Telemetrii nepotřebuju a zatím nemám nutkání si s ní hrát. Chci něco, co má solidní background, spolehlivost a dosah-což Hitec a podle všeho i Taranis je.
FS-9 a obdobné vidím jako skvělou hračku pro elektro- a programokutily, rovnou z krabice pak na létání kolem sebe. Podle dostupných informací ji nechci.
Takže s Flashem to tak nějak půjde, ale dá se počítat s tím, že pokud si někde vymyslím další mixování nebo třeba dva rozsahy proporcionálních výchylek jen na klapkách (podle bodu 3) třeba kvůli konfiguraci do klidu/do větru), tak to nebude snadné anebo rovnou nepůjde.
Kdežto s Taranisem to vůbec nebude problém a stejně budu jen na začátku možností.
Hitec Flash 8 koupit či nekoupit?
Re: Hitec Flash 8 koupit či nekoupit?
Taranis XD9+ na OTX 2.2.2
Django F5J-100
Django F5J-100
Asi ideálně zkusit. Jestli jsi blízko Brna, můžem se někde sejít a můžeš si A9X zkusit nastavit, OTX můžeš zkusit hned na PC...
Kdybych se moc nudil, tak vyzkouším, ale moc se mi do pípání nechce.
Kdybych se moc nudil, tak vyzkouším, ale moc se mi do pípání nechce.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Toš já su z Prahe...
Ale díky za nabídku
I po zběžném prohlédnutí návodu k OTX je mi jasné, že je tam spousta místa (spousta zůstane nevyužitá), že klapky dle 1) bude užitečné dát jako globální proměnnou a tak.
Spíš mi vrtá hlavou, jak to celé nacpat do Flashe, tam to vypadá na nutnost kompromisů a na to, že přistání vč. výchozí konfigurace se bude muset celé dokniplovávat ručně...
Ale díky za nabídku
I po zběžném prohlédnutí návodu k OTX je mi jasné, že je tam spousta místa (spousta zůstane nevyužitá), že klapky dle 1) bude užitečné dát jako globální proměnnou a tak.
Spíš mi vrtá hlavou, jak to celé nacpat do Flashe, tam to vypadá na nutnost kompromisů a na to, že přistání vč. výchozí konfigurace se bude muset celé dokniplovávat ručně...
Django F5J-100
Django F5J-100
Na Auroru jsem nekoukal, protože se nedá koupit nová. Flash vs Aurora: 5 vs 8 letových režimů... Asi se podívám i po bazarech
Django F5J-100
Django F5J-100
Jak jsem psal, Auroru mám krátce a Flash řadu znám jen z návodu.
Ale od Aurory bych skoro raději odrazoval. Za stejné peníze jako Aurora se dá pořídit OpenTX rádio + multimodul, optimy a minimy soustava bude umět taky (maximy pravda ne) a navíc to na tebe může mluvit a ne jen pípat jedním tónem.
Ale od Aurory bych skoro raději odrazoval. Za stejné peníze jako Aurora se dá pořídit OpenTX rádio + multimodul, optimy a minimy soustava bude umět taky (maximy pravda ne) a navíc to na tebe může mluvit a ne jen pípat jedním tónem.
Zdravím, sháním cz manuál na radio Flash 7.
Nevíte kde se da stáhnout.
Předem děkuji.
Honza
Nevíte kde se da stáhnout.
Předem děkuji.
Honza
Stačí toto: https://www.pelikandaniel.com/dld/Vysil ... 7_menu.pdf ?