Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 23:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2003
Příspěvky: 563
Jde nejak jednoduše nulovat na hornim displeji celkove počitadlo času ? Menil jste už nekdo baterie v E ? Děkuji

_________________
zbek

EPA Kombat


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 28.07.2017 15:08 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5276
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Nuluje se pres statistiku na hl obrazovce.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: ned 06.08.2017 22:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2003
Příspěvky: 563
děkuji. Mam dotaz neuvažuji se do taranise E lionky ?

_________________
zbek

EPA Kombat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: sob 12.08.2017 22:12 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.8.2012
Příspěvky: 19
Hoj lidičky snažím se na ecku nastavit hlasitost a na jakykoli slider nebo potenciometr na youtube jsem nasel navody na plusko a le to na ecku nemaka poradte pls na email falconnek@gmail.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: ned 13.08.2017 19:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2003
Příspěvky: 563
mně to na E maka uplne stejne jako na D 8O . Jak si to napsal?

_________________
zbek

EPA Kombat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: ned 20.08.2017 21:29 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.8.2012
Příspěvky: 19
vyreseno zadal jsem tam prikaz ONE a ma tam byt ZAP na toto maka na jaky koli slider :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: stř 23.08.2017 19:35 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5276
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Placatý fotky už nás neba, prohlédněte si naše rádia a nové produkty v 360 stupních. Další produkty budeme přefocovat.

https://rcstudio.cz/cs/12-rc-soupravy

Obrázek

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 08.09.2017 19:57 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.8.2012
Příspěvky: 19
Mam otázku jde do Ečka nabastlit Lipol baterie jaka jaky typ a jaké je následovně nastaveni stanice zdali to jde ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 08.09.2017 20:29 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2014
Příspěvky: 168
Dej tam dvě Lionky a fertig..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: ned 24.09.2017 21:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 110
Bydliště: Dolní Kounice
Ahoj
Dával někdo 6ti polohový konektor do Ečka? Zjistil jsem, že když oddělám gumovou ucpávku, tak je průchod moc malý a musel by se propilovat (to se mi moc nechce). Na který konektor se zapojuje 6ti polohový přepínač?
Jestli to tu již je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem.
Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: ned 24.09.2017 21:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.1.2016
Příspěvky: 555
Bydliště: Brno-Maloměřice
kulatý pilník a bude to v pohodě ... jen dávej pozor, aby to, co ubrousíš, nepadalo do stroje.
Šestipólový přepínač se připojuje na volnou pozici pro potenciometr. Nezapomeň ho po připojení zkalibrovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: ned 24.09.2017 21:52 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 110
Bydliště: Dolní Kounice
Bořík píše:
kulatý pilník a bude to v pohodě ... jen dávej pozor, aby to, co ubrousíš, nepadalo do stroje.
Šestipólový přepínač se připojuje na volnou pozici pro potenciometr. Nezapomeň ho po připojení zkalibrovat.

uz sem se dival kde ho ve vysilacce aktivovat, jen se mi nechtelo brousit tu pruchodku, ale nic jineho mi nezbude.
diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: ned 24.09.2017 23:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2003
Příspěvky: 563
Jaké napětí Vam ukazuje X9E po sundáni z nabiječky?

_________________
zbek

EPA Kombat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pon 25.09.2017 17:46 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5276
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
No melo by kolem 11.2-4V

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 29.09.2017 10:21 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 6.11.2015
Příspěvky: 28
Bydliště: Kolín
Zdravím, nejde mi resetovat počítadlo celkového času. Co dělám špatně? Dlouhý stisk kolečka-vybrat statistika-stisk kolečka-jsem na statistice-stisk kolečka ...... :( . A nic čas furt stejný.Po poslední aktualizaci .. předtím to šlo. Nešlo by něco na kombinaci spínačů v GF nebo LUA skript(nic jsem v tom neprogramoval..LUA)
Mě to ukazuje po nabití 10,9V


Naposledy upravil Martin72 dne pát 29.09.2017 11:53, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz