Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 378 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 09.11.2017 14:51 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Dnes dorazilo zboží od firmy STP kterou zastupujeme a krom ostatního konečně dorazili i tyto prakrické vyvažováky na rádia. Co říkate, je to třeba to, co Vám chybělo?

Obrázek

https://rcstudio.cz/cs/pulty-a-prisl/444-vyvazovak-na-radio.html

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.11.2017 14:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2006
Příspěvky: 411
Bydliště: Praha 8
Ahoj, neresili jste nekdo vymazani vjoy ovladace z Windows, tak aby byla dobre funkcni kalibrace v simulatorech, konkretne je to doporucovany postup pro FPV Freerider.Diky.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.11.2017 17:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8119
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
RCStudio píše:
Co říkate, je to třeba to, co Vám chybělo?

Obrázek

https://rcstudio.cz/cs/pulty-a-prisl/444-vyvazovak-na-radio.html

Nie je. Používam krížové popruhy.

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.11.2017 18:04 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16166
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
LV píše:
.. Používam krížové popruhy.

Úplně tě v nich vidím :lol:
Příloha:
3268_xx.jpg
3268_xx.jpg [ 55.82 KiB | Zobrazeno 1100 krát ]

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 21.11.2017 13:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1668
Bydliště: Nitra Slovensko
Program S.PORT Tool v. 20140221 na zmenu ID my nevidí USB port. Je k tomu nieaký špec. ovládač? Ovládače mám nainštalované. Mám STK aj SPC a FUC-3. Tie my normálne fungujú pri update firmware. Tam ich vidí ako COM 3.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)


Naposledy upravil juraj.jurej dne čtv 23.11.2017 10:33, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 21.11.2017 18:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 227
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Ahoj všem,

nevím jestli dotaz nesměřovat přímo na zastoupení, ale viděl jsem, že se tady jeho příspěvky objevují.
Brzo se stanu novým majitelem tohoto rádia, už je doma připravené. Už teď vím, že budu potřebovat zasáhnout dovnitř a to konkrétně zrušit "vrnění" na páčce plynu a přehodit spínače SF a SH, kvůli tomu, že potřebuji spínač bez aretace na druhé straně. Jsem si jist, že tyto úpravy jsou možné, jen nevím jaký vliv to bude mít na záruku? Koupeno přímo u dovozce.
Zřejmě to již bylo zde probíráno, ale číst celé rozsáhlé téma bude asi nad moje síly. Věřím, že se k tomu někdy dostanu, každopádně už budu sledovat pečlivě.

Děkuji

_________________
Netopyr

T-Rex 250, T-Rex 550, Spirit, Dx6i, Phoenix


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 21.11.2017 18:46 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Netopyr píše:
Ahoj všem,

nevím jestli dotaz nesměřovat přímo na zastoupení, ale viděl jsem, že se tady jeho příspěvky objevují.
Brzo se stanu novým majitelem tohoto rádia, už je doma připravené. Už teď vím, že budu potřebovat zasáhnout dovnitř a to konkrétně zrušit "vrnění" na páčce plynu a přehodit spínače SF a SH, kvůli tomu, že potřebuji spínač bez aretace na druhé straně. Jsem si jist, že tyto úpravy jsou možné, jen nevím jaký vliv to bude mít na záruku? Koupeno přímo u dovozce.
Zřejmě to již bylo zde probíráno, ale číst celé rozsáhlé téma bude asi nad moje síly. Věřím, že se k tomu někdy dostanu, každopádně už budu sledovat pečlivě.

Děkuji
Za nas tyto upravy neporusuji zaruku, perzonalizaci radia bereme jako samozrejmost.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 21.11.2017 18:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8119
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
juraj.jurej píše:
Program S.PORT Tool v. 20140221 na zmenu ID my nevidí USB port. Je k tomu niaký špec. ovládač? Ovládače mám nainštalované. Mám STK aj SPC a FUC-3. Tie my normálne fungujú pri update firmware. Tam ich vidí ako COM 3.

Pekne si to napisal, co myslis, kolko tam mas chyb?

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 21.11.2017 18:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 227
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
RCStudio píše:
Za nas tyto upravy neporusuji zaruku, perzonalizaci radia bereme jako samozrejmost.



Děkuji za rychlou a vstřícnou odpověď.

_________________
Netopyr

T-Rex 250, T-Rex 550, Spirit, Dx6i, Phoenix


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 23.11.2017 10:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1668
Bydliště: Nitra Slovensko
LV píše:
Pekne si to napisal, co myslis, kolko tam mas chyb?


Čo ťa trápi? Toľko čo aj ty! Keď nevieš poradiť tak na čo vôbec na to reaguješ.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 04.12.2017 22:12 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2013
Příspěvky: 452
Bydliště: Dudince
Zdarec.
Nema FrSky nieco podobne ako TBS crossfire ze by sa dal preniest MavLink signal?
https://www.rotorama.cz/rc/tbs-crossfire-tx
Crossfire to zvlada cez kanal 7a8. Mozno by sa nieco dalo vymysliet cez FrSky Smart port hmm?

_________________
Iron Man 650 HKPilot32
Tricopter APM 2.6
https://www.youtube.com/channel/UCl_-j2aWjzq2lcgJ1Yuwy7g


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 06.12.2017 22:26 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2013
Příspěvky: 452
Bydliště: Dudince
Zdarec.
Aky asi je doash telemetrie na tomto systeme?
https://hobbyking.com/en_us/r9m-r9.html
Diki.

_________________
Iron Man 650 HKPilot32
Tricopter APM 2.6
https://www.youtube.com/channel/UCl_-j2aWjzq2lcgJ1Yuwy7g


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.12.2017 7:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 1783
Bydliště: Zavar, SK
Píšu tam
https://www.frsky-rc.com/product/r9/
cez 10km... Či je to aj s telemetriou a aj na 868MHz pre Európu, neviem, v manuále sa toho človek moc nedočíta :cry: .

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry, www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.12.2017 7:29 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
ddano007 píše:
Píšu tam
https://www.frsky-rc.com/product/r9/
cez 10km... Či je to aj s telemetriou a aj na 868MHz pre Európu, neviem, v manuále sa toho človek moc nedočíta :cry: .
Vyzkousime, EU varianta na ceste. Tusim ze to bylo 10mW telemtrie a 500mW bez

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.12.2017 13:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1668
Bydliště: Nitra Slovensko
Taká blbá otázka, fungujú ešte v LBT EU staré "D" prijímače a telemetria cez A2? (D6FR) Mám OpenTX 2.2 (Celosvetový)
Už ich nepoužívam tak to nesledujem, ale jeden mám a chcel by som ho využiť.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 378 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz