Pravidla fóra


Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Windows
PříspěvekNapsal: ned 01.03.2020 18:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 22.7.2013
Příspěvky: 399
Bydliště: Světlá nad Sázavou
Příloha:
DSCN0798.JPG
DSCN0798.JPG
[ 195.84 KiB | Zobrazeno 1077 krát ]


Kolegové poraďte prosím,počítač se asi před 14 dny sám aktualizoval a od té doby se zobrazuje tato hláška,vždy se to objeví musím po to asi 5 krát vypnout a zmizí to a zhruba za 5 až 10 minut znovu a pořád dokola.Byl jsem se zeptat ve zdejší prodejně PC co s tím,bylo poraděno ať odinstaluji zástupce na ploše pro Seznam,bohužel to nepomohlo.Poraďte co to je blbost nebo jak odinstalovat nejnovější aktualizaci Win.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows
PříspěvekNapsal: ned 01.03.2020 19:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2007
Příspěvky: 514
Bydliště: Brno
Asi malware od Seznamu :)

https://www.zive.cz/clanky/localbridge- ... fault.aspx

_________________
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows
PříspěvekNapsal: ned 01.03.2020 20:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 22.7.2013
Příspěvky: 399
Bydliště: Světlá nad Sázavou
Zdá se že se to povedlo,moc děkuji za radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows
PříspěvekNapsal: ned 01.03.2020 23:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 2556
Bydliště: Praha 4 -Krč, ČR
Moje Windows 10 asi po 4 letech bezproblémového užívání najednou po aktualizaci hodily hlášku, po které přestal program Cadkon (klon Autocadu) fungovat. Když jsem se obrátil na odborníky, bylo mi řečeno že to dělá nová aktualizace Windovs 10 a že se s tím nedá nic dělat. Jediná možnost je program odinstalovat a znovu nahrát. Za poslední měsíc se mi to stalo 3x. Napřed mi to udělali ve firmě za peníze, pak mi nahráli potřebné kódy a dělám to sám. S Microsoftem to nehne, prý takových případů je mnoho.

_________________
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows
PříspěvekNapsal: pon 02.03.2020 12:02 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 4321
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
Dával jsem ti odkaz na článek v MH, plus opakované upozornění na existenci tohoto článku. Obojí bez tvé odezvy. viz http://www.mojehobby.cz/diskuze/odpoved ... yn=1537184 Díval jsi se na to?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows
PříspěvekNapsal: pon 02.03.2020 13:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 2556
Bydliště: Praha 4 -Krč, ČR
Moje způsobilost šťourat se v počitači je velmi omezená. Asi je to mým věkem 76 let. Dám na radu poskytovatele programu a už mi to funguje.Mám to celkem jednoduché. Postiženou část odinstalovat, potom kliknout na nahraný kód od prodejce programu a ten nainstalovat, Už to proběhlo asi 5x, je to otrava, ale funguje to, trvá to asi celé asi 30 vteřin.

_________________
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: OK2BUH, vitaa a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz