Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Futaba FC16
PříspěvekNapsal: sob 01.09.2018 9:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.1.2006
Příspěvky: 1656
Před pár lety mi začala moje FC-16 dělat to samé. Nenačetla CamPac modul. Vytažení a zasunutí pomohlo, po pár měsících už bylo potřeb několika takových akcí. Nakonec jsem koupil nový CamPac modul a modely do něj opět napípal. Ovšem po čase se opět nenačítal. Teď už vysílač nenajde žádný modul, mohu lítat jen se dvěma modely v paměti vysílače, ovšem rozsypala se mi fólie na tlačítkách a marně čekám na dodávku náhradní.

Kdo máte tuhle stařenku Futabu, jak jsou na tom kabely uvnitř vysílače? Je to ještě spolehlivé rádio?

_________________
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba FC16
PříspěvekNapsal: sob 01.09.2018 10:33 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 24.2.2015
Příspěvky: 115
No já na ni ještě lítám, ale.mam tam modul Assan a klepu na dřevo, zatím spolehlivě. Na FM mám ještě taky pár modelů a je to ok. Po pravde řečeno už ale pokukuju po něčem novém. Jeden Campac mi tohle taky dělal, mám ještě jednu FC-16 na náhradu.Tak jsem vzal Campac z ní a vše bylo zase ok.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba FC16
PříspěvekNapsal: sob 01.09.2018 21:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.1.2006
Příspěvky: 1656
Já před dvěma lety, právě pro trvalý problém s CamPac, přešel u motoráku na náhradní řešení Turnigy TGY-i6 a nechal si futabu na malého elektrovetroně. Když jsem ale teď koupil Astru od Topmodel CZ, TGY to nezvládalo a Futaba mi přišla už trochu stará na to, abych poslal do vzduchu tak hezký a dobrý větroň. Tak mám doma palcového Taranise ;) Ale úplně zrušit FC-16 nechci, chtěl jsem opravit tu folii na ovladacích prvcích. Mám k ní pěti a osmikanál Futaba, několik JETI 7 mini a JETI 5 MPD i Hitec Electron plus čínské přijímače i se dvojím směšováním. A vyhovuje mi styl programování FC-16.

_________________
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba FC16
PříspěvekNapsal: pon 03.09.2018 21:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.2.2006
Příspěvky: 654
Bydliště: Praha, Sobín
Provozujeme v rodině ještě 2 FC16, jedna má taky poškozenou fólii tlačítek (ale fungují). Obě s moduly Assan, obě fungují bezproblémově včetně campaců. Campacy pro 25 modelů jsem před mnoha lety vyráběl sám dle návodu na netu.

_________________
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz