Pravidla fóra


Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Kombo zesik vs looper vs mikrofon
PříspěvekNapsal: čtv 09.11.2017 15:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10453
Bydliště: praha 5
kitemonkee píše:
]stačí klasický DIN (5-kolík, bacha na případně přehozené strany In/Out) kabel[/url], MIDI OUT na klávesách, MIDI IN na synťáku, tam pak ještě správně nastavit na jakých MIDI kanálech to má poslouchat, atd...


díky, jednu starou DIN šnuru jsem našel a s tou to už fachá.

zatím jsem ale z toho looperu docela fest tumpachovej a navíc mám jak jsem dlouho nehrál docela problém udržet rytmus :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Kombo zesik vs looper vs mikrofon
PříspěvekNapsal: čtv 09.11.2017 16:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2013
Příspěvky: 213
Bydliště: Řáholec
Obrázky: 0
pepin píše:
navíc mám jak jsem dlouho nehrál docela problém udržet rytmus :lol:

no, na to tam máš pomocníka - 9 všelijakých rytmů (rock, pop, funk...), které si můžeš pustit jako podmaz, pedálem si jednoduše naTAPovat jejich tempo.

v tom jsou například lepší ty dražší loopery, že mají i výstup na sluchátka, do kterých si můžeš nezávisle pustit "tempo click".


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kombo zesik vs looper vs mikrofon
PříspěvekNapsal: čtv 09.11.2017 20:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10453
Bydliště: praha 5
kitemonkee píše:
no, na to tam máš pomocníka - 9 všelijakých rytmů (rock, pop, funk...), které si můžeš pustit jako podmaz, pedálem si jednoduše naTAPovat jejich tempo.

v tom jsou například lepší ty dražší loopery, že mají i výstup na sluchátka, do kterých si můžeš nezávisle pustit "tempo click".


joo, už jsem to zkusil, trochu mám hokej s nastavením potřebné rychlosti tou šlapkou, ale asoi jde jen o zvyk, nějak se mi ale nedaří ukládání do paměti, sice něco uložím, ale když to pak otevřu, je tam nějaký maglajs, návod mám, postupuju podle něj, ale výsledek se dostavuje jen částečně :lol:

na blbnutí ale fakt dobrý, mám ještě z dávných dob minidiscovej mix Yamaha, ale ten looper mi přijde pohodovější tím smyčkováním

https://www.google.cz/search?q=yamaha+m ... SZHwILwMlM:



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kombo zesik vs looper vs mikrofon
PříspěvekNapsal: pát 10.11.2017 12:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10453
Bydliště: praha 5
kitemonkee, netušíš náhodou jestli jde v položce--vymazání fráze--vymáznout pouze jednu ze dvou stop? možná ano, ale z návodu to schopný vyčíst nejsem, je tam pouze popis vymazání fráze a to pak vymažu obě dvě stopy i když si před delete označím pouze jednu stopu.

možná to nejde, možná to ale dělám pouze blbě, ale když zkoíruju stopu do pc, tak taky není rozdělená na dva tracky.


Naposledy upravil pepin dne pát 10.11.2017 13:05, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kombo zesik vs looper vs mikrofon
PříspěvekNapsal: pát 10.11.2017 13:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10453
Bydliště: praha 5
Amper píše:
jasne, stejny vystup je na te RC-30 . Ale myslel jsem ze todle neni link-out a tudiz to normalni aktivni PC repraky bez nejakeho pred zesilovace nedaj.

Daj ?


na té 30 ce mám do out výstupu píchlý bud bezdrátový sluchátka, nebo právě pc bedýnky--malý pidi obyč logitech a je to v pohodě, v obyč místnosti ani ty malé pc repráky hlasitostí nevyužiju, pokud nechci prudit sousedy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kombo zesik vs looper vs mikrofon
PříspěvekNapsal: úte 14.11.2017 21:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10453
Bydliště: praha 5
kitemonkee píše:
no, na to tam máš pomocníka - 9 všelijakých rytmů (rock, pop, funk...), které si můžeš pustit jako podmaz, pedálem si jednoduše naTAPovat jejich tempo.

.


tak teprve dneska jsem ten princip spouštění a nastavení rytmu pochopil, já vždy nejdřív pustil rytmus a ten bud zpomaloval nebo zrychloval, což bylo peklo, nastavit svoje tempo, když mi hraje přednastavený firemní, teprve dneska jsem zjistil, že stačí jen zvolit jeden z devíti typu rytmu a za ticha jen v mnou požadovaném rytmu odšlápnout dvakrát pedálem.

je to pro mě ale pořád chaoz a boj, v klidu pohoda, to je mi vcelku naprosto jasný co čím a proč, jak ale začnu hrát, moje myšlenkové pochody a rozhodnutí co zmáčknout , čím otočit do leva, čím do prava a na co vubec nesahat, nebo nešlapat, to už uplně moc nestíhám a když se na to soustředím, zapomenu zase držet rytmus :lol:

o víkendu jsem to bordeliště nacpal alespon prozatimně do jedný starý skřínky, elektricky jsem to nakonec vyřešil--kytara--kytarový eqalizer, kvákadlo cry baby - mono-in vstup do looperu.

klávesy jdou na jeden in kanál eqalizeru, mikrofon jde na ruhý in kanál eqalizeru, out eqalizeru je zmoněnej a jde do mikrofonního druhého vstupu looperu , kde je možnost nastavení vstupu potákem, mono out výstup z looperu mi jde rozdvojený na stereo vstup klasického hifi předzesilovače, z výstupupředzesilovače jdu zase stereo--i když mono zvukem do stereolimiteru, ze stereo limiteru do zvukového procesoru zoom studio 1201, kde mám nastavený reverb,no a pak už bud sluchátka, nebo pc bedýnky.

mikrofon jsem zvažoval jestli pro mě má vubec cenu, ale nakonec jsem koupil obyč levný v alze a když se na eqalizeru vytáhnou středy a výšky, tak mi co jsem zkoušel do něj něco málo kvíkat a pískat na zobcovou flétnu přijde za ty peníze na domácí nenáročné blbnutí docela v pohodě.

https://www.alza.cz/defender-mic-130-d372016.htm?o=19


vyblbnout se s tím ale opravdu dá suprově, jenom na kytaru už mě posledí roky brnkat vubec nebavilo, s ím looperem je to šudlání rozhodně zábavnější :lol:



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kombo zesik vs looper vs mikrofon
PříspěvekNapsal: stř 15.11.2017 10:50 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4676
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
dobry, to by se holky vyblbnuli

Zustavaj samply nahrane i po vypnuti ze site a zkousel jsi vytahnout samply do pocitace ?

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kombo zesik vs looper vs mikrofon
PříspěvekNapsal: stř 15.11.2017 13:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10453
Bydliště: praha 5
Amper píše:
dobry, to by se holky vyblbnuli

Zustavaj samply nahrane i po vypnuti ze site a zkousel jsi vytahnout samply do pocitace ?


mazání a ukládání je naprosto jednoduché-- v looperu je kapacita k uložení asi 3 hodiny do 99 skladeb.

looper stačí propojit obyč usb šnurou s počítačem a bez jakéhokoli stahování nějakého programu se mohou položky přetáhnout do počítače podobně jako fotky a naopak,jen jsem připojil kabel k počítači a počítač okamžitě o looperu věděl-- opravdu jednoduchý--v návodu doporučují zálohování nahraných položek do počítače--- jeden minidiscový mix mi občas zamrzával a vždy jsem pak o nahrávku na disketě přišel, takže to zálohování je super.

místo toho zbastlení mikrofonu a kláves přez ten equalizer ale ještě dokoupím malý mix,
https://www.music-city.cz/behringer-xen ... p8QAvD_BwE

bude to propojení logičtější, možnost 3korekčního equlizeru pro každý kanál a hlavně FX vstupní výstupní smyčka do koncového efektu--ten koncový efekt, nějaký ten reverb ,jako mám právě třeba ten zoom bych ti určitě doporučil, klidně bazarový na bazoš cz, bez toho výstupního dozvuku je ta živá reprodukovaná muzika opravdu nepříjemně suchá, pokud je to do sluchátek, nebo potichu v místnosti, kdy ještě nevzniká přirozený odraz a dozvuk od stěn, takže to pak nutí v místnosti přidávat hlasitost, se sluchátkama si nepomužeš ani hlasitostí a je to opravdu na sucho nepříjemný.

ono je tam mraky možností co se vubec nevyužijou, jestli ale vyrábějí i něco jednoduššího, nového levného tak to nevim, možná by šel použít i nějaký nožní šlapkový reverb, ale to netušim jestli by měl vstup stereo--třeba pro stereo vstup kláves.

tady jedno video právě toho zoomu



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kombo zesik vs looper vs mikrofon
PříspěvekNapsal: pát 17.11.2017 3:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10453
Bydliště: praha 5
tak jsem to dnes v rámci možností a zkušeností x let zpátky jak bývala moje místnost prodrátovaná zkusil minimalisticky optimalizovat na přijatelnou mez, myslím, že pokud se do toho nebudu snažit napchat nakonec i i bicí, tak by to mohlo být už vcelku v poho někam odsčitelný, ale né porozpojovaný a pak z\ase řešit, co a kam zastrčit--ta dráteničina je fakt šílená.
Ampére, ono se to zdá na těch videích hodně free, ale se obávám, že reálnost je trochu jiná,
v každém případě,pokud chodí tvoje holky do lidušky, tak je ten looper hodně probere v tom, jak vubec nezáleží na tom, jak co rytmicky cítí, ale pouze to--co v rámci taktu odpočítají--hodně by je to blbnutí s looperem mohlo nakopnout, jaký smysl má opravdu ta nudná školní nauka v tom klasickém hraní.

looper je jednoznačně hudební matika, co neodpočítáš, do toho se v taktu nervrátíš, kapela na tebe počká, až se zorientuješ,hrát živě s kapelou je pohoda,s looperem fakt ne, ten se s tebou nesere, bud víš, nebo nevíš :lol:

osobně jsem ale fakt nadšenej


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kombo zesik vs looper vs mikrofon
PříspěvekNapsal: úte 21.11.2017 23:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10453
Bydliště: praha 5
Ampére, dnes se mi podařilo i když teda šíleně složitym zpusobem natočit reálnej linkovej zvuk co z toho zvukově leze když tam nejsou před kytarama žádný efekty, pouze 3 pásmový korekce na mixu a na výstupu trochu rewerbu--echo.

, já už teda striktně hraju pouze přez sluchátka, vyhovujou mi nejvíc, ale mužeš si to zkusit pustit přez nějaké ty pc bedýnky, jestli by teda stačili, nebo spíš opravdu pořídíš nějaké to kombo.



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kombo zesik vs looper vs mikrofon
PříspěvekNapsal: stř 22.11.2017 9:16 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4676
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
dikec - za me super :-) Pouzivam sice PC bedynky ale vetsinou zadny slupky :-) Jedny jsou Yamaha (stare odhadem 20 let a stali v te dobe 2 tacy) a druhe jsou Creative Labs. Oboje opravdove dvoupasma s bassreflexem. Trochu horsi maj dcerky ale asi udelame posun.

Radsi koupim slusne PC bedynky ktere se budou vyuzivat casto nez kombo ktere pouziji jednou za cas

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kombo zesik vs looper vs mikrofon
PříspěvekNapsal: stř 22.11.2017 17:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10453
Bydliště: praha 5
Amper píše:
Pouzivam sice PC bedynky ale vetsinou zadny slupky :-)
Radsi koupim slusne PC bedynky ktere se budou vyuzivat casto nez kombo ktere pouziji jednou za cas


jestli už nějaký pc bedny máš, tak bych zatím nic--lepšího-- nekupoval.

kytarový kombo je blbý mimo kytaru v tom, že má otevřenou ozvučnici-tvrdý středový reproduktor, takže v podstatě žádný basy, žádný výšky--pouštět přez něj muziku mp3 třeba venku na zahradě, to je zvuk děs běs.

kvalitní hifi je zase pro hraní blbý v tom, že je ten zvuk vyrovnanej--uhlazenej v celym pásmu, takže když přihráváš další nástroj, tak ho blbě slyšíš odděleně---pokud nepřidáš hodně na středech, nebo to hodně neřve :oops:

v pohodě to ale bylo vždycky bud v dřevních dobách na přenosnýho jezevčíka, nebo dnes na ty pc bedny---ale né takový, který jsou kvalitou už skoro hifi--navíc u kvalitních beden docela hrozí, že velice jednoduše odpálíš výškové reproduktory.

pokud holka uvažuje i o zpívání, nebo akustických nástrojích snímaných mikrofonem, tak se ale obávám, že bez sluchátek to fakt bude problém, pokud nekoupíš opravdu kvalitní směrový mikrofon, ale i tak do něj zpětně poleze co už hraje ze smyčky z beden, navíc dozpívávat něco do nahrávky bez sluchátek, kde se slyšíš už opravdu v té nahrávce přez nějaké echo, na to je potřeba mít opravdu zlato v hrdle--napadá mě třeba-- Adele -- :)

nějaká krabička ale i z kvíkání už udělá přijatelný výsledek.

když jsem s tím muzicírováním jen doma blbnul před víc jak 20 ti lety , tak jsem měl pouze hračkoidní kytarový multiefekt zoom 505,
https://www.google.cz/search?q=zoom+505 ... PeyFKVtcxM:

vstup mono. výstup stereo a v pohodě jsem si s ním přiefektováním na hraní do nahrávacího mixu pro nástroje , zpěv i na výsledný mix vystačil.

spíš duležitý, než nějaký kvalitní bedny vidím ale opravdu nějaký ten rewerb--echo efekt.



jinak jsem volal kámošovi co se trochu vyzná v ruzných programech pro muziku přez počítač--jde mi o bicí-- a mám slíbenou nějakou jeho starou windowsáckou zvukovku co by měl muj pidi notas zvládnout, teoreticky by to mělo ve výsledku fungovat tak, že když začnu hrát třeba na kytaru, zvukovka podle rytmu automaticky vybere a spustí bicí, tolik teorie, jak to bude fungovat v praxi a jestli se v tom programu a nastavení vyznám a pochopím se uvidí, ale těch rytmu v té RC 30 ce moc není a co byl občas problém s kterým jsem kdysi ohledně bicích v některých skladbách zápasil, že nestačil rytmus, ale udery bicích museli mít i určitou výšku tonu--museli hrát melodii, tenkrát mi ty bicí dělal na počítači právě tady ten kámoš, měl by se u mě stavit někdy v prosinci, tak bych ti dal vědět.

nahraju ti na you tube nějakou tu starou nahrávku, kde je to celý dělaný přez ten kytarový zoom a bicí jsou od toho kámoše dělaný na počítači.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kombo zesik vs looper vs mikrofon
PříspěvekNapsal: stř 22.11.2017 18:21 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4676
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
jo, budu muset resit nejaky mikrofon uz jen z toho duvodu ze harmoniku primo pripojim dost tezko :-D

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kombo zesik vs looper vs mikrofon
PříspěvekNapsal: stř 22.11.2017 22:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10453
Bydliště: praha 5
Amper píše:
jo, budu muset resit nejaky mikrofon uz jen z toho duvodu ze harmoniku primo pripojim dost tezko :-D


s mikrofonem ti neporadím, prvotně by mohl stačit ten levný z alzy, určitě by se dal ještě vylepšit trochu lepší šnurou , ta origo v setu moc stíněná není a bere bordel,takže záleží kudy a jak ji mám nataženou, problém toho mikrofonu je ale v případě jak to chceš přez bedny--- zpětná vazba--pískání, přez sluchátka pohoda, ale i přez pidi pc bedýnky to po přidání hlasitosti začíná vazbit.možná by bylo třeba na tu harmoniku lepší koupit nějaký akustický snímač, to bys ale měl, nebo spíš holka řešit a hlavně pokud možno reálně vyzkoušet v nějakých hudebninách a nekupovat něco jen na doporučení, muže stačit něco levného, ale taky nemusí, mě stačí na akustickou kytaru na doma akustický snímač do těla který jsem kdysi platil určitě né víc jak 500kč, ale za takové peníze je dobrý opravdu jen na domácí hraní, zapnout ho na sále do aparátu, tak začne stejně jako ten levný alzácký mikrofon hned vazbit, slušný akustický snímač ale už stojí třeba 8k--alespon co jsem se ted ptal v hudebninách, bo jsem ten svuj puvodní nemohl doma nikde najít, než dát ale 8k,nic levnějšího skladem na prodejně neměli, tak jsem přehrabal veškeré haraburdí až jsem ho nakonec našel v krabici s modelařinou :lol:

s těma akustickejma nástrojema to není tak jednoduchý, zvlášt někde v paneláku,nebo neodhlučený místnosti v rodinném domku od ostatních spolubydlících, akusticky řvou akustický nástroje už sami o sobě, ted ten nástroj nahraješ--přehráváš a k němu hraješ dalším nástrojem a pak dalším a dalším---ve výsledku je z toho pak kapela hrající v bytě, já si na zobcovku dovolím foukat pouze když mladý někam odjedou a barák je práznej, to samé v podstatě s akustickou kytarou.

kámošuv syn hraje mimo houslí na saxofon,sousedi už prý sepsali petici že se to nedá vydržet, dcera našich sousedu v paneláku hrávala před lety na elektriku přez kombo, než se trochu naučila hrát, tak to byl pro nás s manželkou ze začátku docela nemilosrdný sobotní a nedělní budíček , ale já ji tvrdě oplácel v noci zase gramofonem , na mě než jsem přešel při hraní právě na sluchátka sousedi taky párkrát vlítli, ono jedna věc je puštěná muzika a druhá když cvičíš a něco pořád omíláš do kolečka, z toho ostatní logicky šílej.

nic méně nahrál jsem ti jak snímá ten mikrofon z alzy---snímal jsem akustickou kytaru a zobcovou flétnu a jak se dá upravit zvuk přez nějaký ten rewerb--záměrně jsem dával toho efektu demonstrativně víc a přepínal ruzné režimy, ideální je ho mít ale nastaveno jen tolik, abys měl pocit, že není vubec zapnutej .

přez sluchátka je ten rozdíl výraznější.



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kombo zesik vs looper vs mikrofon
PříspěvekNapsal: čtv 23.11.2017 22:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10453
Bydliště: praha 5
trošku už v základu ten looper začínám chápat, tak jsem včera otevřel návod a pokoušel se z něj pochopit zase o trochu víc, co je fajn, poslední smyčka, pokud je v ní třeba chyba se nechá vcelku jednoduše odšlápnout a vymazat aniž by se muzika zastavila , pořád mi ale dělá problém to, že když odšlápnu nahranou část do smyčky, tak pouze uzavřu smyčku, nahrávání ale pořád pokračuje--pro další smyčku, takže je už nesmysl pokračovat s tou samou nahrávkou a většinou právě při tom odšlápnutí se rozhodim v rytmu, jediný zpusob, jak jsem na to zatím vyzrál, ještě těsně před odšlápnutím už přestat hrát.

zkoušel jsem i jeden z těch looperovských efektu--tempo dealay, podle návodu pokud ho chápu správně by si měl nějak automaticky přepočítávat podle hraného tempa, to asi opravdu dělá, jen má asi v mém případě problém pochopit, jakým že tempem a v jakém okamžiku hraju zrovna já :lol:

zkoušel jsem taky nějak vyřešit akusticko mechanicky cosi jako bicí, na videích co jsem koukal to řeší většinou klepánim do akustický kytary s akustickým snímačem, což je ale na elektrický kytaře neřešitelný, zkoušel jsem teda ruzné pokusničení s mikrofonem a docela se mi zdá, že když do mikrofonu mlátim plastovou miskou, tak to docela jde a podle toho jakou částí misky do mikrofonu bouchnu mužu i volit mezi kopákem a přechodákem.

na co si ale nemužu zvyknout je to přepínání těch dvou možných smyček , jenom odšlápnou pedál už jsem si nějak zvyknul ale zmáčknout pedál na 2 vteřiny a při tom pořád hrát nedám ani náhodou a vždy se zamotám, je tam možnost externího přepínače na obyč jack, tak jsem to zkusil ojebnout vlastní šlapkou,co mám na jiný efekt, ale bude tam nějaká zrada, bo chvíli to funguje, ale po cca 20 ti vteřinách začnou najednou přeskakovat na looperu samovolně paměti.

ještě tomu dám nějaký čas, pokud si ale na to dvouvteřinové spínání při přepínání nezvyknu, tak hold asi nezbyde, než koupit špapku originál

https://www.music-city.cz/boss-fs-5u-no ... leEALw_wcB

zase až tak drahá sice není, ale kdyby fungovala ta co mám, stačila by mi v pohodě, hold ale nefunguje a nechci se proexperimentovat až k odpálení looperu.

ten jeden looperácký efekt a ty bicí z mikrofonu a plastový krabičky jsem zkoušel na With or Without You od U2, samozřejmě hoodně zjednodušený na co nejmín hmatu chvatu, abych to alespon trochu dal



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz