Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1336 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 86, 87, 88, 89, 90  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T14SG
PříspěvekNapsal: úte 27.08.2019 22:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 9255
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
mac píše:
Ved ai stotu futabu...

Sa ti čudujem.

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T14SG
PříspěvekNapsal: úte 27.08.2019 22:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2008
Příspěvky: 597
na male modely vpohode :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T14SG
PříspěvekNapsal: pon 09.09.2019 11:38 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2012
Příspěvky: 13
Bydliště: Senica
Páni, len dotaz pre toto vlakno. Ma niekdo z vas manual na T14SG novsi ako ja? eng 2012, CZ_F8075_T14SG.pdf je z 2013... V podstate ci si niekdo dal pracu s opravou chyb a zakomponovanim update. ? Dik

_________________
J.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T14SG
PříspěvekNapsal: pon 16.09.2019 20:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.7.2012
Příspěvky: 314
Bydliště: Stará Ves n/O (Ostrava)
Obrázky: 30
Ahoj,
nevíte někdo jestli se dá někde nastavit, aby se po nečinnosti vysílačka vypnula? Nyní mi pouze píská, ale když ji někde nechám zavřenou a neslyším ji tak píská až do smrti baterky (LiFe bez ockrany). Stává se mi to hlavně když něco testuji a pak se zajímám o model a na vysílač zapomenu a nechám jej zapnutý. :(

_________________
T14SG,Katana S50V2, Protos 500, T-rex700E


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T14SG
PříspěvekNapsal: pon 16.09.2019 21:42 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10980
Bydliště: Břeclav
Tipnul bych, že to nepůjde. Dřívější verze firmware Futaby se po půlhodině řvaní vypínaly. Pak to vypnutí zrušili jako nebezpečnou funkcionalitu, na kterou byly stížnosti...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T14SG
PříspěvekNapsal: ned 06.10.2019 20:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.7.2012
Příspěvky: 314
Bydliště: Stará Ves n/O (Ostrava)
Obrázky: 30
Aha, tak díky. :(

_________________
T14SG,Katana S50V2, Protos 500, T-rex700E


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T14SG
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2020 20:34 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2006
Příspěvky: 1030
Bydliště: Česká Lípa
Panové prosím pomoc, dělám něco blbě.
Potřebuji do T14SG dostat verzi softu 8.0, v rádiu mám 4.0. Strčím kartu do rádia, zapnu, chce formát, tedy ok a proběhne. Strčím kartu do PC a tam se tváří jako plná a nic na ni nedostanu.

Když začnu v PC, tak formát karty v PC abych mohl nahrát soft futaby, pak nahraju, strčím do rádia, podržím home, zapnu a nic, žádné soubory.
Ať nahraju jakou chci verzi, tak kartu formátovanou v PC rádio nevidí a kartu formátovanou v rádiu vidí PC jako plnou.

Už jsem ale kdysy nahrával, takže jen asi dělám někde chybu, ale prostě za boha nevím kde????

Díky za nakopnutí
Papíra

_________________
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T14SG
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2020 21:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.2.2016
Příspěvky: 443
Bydliště: Frýdek-Místek
Zkusil jsi jinou kartu?

Já si předloni pořídil Spektrum Dx8 G2 (funglovku) a protože jsem si myslel, že doma nemám žádnou kartu, tak jsem v PC shopu koupil kompatibilní kartu. Když jsem chtěl do rádia něco dohrát, tak to kartu nevidělo. Po X pokusech jsem volal na support a tam mi řekli, že s novými kartami je problém, ať zkusím starší (čím starší tím lepší). :roll:

Vzpoměl jsem si, že v deset let starém nepoužívaném foťáku je karta. Tak jsem ji zkusil a fungovala.

Vím, že je to jiné rádio, ale co kdyby mělo stejný problém. :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T14SG
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2020 21:11 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2006
Příspěvky: 1030
Bydliště: Česká Lípa
Zkusil. Mám dvě, každá jiný výrobce, obě 2gb, chovají se stejně

_________________
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T14SG
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2020 21:25 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10980
Bydliště: Břeclav
Papir píše:
Panové prosím pomoc, dělám něco blbě.
Potřebuji do T14SG dostat verzi softu 8.0, v rádiu mám 4.0. Strčím kartu do rádia, zapnu, chce formát, tedy ok a proběhne. Strčím kartu do PC a tam se tváří jako plná a nic na ni nedostanu.

Když začnu v PC, tak formát karty v PC abych mohl nahrát soft futaby, pak nahraju, strčím do rádia, podržím home, zapnu a nic, žádné soubory.
Ať nahraju jakou chci verzi, tak kartu formátovanou v PC rádio nevidí a kartu formátovanou v rádiu vidí PC jako plnou.

Už jsem ale kdysy nahrával, takže jen asi dělám někde chybu, ale prostě za boha nevím kde????

Díky za nakopnutí
Papíra


Kopat tě nebudeme, ale na kartu naformátovanou pro vysílač normálně nic nenahraješ. Musíš to nahrát přes Futabí ffs aplikaci. Ta bývá přiložena k firmware, včetně návodu na upgrade.


Přílohy:
Poznámka: ffs
FFS_Ver_6_0_ENG.zip [848.96 KiB]
30 krát
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T14SG
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2020 21:59 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2006
Příspěvky: 1030
Bydliště: Česká Lípa
zdzd píše:

Kopat tě nebudeme, ale na kartu naformátovanou pro vysílač normálně nic nenahraješ. Musíš to nahrát přes Futabí ffs aplikaci. Ta bývá přiložena k firmware, včetně návodu na upgrade.


Jupí, hotovo :-)
Děkuji

_________________
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T14SG
PříspěvekNapsal: čtv 02.07.2020 12:47 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 26.10.2008
Příspěvky: 6
Bydliště: Mliečno-Šamorín,Slovensko
Potrebujem pomoc.Keď zapnem vysielač T14SG tak mi vypisuje čo je na obrázku a nedá sa nič robiť.Ani vypnúť ani sa dostať do neho,proste nič.Musím vybrať baterku aby som vypol.Vie mi niekdo pomôcť?Ďakujem.


Přílohy:
20200702_113607.jpg
20200702_113607.jpg
[ 70.08 KiB | Zobrazeno 349 krát ]

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T14SG
PříspěvekNapsal: čtv 02.07.2020 13:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.6.2011
Příspěvky: 412
Bydliště: Odolena Voda
Obrázky: 4
Blog: Zobrazit blog (9)
rádio vypnout, páku plynu dát nahoru a mělo by normálně po zapnutí fungovat


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T14SG
PříspěvekNapsal: čtv 02.07.2020 14:47 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 26.10.2008
Příspěvky: 6
Bydliště: Mliečno-Šamorín,Slovensko
:D :D
jirinovo píše:
rádio vypnout, páku plynu dát nahoru a mělo by normálně po zapnutí fungovat

Bohužiaľ tak isto to nefunguje!!!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T14SG
PříspěvekNapsal: čtv 02.07.2020 17:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.6.2011
Příspěvky: 412
Bydliště: Odolena Voda
Obrázky: 4
Blog: Zobrazit blog (9)
http://www.ripmax.com/Futaba_Upgrade.aspx?UGID=T14SG
no tak potom už jedině třeba zkusit znovu nahrát FW, je tam i návod
pokud ani to nepůjde, tak to bude asi problém


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1336 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 86, 87, 88, 89, 90  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: leve89, LV, prikrylm a 20 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz