Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1462 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 12.11.2017 18:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6025
Bydliště: Písek, ČR
Tak to jo, jestli už v OpenTX děláš a vyhovuje ti... Je to zřejmě nejlepší volba, když se člověk prokouše těmi začátky. Na to já jsem byl línej :oops:
Tak držím palce s těmi drobnostmi, jistě se tady někdo brzo ozve kdo poradí.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 12.11.2017 20:23 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.8.2016
Příspěvky: 8
Nezachytil někdo, informace, kdy bude inovován FrSky X12D Horus a to hlavně, o dvě vnitřní antény a Li-Ion akumulátor s externí elektronikou pro nabíjení?
Měla by možná být i varianta s CNC mechanikami pák s 10 ložisky, jako má X10S - jak to vypadá?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 12.11.2017 20:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 157
Chlapci dotaz, v Compaionu mám problém že když chci s Radia načíst Modely,tak mi to píše že to nevidí SD-cartu.
Fimware mi načíst do PC normálně jde. Zkoušel jsem to na dvou PC.Nejsem si jistý,ale dříve mi to šlo.Měl jsem před tím E-čko,tak ted nevím jestli si to nepletu.SD-kartu jsem i pro jistotu sformátoval a nahrál vše zpšt.Horus mi vše vidí a čtečka karet taky vše vydí.
Tak ted nevím jestli neni problém jen v tom Compaionu.
Všem díky za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 14.11.2017 1:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4799
Bydliště: CA
Peggy píše:
.......

Dostal som sa dosť neskoro k PC....
Zatiaľ tu je upozornenie na zamknutý plyn....
Příloha:
Snímka1.PNG
Snímka1.PNG [ 13.6 KiB | Zobrazeno 399 krát ]

L3 je kontrola odomknutia plynu - Spínač SD od seba a knipel plynu viac ako 25 percent ...
V spec. funkciách je SF21 - ak je zopnutý LS3 - potom opakuj hlášku Engdis....
Příloha:
Snímka2.PNG
Snímka2.PNG [ 7.27 KiB | Zobrazeno 399 krát ]

V skutočnosti knipel plynu ovláda brzdy aj plyn a odblokovanie plynu je v podmienke L2 ... ale nechcem aby mi pri vysunutých brzdách hlásilo rádio že Eng je zablokovaný.... to by bol asi problém v FRsky OS....
tu mám hlásenie telemetrie.....
Příloha:
Snímka3.PNG
Snímka3.PNG [ 9.23 KiB | Zobrazeno 392 krát ]

Sú to spínače LS12-LS15 .... Mám to na spínači SF... mám tam momentový spínač . Môžeš ho nahradiť voľným trimom...
Ak ten spínač podržíš kratšie ako sekundu - funguje spínač L12
Ak ho držíš dlhšie ako sekundu a kratšie ako dve - po sekunde pípne a zopne spínač L13
Ak podržíš dlhšie ako dve sekundy - pípne po sekunde a aj po druhej a zopne SW L15
Příloha:
Snímka4.PNG
Snímka4.PNG [ 8.84 KiB | Zobrazeno 392 krát ]

No a tu je vidieť čo sa deje...
L12 hlási výšku....
L13 timer1, timer2 a timer3...
L15 nahradí kukučku a prezradí koľko je hodín....
L14 je pípnutie po sekunde a L15 je pípnutie po dvoch....

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 14.11.2017 14:48 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 157
Jasně.Zkusím si to taky nastavit.Takhle když to vydím fyzicky,tak to tak nák chápu.Moc ti děkuju za ochotu a trpělivost se mnou.
Kdyby něco,tak se ještě ozvu.
Akorát nechápu,k čemu se dají použít ty dva pomocné trimy.K čemu se dají přiřadit???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 14.11.2017 19:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4799
Bydliště: CA
Peggy píše:
Jasně.Zkusím si to taky nastavit.Takhle když to vydím fyzicky,tak to tak nák chápu.Moc ti děkuju za ochotu a trpělivost se mnou.
Kdyby něco,tak se ještě ozvu.
Akorát nechápu,k čemu se dají použít ty dva pomocné trimy.K čemu se dají přiřadit???

tie trimy fungujú každý ako dva momentové spínače...
Môžeš ich použiť tak ako mám ja ten spínač SF a do druhej strany ako mám SH .... pri pohybe do jednej strany a na neakú inú hlášku do druhej reset časovačov....
Alebo ja používam na ladenie mixu za letu... tým trimom vieš meniť pomer mixu....

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 14.11.2017 20:32 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 157
Tak to je super.Fakt to funguje.Si hodný,díky za trpělivost a podrobný vysvětlení.
Kdyby ještě něco,určitě se ozvu.
Ještě jednou díky.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1462 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz