RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://rcmania.cz/

Aurora 9x vs Phoenix
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=17&t=87692
Stránka 1 z 1

Autor:  Gargamel [ pon 30.03.2020 13:32 ]
Předmět příspěvku:  Aurora 9x vs Phoenix

Ahoj přátelé.
Mám sim Phoenix aktualizovaný na poslední verzi a windows 10.
Auroru 9X připojím, ale při kalibraci mi páka plynu funguje jako vypínač, nejde přidávat postupně.
Nemáte někdo zkušenost, co mám špatně, nebo kde je problém.
Našel jsem na YouTubu tu samou ukázku problému, ale neni tam řešení.
Diky Kamil.

Autor:  prikrylm [ pon 30.03.2020 17:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Aurora 9x vs Phoenix

(pro jistotu jsem naprosto stejnou konfiguraci zkusil)
Podle mě je problém v kalibraci.
V PhoenixRC je potřeba rádio kalibrovat. A to tak, že na začátku kalibrace jsou všechny používané osy uprostřed. Tedy i plyn - takže plyn bude jakoby v půlce.

Autor:  Gargamel [ pon 30.03.2020 19:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Aurora 9x vs Phoenix

Ahoj.
Měl jsi pravdu, vše funguje.
Veliké díky, Kamil

Autor:  prikrylm [ pon 30.03.2020 21:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: Aurora 9x vs Phoenix

Tak paráda!
Rádo se stalo.
:)

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/