Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prosim jak vyvazit easy glider
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 20:33 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.10.2008
Příspěvky: 20
Bydliště: Praha
Ahoj

Prosim o radu jak vyvazit easy glider. Na foru jsme nasel rady no chtel bych presne vedet misto na easy glideru pro vyvazeni protoze manual bohuzel nemam.

Muj problem:

Nelze stoupat i pokud mam vyskovku na maximum. Naklon na kridlo.

Cim nejlepe vyvazovat (olovo, brok ..)?

Diky.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 20:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
Máš elektroverzi?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 20:40 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.3.2008
Příspěvky: 73
Bydliště: Ostrava
pokud neznáš polohu těžiště, tak se začíná v 1/3 hloubky křídla od náběžky, no a potom posouváš těžiště dozadu podle tzv. "dive testu"
http://www.horejsi.cz/clanky/teziste/teziste.htm
tímhle si nastavíš éro sám a pochopíš i souvislost s úhlem seřízení křídla


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: elektroverze
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 20:49 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.10.2008
Příspěvky: 20
Bydliště: Praha
arda1 píše:
Máš elektroverzi?


jo :o


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 20:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.6.2008
Příspěvky: 430
arda1 píše:
Máš elektroverzi?


Ty asi nejsi úplně normální. Že by tam měl žhavíka, nebo dokonce benzín? :lol:
To by nastartoval jen jednou.

Pro kribo:
To přesně chci. Číst a číst. Potom nebude spousta nesmyslných dotazů. Hořejší má spoustu dobrých rad pro začínající.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 20:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2007
Příspěvky: 2273
Bydliště: Plzeň D.C.
jkolina píše:
arda1 píše:
Máš elektroverzi?


Ty asi nejsi úplně normální. Že by tam měl žhavíka, nebo dokonce benzín? :lol:
To by nastartoval jen jednou.

Pro kribo:
To přesně chci. Číst a číst. Potom nebude spousta nesmyslných dotazů. Hořejší má spoustu dobrých rad pro začínající.


Myslíš, že by nemohl mít třeba verzi svahovou bez motoru...? Já to teda pochopil hned :lol: :lol: :lol:

_________________
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=148
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 20:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
Jkolino-táhni už do pryč a myslím to vážně. Zmiz a neser se do něčeho o čem víš kulový!!!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: elektroverze
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 21:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2007
Příspěvky: 2273
Bydliště: Plzeň D.C.
Adamus píše:
arda1 píše:
Máš elektroverzi?


jo :o


Ona totiž existuje i verze bez motoru a to by ses třeba mohl ptát na dovažování na svahu...Takových dotazů tu bylo už několik, já to sám kdysi taky řešil :wink:

_________________
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=148
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 21:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
To linbergh-jiříku , co ti mám o tom blbcovi povídat....jasan- třeba kámoš má verzi kluzák a tahá to za vlečnou. Pokud má elektro tak než sypat někam olovo raději(pokud to jde) posunout komponenty(baterky) a pak teprve pokud to nestačí tak dovažovat. U bezmotorový jsou jen RXmalý baterky a tam si moc posunem nepomůže . :wink: :lol: :lol:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 21:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2008
Příspěvky: 1299
Bydliště: Lučenec
http://www.multiplexusa.com/downloads/M ... iderUS.pdf

to je na easy glidera
lebo je aj pro aj electra aby nedošlo k omylu :)

_________________
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 21:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2008
Příspěvky: 1662
Bydliště: Lanškroun
Já mám těžiště asi tak v místě výztuhy,podle návodu jsem to ani tak neštudoval,zkoušel jsem to dát víc dopředu nebo dozadu,ale u výztuhy mi to vyhovuje,a k tomu větroni,mě to taky hned docvaklo že se myslím větroň,opravdu,jkolino-to není normální to vše co píšeš...

_________________
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 21:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.8.2005
Příspěvky: 2420
Bydliště: letiště Točná, Praha
Já dával 1/3 křídla, a létá parádně :) . Pokud chceš další rady napiš na ICQ ti rád poradim. Georg

_________________
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná a modeláři Lipence.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 21:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.12.2007
Příspěvky: 2371
Bydliště: Praha
Obrázky: 15
Těžiště je +- v místě trubky na kterou nasazuješ křídlo. Spíš maličko dopředu, nejlépe mi to vychází na přední hranu tý trubky.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 21:38 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.11.2007
Příspěvky: 179
Bydliště: okr. Svitavy
citace z návodu EG elektro : těžiště se nachází ve vzdálenosti 70 mm za náběžnou hranou křídla- měřeno při trupu.
Mě to vyšlo akorát dovážit uložením lipolky 2s 1300 v prostoru za kabinou pro baterku. Ale nedával jsem do ocasu při stavbě tu ocelovou kuličku.

_________________
Easy Glider
mini Tornado
Flash EPP


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 21:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2008
Příspěvky: 1299
Bydliště: Lučenec
nalim ja mam EG pro a kázali dať 2guličky /dal som len jednu/

Chvost som prerabal na pantiky , takže som dovažoval lepom a pantikmi

_________________
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz