Tak jsem si před dvěma dny vyzvedl tuhle nádheru a musím říct, že mě cellkem uchvátila!
Hardware:
- krásně se drží, skvěle padne do ruky
- perfektně vyvážená jak pro palce, tak ovládání dvěma prsty
- super dostupné přepínače
- většina 3 polohových přepínačů
- iPod ovládací kroužek
Software:
- celkem logický, ovládání v něm velice příjemné. Jen nevím občas co co znamená a v manuálu je jen napsáno, "tahle funkce jde zapnout/vypnout" a co já vím co to jako dělá?!
Proto mám dotaz na zkušenější. Přecházím ze Spektra a jsem tak trochu zoufaý, protože jsem se mírně v těch nastaveních ztratil
Je tady někdo, kdo by mi s tímto vysílačem pomohl, respektive zodpověděl moje zvídavé dotazy? Pokud by tu byl nědo z Prahy, tak bych se vůbec nezlobil to probrat i osobně...
Tak nějak se mi tady něco mixuje a nevím proč, jeden kanál mi nejde na talčítko přiřadit, další kanál má travel 120% a nějak mi nejde ho udělat na 100%, Dva přepínače nevím kde přiřadit, jeden kanál jsem doteď nenašel, takže skoro předpokládám, že jsem dostal vysílačku s 7 kanály
Pokud někdo váhá nad vysílačkou, tak nemůže vybrat na trhu lepší. Nádherně se drží a věřím, že až proniknu do softu, tak to bude velice jednoduché nastavovat! Dávám jí 95%!