Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1850 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 124  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hitec AURORA-9
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009 21:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.6.2008
Příspěvky: 2314
Ahoj,
trošku jsem šmejdil :D po webu a narazil jsem na toto:


http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1066681


a byl jsem mile překvapen srozumitelným a přímočarým programováním.
Že by nějaké -geny- z Multiplexu. :wink: Docela by se mi zamlouvala pokud bych neměl rádio. Jsem zvědavý na provozní zkušenosti.


Jenda


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009 22:05 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 21.5.2009
Příspěvky: 97
v prispecku pomoc jakou vybrat vysilacku posilal tyto sama videa THOMAS no nikdo ji jeste mit nebude to se asi zatim zkusenosti nedockas


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009 22:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 6005
Bydliště: Vsetín
no bohužel toho od multiplesku přebrali moc... :-( to provozní napětí se mě fakt nelíbí... :-( jsem zarytý zastánce 8-mi článků(3li-xxx)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009 22:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.6.2008
Příspěvky: 2314
lepis píše:
v prispecku pomoc jakou vybrat vysilacku posilal tyto sama videa THOMAS no nikdo ji jeste mit nebude to se asi zatim zkusenosti nedockas





Ahoj ,
co nevidět se bude prodávat u nás a sezona je ještě před námi. Takže
koncem sezony by mohly být už nějaké reálné reference.


Jenda


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009 22:16 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 16.7.2007
Příspěvky: 197
Bydliště: Lanskroun
hitec a multiplex je uz jedna firma

_________________
http://picasaweb.google.com/chladektomas
http://www.youtube.com/chladektomas


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009 22:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 6005
Bydliště: Vsetín
Thomas. píše:
hitec a multiplex je uz jedna firma


takže fúze nakonec proběhla...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009 22:40 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 21.3.2009
Příspěvky: 52
Bydliště: Moravskoslezský kraj Město: Třinec
Je to pravda že aurora 9 ma ty moduly takže kdykoliv mužes vyndat modul dat pryč antenu dat tam normalni antenu a mit treba 34 nebo 40MHz

_________________
Všechno jde, jen had se plazí


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009 22:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.6.2008
Příspěvky: 2314
blesk píše:
no bohužel toho od multiplesku přebrali moc... :-( to provozní napětí se mě fakt nelíbí... :-( jsem zarytý zastánce 8-mi článků(3li-xxx)


Ahoj,
i já :D ale zatím mě Multiplex co se týká této stránky zatím nevyšplouch.
A mám na něm natočíno s původní baterií cc 370 hoď. Je fakt že tuhle sezonu povětšinou s Duplexem. A to je třetinová spotřeba. Bajvoko
-00 prd- :wink:


Obrázek



Jenda


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 29.06.2009 9:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.9.2006
Příspěvky: 1982
Bydliště: Praha
Pěknej hukot takhle Aurora... Ta bude má další, až mi náhodou přestane optic vyhovovat...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9
PříspěvekNapsal: pon 29.06.2009 9:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.8.2007
Příspěvky: 696
Bydliště: Mladá Boleslav
JENDA01 píše:
byl jsem mile překvapen srozumitelným a přímočarým programováním.


Taky jsem na to koukal - mam FX-30 a popravde, menu jak kdyby ji z ROMky vypadlo :)

P.S.: Tema k Aurore uz tu nekde jedno je - vcetne toho linku na rcgroups.

_________________
Live smart, die happy...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9
PříspěvekNapsal: pon 29.06.2009 13:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.6.2008
Příspěvky: 2314
Voodoo-cz píše:
JENDA01 píše:
byl jsem mile překvapen srozumitelným a přímočarým programováním.


Taky jsem na to koukal - mam FX-30 a popravde, menu jak kdyby ji z ROMky vypadlo :)

P.S.: Tema k Aurore uz tu nekde jedno je - vcetne toho linku na rcgroups.



Ahoj,
tak to jsi ani neměl psát :lol: porovnávat nějakou auroru :wink: s FX-30 :evil: .Jinak vypadá docela hezky ta AURORA-9.


Jenda :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 29.06.2009 18:46 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2009
Příspěvky: 267
Bydliště: Českolipsko
Vypadá slusně ale co ten káblík k anténe.To nebude dělat dobrotu :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 29.06.2009 20:16 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 19316
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Máza píše:
Vypadá slusně ale co ten káblík k anténe.To nebude dělat dobrotu :roll:

Máš s tím nějaké konkrétní zkušenosti?
Já mám dost obdobně kablík u Eclipse/ASSAN a nevím, proč by to mělo zlobit.
http://www.jyrry.cbcnet.cz/grafika/optic_assan_2.jpg
To je sice klukův Optic (ještě s modulem V.1, teď už tam má taky V.2), ale na Ecl. to mám úplně stejně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 29.06.2009 20:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2009
Příspěvky: 267
Bydliště: Českolipsko
jyrry píše:
Máza píše:
Vypadá slusně ale co ten káblík k anténe.To nebude dělat dobrotu :roll:

Máš s tím nějaké konkrétní zkušenosti?
Já mám dost obdobně kablík u Eclipse/ASSAN a nevím, proč by to mělo zlobit.
http://www.jyrry.cbcnet.cz/grafika/optic_assan_2.jpg
To je sice klukův Optic (ještě s modulem V.1, teď už tam má taky V.2), ale na Ecl. to mám úplně stejně.
Skušenosti nemam,ale je to nedomyšlený.Může se stát ,že se někde zahákneš a trhneš a je to v pr...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 29.06.2009 20:54 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 19316
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Máza píše:
Skušenosti nemam,ale je to nedomyšlený.Může se stát ,že se někde zahákneš a trhneš a je to v pr...

Děkuji za přesnou odpověď....


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1850 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 124  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Luďan a 14 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz