Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Serva do Selecta IV
PříspěvekNapsal: pon 10.12.2007 19:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2007
Příspěvky: 382
Bydliště: Brno-Bohunice
Obrázky: 0
Zdarec.Jaká serva na křidélka do SELECTa IV?HS 55 nebo bude stačit nějakej čínan?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 10.12.2007 21:08 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.5.2003
Příspěvky: 126
Mrkni sem tady je tabulka s výbavou pár modelů. A až ho doděláš tak mi ty udaje taky pošli ať je doplním.
http://www.danzkarabachu.hustej.net/supergee.htm


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva do Selecta IV
PříspěvekNapsal: pon 10.12.2007 21:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.11.2004
Příspěvky: 1367
Bydliště: Praha6-Nebušice
davehaja píše:
Zdarec.Jaká serva na křidélka do SELECTa IV?HS 55 nebo bude stačit nějakej čínan?

pozor na to v F3K se 55ky skoro rovnaj číňanovi v křídle sou na serva veliký nároky a 55ky časem hoděj vůle a pak praskaj převody vyplatí se koupit něco lepšího


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 10.12.2007 22:27 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2005
Příspěvky: 1761
Bydliště: SVK, Nitra
55-kám sa spraví vôla už pri kúpe :lol:
Odporúčam moje oblúbené W-060 alebo niečo lepšie

_________________
... urobíme tak, aby bolo dobré ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.12.2007 20:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2007
Příspěvky: 382
Bydliště: Brno-Bohunice
Obrázky: 0
A co tyto serva? http://www.montymodel.com/index.php?men ... a_strana=1


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.12.2007 21:04 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 7.6.2007
Příspěvky: 3594
Bydliště: Frenštát p.R.
davehaja píše:


Tydle serva jsem dal do Phobose a zdá se, že budou stačit:
http://kupcata.blogspot.com/search/label/Phobos

Ale koupil jsem je tady za cenu 70Kč/ks: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... roduct=662


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.12.2007 21:11 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2005
Příspěvky: 1761
Bydliště: SVK, Nitra
ťažké, pomalé ...

_________________
... urobíme tak, aby bolo dobré ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.12.2007 21:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2007
Příspěvky: 252
Bydliště: Vrchlabí
helbo píše:
ťažké, pomalé ...

:? tys je zkoušel? Pokud si chce zalítat a ne vyhrávat závody, musí to stačit :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.12.2007 21:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2007
Příspěvky: 252
Bydliště: Vrchlabí
TKS, jak rychle ti přišly poštou? Je to za půlku toho, co se tu prodávají a fungujou dobře, uvažuju o nákupu. Jak se to platí?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.12.2007 21:42 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2007
Příspěvky: 382
Bydliště: Brno-Bohunice
Obrázky: 0
...ano SG 90 je těžší o 3g a pomalejší o 0,01s/60 oproti W 060.SG 90 používá p.Kolman na LONGSHOTu rok bez nějakého problému.Na mé pohodové házení bude SG90 určitě stačit .Jdu do něho.Děkuji všem za rady.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.12.2007 21:43 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2005
Příspěvky: 1761
Bydliště: SVK, Nitra
tak do modelov od LS postačia...

_________________
... urobíme tak, aby bolo dobré ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.12.2007 21:46 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2007
Příspěvky: 382
Bydliště: Brno-Bohunice
Obrázky: 0
Ano ano SELECTa opravdu vyrábí LSMODEL :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.12.2007 22:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2007
Příspěvky: 252
Bydliště: Vrchlabí
ale přece jenom to promysli, jsou pomalejší :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.12.2007 22:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2007
Příspěvky: 382
Bydliště: Brno-Bohunice
Obrázky: 0
To máš těžký.Co člověk,to názor.A teď se v tom vyznej.Vidím to tak že na moje létání budou ty SG úplně stačit a to jak výkonem tak cenou.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.12.2007 23:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2007
Příspěvky: 252
Bydliště: Vrchlabí
mám je v Obludě a samokřídlech a je to (pro mě) v pohodě. :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz