Jak dostat model z prostředku rybníka

Pokud to plave na vodě, případně se potápí. Rychlíky, remorkery, plachtnice, makety.
Zpráva
Autor
FlyingVenom

Jak dostat model z prostředku rybníka

#1 Příspěvek od FlyingVenom »

Koupil jsem si lodičky tuhle http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... obila#dily a tuhle https://www.rcsvet.cz/rc-sety/23887-lrp ... Ai2h8P8HAQ (paradoxníje že ta levnější je ve všech směrech lepší).A potřebuji vyřešit problém co když lodička zůstane stát uprostřed rybníka (nebo řeky) a je zima a nechce se mi plavat.proto vás prosím o radu jak dostat lodičku z vodní plochy (bez člunu,bez druhé lodě,bez plavání,bez čekánínež ji vítr donese ke břehu a tak).A ještě mám dotaz na lodičkáře z prahy a blízkého okolí:Kde jezdíte :?: .Jinak přeji hezké prožití vánočních svátků.Jinak vím že se to tady už řešilo ale vtématu jsem nenašel nějaký laciný způsob beztoho abych se musel namočit :lol:
Jarda Trojan

Re: Jak dostat model z prostředku rybníka

#2 Příspěvek od Jarda Trojan »

Docela těžké odpovědět, když jsi většinu možností vyloučil. :D Nicméně to dotlačit (i když píšeš bez druhé lodě) tou druhou lodí kterou sis pořídil (navzájem) by šlo ne?
Duplex DC-16 || Edge 540 106" Demonstrator | Edge 540XL-RC Factory | Crack Laser Pro-RC Factory
rc pilot
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od rc pilot »

Krásné svátky přeji a na Tvůj dotaz odpověď.Kamaráda rybáře sebou a bude mít alespoň dobrý pocit z toho že něco chytil i když to není zrovna ryba. :D :D :D :D
FlyingVenom

#4 Příspěvek od FlyingVenom »

Ano šlo ale většinou když si kdu někam zajezdit tak to spojím s výletem.A autobaterka na dobíjení,nabíječka,ovladače a dvě lodě se docela pronesou :D
ladous
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ladous »

Rozšiř svou flotilu o něco na bázi jako je tento model:
http://www.zoomport.eu/shop/RC-MODELY-a-PRISLUSENSTVI/RC-LODE/RESCUE-zachranna-lod-Lite-Version-RED-1633700000018.aspx

Jednak to použiješ jako záchranné plavidlo, a pak s tím můžeš blbnout i na ledě.
Z jihočeského Písku pozdravuje
Ladislav Douša (ladous)
FlyingVenom

#6 Příspěvek od FlyingVenom »

Ano ale zase něco co bych musel tahat...Já bych potřeboval něco laciného a nenáročného na prostor
A vypouštět rybník nebo přehradu se mi taky nechce :D :lol: :wink:
automet

#7 Příspěvek od automet »

Prehovorit najblizsieho kapra, az ti ju dotlaci na breh :-))))

-ale k veci. Kupit lacnu udicu a x pokusov o chytenie lodky...
FlyingVenom

#8 Příspěvek od FlyingVenom »

Problém je že elerpeckem nic neodtlacim kdyby chcipnul venom.To lrp je takovej krám ze je to víc pod vodou než na vodě.udici ještě doma mám takže to by bylo asi možný. Myslíte si že kachna nebo labuť útočí na loď? A jestli jsou nebezpečí pro mojí loď?

Odesláno z mého GSmart Roma R2 a podpis odstraním
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Celeron »

Sežeň si nějakýho potápku nebo surfaře s neoprénem. :)
Dnes foukalo jako sviňa, neříkej, že ti to nepřifouklo za chvíli ke břehu. I když většinou k opačnýmu, než kde stojíš. :)
Jirka
Bořík

#10 Příspěvek od Bořík »

Pokud nechceš pomoc od jiné lodi, nezbývá, než se intenzívně modlit. Ale neznám moc lodičkářů, co jim to pomohlo.
FlyingVenom

#11 Příspěvek od FlyingVenom »

Ted jsem makal na záchraně lrp asi v 18:00 na počernickým rybníku.LRP se potápělo a já byl nahranej (nikdo nechce mít 3,5k na dně rybníka).Měl jsem sebou jenom rc auto a pet lahev a nějakou tu lepenku.Na podvozek auta jsem přilepil petku dal auto na vodu(auto bylo offroad a mělo náhon na 4 kola) a vesele jsem s obojživelíkem dorazil k potápějícímu LRP.Takže pokud hledáte spolehlivou rc lod rozhodně si nekupujte výrobky LRP.Čína od značky Udi je lepší a neteče do ní a cena je taky jinde.
chroustjazz

#12 Příspěvek od chroustjazz »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=736NC3a_V48[/youtube]
Sdružení letců Českého středohoří
OrDa

#13 Příspěvek od OrDa »

Kus klacku na špagátě a hodit za loď. Špagát nebo vlasec nebo co je po ruce rozmotat v potřebné délce, nezašmodrchat, konec nebo cívku držet a nepustit. Vrhnout, zkusit napnout, případně obíháním po břehu dostat loď mezi klacek a sebe ..

Nebo počkat. Vítr ji k některému břehu třeba zažene.
Bořík

#14 Příspěvek od Bořík »

FlyingVenom píše:Problém je že elerpeckem nic neodtlacim kdyby chcipnul venom.To lrp je takovej krám ze je to víc pod vodou než na vodě.udici ještě doma mám takže to by bylo asi možný. Myslíte si že kachna nebo labuť útočí na loď? A jestli jsou nebezpečí pro mojí loď?

Odesláno z mého GSmart Roma R2 a podpis odstraním

Několikrát jsem viděl, jak labutě útočí na lodičku - hlavně, když jedou na výlet s mladými. Jakmile se přiblížíš s modelem k mláděti, měj se na pozoru - labuď dokáže křídlem i pořádnou loď vyhodit pěkně vysoko nad vodu.
guchar

#15 Příspěvek od guchar »

Lovecký pes na kačeny. Za kus buřta dotlačí/dotáhne i loďku. Na kratší vzdálenost vrhací síť.
Na delší vzdálenost (mimo už uvedený klacek na špagátu), špagát nesený šípem vystřeleným z kuše.
Na špagátu je zapotřebí mít bójku / velký splávek a za ním háček. Pak už jen TRPĚLIVOST a ŠTĚSTÍ.
Odpovědět

Zpět na „Lodě“