Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 9:44 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15409
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Pánové, dělá vám to taky když přiložíte soubor *.tif ?
Příloha:
priloha_tiff.jpg
priloha_tiff.jpg [ 130.14 KiB | Zobrazeno 1077 krát ]
Po uplatnění tlačítka "náhled" se to zase umravní ale při vložení dalšího tiffu se to zase takhle rozmrví...???
FireFox 49.0.2


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 10:15 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 18.7.2015
Příspěvky: 197
To je dobrý bug


Přílohy:
Bez názvu.png
Bez názvu.png [ 320.42 KiB | Zobrazeno 1056 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 10:23 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7522
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 297
Blog: Zobrazit blog (3)
Testovací tifffffff




edit: neděje se mi to. Firefox 49.0.2


Pokus o pátrání...
Když nahraješ soubor, jakou tam máš znakovou sadu? A jakou když pak stiskneš "Náhled"?


Přílohy:
Bez názvu.tif
Bez názvu.tif [ 4.38 KiB | Zobrazeno 1048 krát ]
Bez názvu.tif
Bez názvu.tif [ 4.38 KiB | Zobrazeno 1042 krát ]
Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 11:00 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 8.9.2009
Příspěvky: 7
Bydliště: ČR
Test na jiném počítači, jiný uživatel. Firefox 32.


Mimochodem koukám, že Jirka má aktivní AdBlock. Robinsson má AdBlock také??

POprosím poslat problematický tif na tomascZAVrcmania.cz. díky


Přílohy:
Untitled.tif
Untitled.tif [ 30.37 KiB | Zobrazeno 1011 krát ]

_________________
Testovací uživatel. Díky za pochopení.
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 12:33 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7522
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 297
Blog: Zobrazit blog (3)
jyrry píše:
Pánové, dělá vám to taky když přiložíte soubor *.tif ?


Zatím od Vás nemám odpovědi na otázky, které by mě přivedli dále k řešení, ale projel jsem databázi a vlastně je na prvotní otázku jasná odpověď.

Nikomu dalšímu to nedělá.
Z 59.542 příloh je 31 obrázků TIF. Z těchto 31 obrázků jsou 3 testovací, které jsem tam teď nahrál já. 2 nahrál někdo další a zbytek 27obrázků je od JYRRYho. :D

To ale neznamená, že se na to nepodívám...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 13:31 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 18.7.2015
Příspěvky: 197
Používám chrome Verze 33.0.1750.154 je to nějaká portable verze. Nejsem schopen určit, kterou znakovou sadu v daným momentu používá (evidentně nějakou blbou :-D ). Když jsem to zkusil v IE v. 11, který tu mám také nainstalovaný tak ten to nedělá


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 13:35 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15409
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
TomasC píše:
... zbytek 27obrázků je od JYRRYho. ...

No... hm... obvykle jsou to exporty z Corelu, ty se mi příčí dávat ve stejném formátu jako fotky...
No a pak uložené plánky; některé jsem jako tiff rovnou získal...
Ale jestli to je tak, nech to být, nevadí to, spíš jsem se ptal ze zájmu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 14:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7491
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Pokus vlozeni TIF. Text zamerne bez diakritiky.


Přílohy:
V-control_astabtif.tif
V-control_astabtif.tif [ 49.92 KiB | Zobrazeno 886 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 14:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7491
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Používám Firefox 49.0.2 a tu diakritiku mi to sice nesprasí, ale tu přílohu nelze zobrazit, ani stáhnout.

Edit: Možná blbej návrh. Nebylo by lepší ty TIF přikládat zazipované? Většinou bývají dost objemné a dají se hodně zkomprimovat.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 15:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7491
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Teď koukám, že ta moje příloha už byla 4x zobrazená :?: Já jí mám neaktivní a nedostanu se k ní. viz.příloha

Edit: Ještě poznámka. Nemůže to souviset s poslední aktualizací Woken? Dnes mi přišla na W7 nějaká velká asi 140MB.


Přílohy:
Výstřižek.PNG
Výstřižek.PNG [ 20.77 KiB | Zobrazeno 883 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 15:47 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15409
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Lark píše:
Používám Firefox 49.0.2 a tu diakritiku mi to sice nesprasí, ale tu přílohu nelze zobrazit, ani stáhnout.

To samé... u některých tiffů...

Lark píše:
Nebylo by lepší ty TIF přikládat zazipované? Většinou bývají dost objemné a dají se hodně zkomprimovat.

Při exportu z Corelu používám kompresi LZW kterou mi to tam nabízí, je to pak citelně menší.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 15:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7491
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
ZIP to ale přecejen ještě trošku zmenší a s přenosem by neměl být problém.
Přikládám ještě jednou pro porovnání. Až se to vyřeší, tak to Tomáš může smáznout.


Přílohy:
V-control_astabtif.tif
V-control_astabtif.tif [ 49.92 KiB | Zobrazeno 871 krát ]
V-control_astabtif.zip [36.91 KiB]
25 krát
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 15:56 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15409
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Vidím 2, stáhnout jde jen ten druhý.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 16:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7491
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Jó, mám to taky tak. Nedělal jsi dnes tu aktualizaci W7?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 16:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 6988
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Stáhnout jde i ten první, ale ne přímo. Nedá se rozkliknout, ale musí se otevřít přes pravé myšítko. Tedy u mě. W10

_________________
Odesláno z mého počítače pomocí internetu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz