM ktery je doporučen v návodu,a jak ho zapnout.Prodejce s tím nemá zkušenosti .


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: RealFlight7-Hitec-Flesh7
PříspěvekNapsal: úte 29.03.2016 0:11 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.12.2011
Příspěvky: 127
Bydliště: Hradec Králové
Vysílače Hitec vyžadují většinou kromě vlastního interface i redukci na mono jack 3,5, ale to by mělo být v návodu u simulátoru uvedeno.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RealFlight7-Hitec-Flesh7
PříspěvekNapsal: úte 29.03.2016 7:59 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.3.2016
Příspěvky: 12
Děkuji, ten jack tam je.Ale po propojení to prostě nefunguje.Všechny sloupce stále kmitaji,taky kormidla na modelu na obrazovce.Ikdyž to uložim je to pořad stejne.Vysílač ma být přepnuty do režimu FP nebo PPM,ne do režimu PCM.A musi byt funkce trener aktivována.Mi se zdá že je to jedno,jak to je.Kliknu na Simulation,vyberu ovládač ,dám kalibrovat-všechny sloupce a páčky kmitaji,nic s tím udělat nejde. Uložim,přejdu na let modelu,nic všechno kmita.Nemužu sehnat nikoho ,kdo by mi poradij-měl stejny problémPřipada mi že to spolu nekomunikuj -vysílač-interface-PC.Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RealFlight7-Hitec-Flesh7
PříspěvekNapsal: úte 29.03.2016 8:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Podle těch příznaků mi to přijde, že tam jednoduše chybí PPM signál. Odkud jsi? Třeba by ti někdo pomohl, kdyby to viděl na vlastní oči.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RealFlight7-Hitec-Flesh7
PříspěvekNapsal: úte 29.03.2016 14:23 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.3.2016
Příspěvky: 12
Děkuji,píšou,že ma byt vysílač přepnuty do režimu FP neboPPM ne do režimu PCM.dyž nevíte jak ,mám nahlednout do návodu k obsluze vysílače.Ale návod jsem přečetl už několikrát ale o tomto tam není ani slovo.Nevím vubec co to je ,ten režim FP-PPM.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RealFlight7-Hitec-Flesh7
PříspěvekNapsal: úte 29.03.2016 15:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.12.2011
Příspěvky: 127
Bydliště: Hradec Králové
Ještě zkuste nejprve připojit jack do vysílače a potom teprve vysílač zapnout (tj. zapnutí v žákovském režimu).
Flash žádné výše zmíněné režimy nemá.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RealFlight7-Hitec-Flesh7
PříspěvekNapsal: úte 29.03.2016 16:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 8722
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
V jaké verzi Woken to máš? V systému v ovládacích panelech by se měl vysílač objevit jako herní zařízení, a tam bys měl skočit do nastavení a prvotně zkalibrovat. Pak teprve spouštět simulátor a znova udělat kalibraci a přiřazení kanálů.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RealFlight7-Hitec-Flesh7
PříspěvekNapsal: úte 29.03.2016 22:09 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 31.3.2011
Příspěvky: 152
Bydliště: Senec
Originalny (anglicky) navod popisuje ako sa konfiguruje trainer mod od strany 37. Je tam popisane ako sa konfiguruje master aj slave.

Edit: Dnes som to konzultoval s kolegom, ktory flash7 ma a potvrdil, ze je tam problem s tym mono-jack konektorom a tiez plati ,to co som napisal ja t.j. navod od stany 37


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RealFlight7-Hitec-Flesh7
PříspěvekNapsal: ned 03.04.2016 16:42 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.3.2016
Příspěvky: 12
Diky všem za rady k mému problemu.Už to vypada že jsme na to přišli.HITEC 7 Flash totiž jako jedna z rodiny HITEC nemá ten režim FP nebo PPM.Pán majitel PVmodel to z velkým překvapením zjistil přímo v HITECU.Takže to budeme řešit jinym vysílačem-HITEC 5 Optic ktery mi byl nabídnut,za nějakou symbolickou cenu a ten by měl s tímto fungovat,je to i v manuálu.Díky všem.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz