Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 647 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: pát 08.11.2019 19:18 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 9076
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 295
Blog: Zobrazit blog (3)
Tlačítkama pod displayem. Ale musíš klikat na ta tlačítka, nad kterými jsou šipky.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: pát 08.11.2019 19:20 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 78
fin píše:
Nastaveno: Kalibrace serv - zobrazí se mě "Kalibrace serv - Servo č. Motor1(1))"
Čím se posunu na další servo potřebuji servo č.2 (udělat reverz). Prosím.

A co kliknout na tlačítko dole pod displejem uprostřed (šipku doprava)


Přílohy:
4942C8EB-7306-485F-99B1-3E360D89E7DA.jpeg
4942C8EB-7306-485F-99B1-3E360D89E7DA.jpeg
[ 26.9 KiB | Zobrazeno 592 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: pát 08.11.2019 20:04 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2010
Příspěvky: 111
Bydliště: Benešovsko
mám dlouhé vedení . Na řádce s reverzem je pořád NE bud mi svítí nebo nesvítí ale pořád NE To NE se snad má něčím změnit, nevím kde dělám chybu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: pát 08.11.2019 20:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2018
Příspěvky: 703
Bydliště: Trvalé
Obrázky: 0
Příspěvek smazán, neboť porušoval pravidla.


Naposledy upravil Solim Namez dne sob 09.11.2019 21:34, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: pát 08.11.2019 20:10 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 31.10.2007
Příspěvky: 338
Bydliště: Č.B.
když svítí, otoč kolečkem doprava, mělo by naskočit "ano", pak pouze potvrdíš středovým tlačítkem. I já jsem to zvládl :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: pát 08.11.2019 20:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2010
Příspěvky: 111
Bydliště: Benešovsko
KONEČNĚ se podařilo. Oceňuji a děkuji všem za Vaší trpělivost.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: pát 08.11.2019 20:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2006
Příspěvky: 1238
Bydliště: Litoměřice, ČR
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (6)
Je vidět, že v jeti softveru jsou ještě nějaké nedokonalosti, ale určitě to dotáhnou :lol: :lol: :lol:

_________________
Jeti DC-24 CrossAlps 2.8, Power 1.1 Fox1.5 a 2.6 , Samba, T-REX 500X, Logo 700 Spirit Pro + GeoLink


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 09.11.2019 10:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 1244
Bydliště: Brno
dub píše:
Je vidět, že v jeti softveru jsou ještě nějaké nedokonalosti, ale určitě to dotáhnou
V některých případech je největší nedokonalostí softvéru uživatel...

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, MXS 64",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: stř 13.11.2019 14:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 796
Bydliště: Hluk
Obrázky: 83
Mám taky jeden dotaz na nastavení. Mám REX7A nastavení jsem celkem zvládl, ale nevím jak nastavit přepínač kterým se budou přepínat letové režimy stabilizace M1,M2 a M3. Dole mi svítí aktivní režim 1, ale za boha nemohu najít kde bych přiřadil přepínač. Jo a návod jsem také od přijímače pročetl, ale tam je jenom zmínka že to jde přepínat mezi třemi režimy.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: stř 13.11.2019 14:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2006
Příspěvky: 1238
Bydliště: Litoměřice, ČR
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (6)
Jako nejednodušší řešení bych viděl zavolat přímo výrobci na technickou podporu. Jsou tam každý prac. den do 10 hod. Jedná se o jejich výrobky jak přijímač, tak vysílač a myslím si, že by mohli vědět. Je to jen můj názor a příklad, jak bych to řešil já.
Možná se zde někdo ozve, kdo už podobný problém řešil a ví jak na to :-).

_________________
Jeti DC-24 CrossAlps 2.8, Power 1.1 Fox1.5 a 2.6 , Samba, T-REX 500X, Logo 700 Spirit Pro + GeoLink


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: stř 13.11.2019 15:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 796
Bydliště: Hluk
Obrázky: 83
Jo to je taky možnost, ale to beru jako až tu poslední, já myslím že zde na fóru určitě rád někdo poradí kdo má přijímač s assistem.
Já ho bral hlavně kvůli integrovanému váriu, ale když už je tam ta stabilizace tak proč ji nevyzkoušet.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: stř 13.11.2019 15:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2006
Příspěvky: 1238
Bydliště: Litoměřice, ČR
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (6)
Asista mám Rexe 10 a nevím jestli tím přepínáním myslíš to, že jde funkce stabilizace vypnout, pak ta stabilizace zapnout a pak to zamknutí modelu. Používám to na modelu Flash a funguje to , jak říkají vypínač větru. Jestli je to tohle, tak se musím podívat. Normálně ty funkce co jsem popsal výše přepínám 3 polohovým přepínačem .

_________________
Jeti DC-24 CrossAlps 2.8, Power 1.1 Fox1.5 a 2.6 , Samba, T-REX 500X, Logo 700 Spirit Pro + GeoLink


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: stř 13.11.2019 15:32 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 78
MartinMartin píše:
Jo to je taky možnost, ale to beru jako až tu poslední, já myslím že zde na fóru určitě rád někdo poradí kdo má přijímač s assistem.
Já ho bral hlavně kvůli integrovanému váriu, ale když už je tam ta stabilizace tak proč ji nevyzkoušet.

Nejdříve musíš v přiřazení funkcí vytvořit na kanále 5 funkci např. Mód a přiřadit 3 polohový přepínač a potom by v nastavení přijímače už mělo být možné nastavit kanál 5 a při přepínání vidět módy 1-3.


Přílohy:
4ACF50F7-E7B1-45F2-A53D-8EA602630C17.jpeg
4ACF50F7-E7B1-45F2-A53D-8EA602630C17.jpeg
[ 81.81 KiB | Zobrazeno 171 krát ]

27CA966E-41A0-48BA-8830-495F2B0FCB0F.jpeg
27CA966E-41A0-48BA-8830-495F2B0FCB0F.jpeg
[ 79.01 KiB | Zobrazeno 171 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: stř 13.11.2019 16:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2006
Příspěvky: 1238
Bydliště: Litoměřice, ČR
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (6)
No a je to :D

_________________
Jeti DC-24 CrossAlps 2.8, Power 1.1 Fox1.5 a 2.6 , Samba, T-REX 500X, Logo 700 Spirit Pro + GeoLink


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: stř 13.11.2019 16:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 796
Bydliště: Hluk
Obrázky: 83
Díky za nakopnutí, už je mi to jasné. Je to i v tom manuálu, akorát jsem to pod touto kapitolou nehledal. Hned to půjdu vyzkoušet nastavit.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 647 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz