A 380

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jag42

A 380

#1 Příspěvek od jag42 »

gardenroute

Re: A 380

#2 Příspěvek od gardenroute »

To je nádhera 8O
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Zba
Kontaktovat uživatele:

Re: A 380

#3 Příspěvek od Zba »

A co teprve opravdová A380, doporučuji kouknou na pilotseye.tv A380 San Francisco. Úžasný stroj...
gardenroute

Re: A 380 - osobní zkušenost

#4 Příspěvek od gardenroute »

Zba píše:A co teprve opravdová A380, doporučuji kouknou na pilotseye.tv A380 San Francisco. Úžasný stroj...
Tak jsem ji nedávno (na Vánoce) zažil na vlastní triko na segmentu Dubai - Bankgok, sice jen dole v "dobytčáku", ale v BKK s takřka nouzovou evakuací skoro po 1,5 hodině na "poli" :( Důvod - nebyl dostatek odbavovacích terminálů pro A380 (nikde jich není dost!), těsně před Vánocemi příliš plno... :D
Malinko více místa než v triplsedmě (kterou mám asi nejraději), ale jinak vevnitř tělocvična ...
Úžasné letadlo 8O
Přílohy
A380 v "BKK" 03
A380 v "BKK" 03
A380 v "BKK" 02
A380 v "BKK" 02
A380 v "BKK" 01
A380 v "BKK" 01
Zba
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Zba »

Tak doufám, že jsi se vnutil do kabiny :-D
Brácha tím nedávno také letěl, do Thajska. Bohužel letectví ho nezajímá a tak jeho reakce byla : ,,Radši bych letěl něčím menším, naloďování trvalo strašně dlouho!" :lol:
gardenroute

#6 Příspěvek od gardenroute »

Zba píše:Tak doufám, že jsi se vnutil do kabiny :-D Brácha tím nedávno také letěl, do Thajska. Bohužel letectví ho nezajímá a tak jeho reakce byla : ,,Radši bych letěl něčím menším, naloďování trvalo strašně dlouho!" :lol:
A nepotkali jsem se tam :D ? Kdy letěl (my 19./20.12.2014) ?
Kabina byla asi půl kilometru někde vpředu :mrgreen:
Při nalodění v DBX si pamatuji, že to bylo celkem rychlé, jen než to spustili, tak to trvalo, ale pak to bylo rychlé, dělají obě patra naráz, i terminál je "spešl", dvojpatrový, nahoře bussines a first class, dole "dobytčárna". Necelých 700 lidí vč. posádky, jsou konfigurace i pro 880 lidí (!)...
Problém byl jen v tom Bankgoku...
Zba
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Zba »

A nepotkali jsem se tam :D ? Kdy letěl (my 19./20.12.2014) ?
Kabina byla asi půl kilometru někde vpředu :mrgreen:
Při nalodění v DBX si pamatuji, že to bylo celkem rychlé, jen než to spustili, tak to trvalo, ale pak to bylo rychlé, dělají obě patra naráz, i terminál je "spešl", dvojpatrový, nahoře bussines a first class, dole "dobytčárna". Necelých 700 lidí vč. posádky, jsou konfigurace i pro 880 lidí (!)...
Problém byl jen v tom Bankgoku...

Nene, nepotkali.
To on tam byl ještě o něco dříve. Je to obrovský éro, snad ho někdy uvidím zblízka. Stačila by i 747 :wink:
Nejvíc ale doufám, že to jednou bude 737 - travel service, na něm bych chtěl jednou lítat.
gardenroute

#8 Příspěvek od gardenroute »

Zba píše:...Je to obrovský éro, snad ho někdy uvidím zblízka. Stačila by i 747 :wink:
Nejvíc ale doufám, že to jednou bude 737 - travel service, na něm bych chtěl jednou lítat
...
Je to obluda, to je bez řečí, ale 747ka, se kterou jsem mnohokráte letěl v minulosti (hlavně s B.A.a KLM) mě nějak připadala větší, A380 mě připadá krátká, ale to děla ten tlustý trup po celé délce...
Se 747kami musíš celkem spěchat, na letištích jich vídávám stále méně a méně, letecké společnosti po celém světě dost je hromadně vyřazují z provozu z ekonomických důvodů, holt to 4motoráky mají už spočítané, zejména co se upravili ETOPS podmínky pro velké a spolehlivé 2motoráky, které masivně dřívě dominující 747 vytlačují v cestách přes oceány, severní polární oblasti a pouště, zejména výše zmíněná "tripl sedma" (i přes ty oba "malajské" průsery) :(

A B737 v barvách Travelu, no nemám nejlepší vzpomínky, 2x jsem s nimi v minulosti letěl do BKK, 16-hodinový let v tomto "narrow body" se 3 záchody byl doživotním zážitkem :wink: Ale to je na jinde... Jestli se chystáš na pilotní kariéru u nich, tak moc závidím, vždy to byl můj sen, a tak dlouho jsem váhal, až bylo pozdě...držím palce :D
Zba
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Zba »

Nemyslím si, že musím spěchat. Jsou nové 747-8 a myslím, že postupně starší 747 nahradí. Mají menší spotřebu paliva na osobu a společnost nemusí platit pilotům type rating např. na A380. Lufthansa má obojí, tak se někdy zajedu podívat do Frankfurtu :-D
Za týden jdu na ULZ na prohlídku 1. třídy. Jestli mě nezastaví tohle, tak už nic! :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“