Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 282 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-16 Hott
PříspěvekNapsal: sob 01.07.2017 11:11 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.3.2014
Příspěvky: 153
Bydliště: Větrný Jeníkov
hashpi píše:
Přikládám foto poškozeného displaye. Pravá světlejší strana na fotce je jen špátný odlesk fotoaparatu v telefonu a ve skutečnosti je stejně jasná po celé ploše. Náhradní display se mi bohužel zatím nepodařilo sehnat, mají jen na MX 16 starší verzi 35mhz :roll:
Dnes jsem se ptal ještě v modelářské prodejně u nás a pán mi poradil, že to může být i nějakým špatným spojem na kabelu, který se po šlápnutí mohl zkroutit a uvolnit.
Divné jsou ty středové čáry u trimů, které vedou až dolů a světlejší část spodní třetiny.
Že by to bylo opravdu jen vadou nějaké části toho tenkého foliového kabelu?
Co si o tom myslíte?
Další možností mně asi zbývá kontaktovat přímo Graupner v Německu, ale aby pak oprava nestála jako nový vysílač.

Konečně mi přišel opravený vysílač. Odesláno Trivoxu, následně cesta do Graupnera v SRN a zpět přes Pelikána domů. Výměna poškozeného displaye i s dopravou 1550,- Kč :)

Ještě mi přiložili konečně český manuál. Při koupi jsem tehdy dostal jen anglicky a německy a v češtině na mx 12.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-16 Hott
PříspěvekNapsal: ned 27.08.2017 12:27 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.1.2012
Příspěvky: 482
Bydliště: Sobotka
Obrázky: 2
To se z toho picnu. Jak jsem psal ve vláknu, že jsem si ulomil páčky u SW8 a SW4/5. Tak jsem to poslal do TRIVOXu na opravu. Cena obou spínačů do 500,- KČ. Ale bylo nutné odeslání do Graupnera SRN! Musel jsem odsouhlasit cenu opravy 1590,- + 130,- dobírka a doprava. A to čekám, už dva měsíce. Servisák, který ví kam šáhnout, tak za hodinu má hotovo.
Oprava displeje a spínačů, tak trochu nepoměr, nevím? :(


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-16 Hott
PříspěvekNapsal: čtv 07.12.2017 9:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2007
Příspěvky: 1092
Bydliště: ŽATEC
Obrázky: 0
Provedl jste již někdo upgrade na Version 2v018? Funguje to? Nerad bych provedl upgrade a potom zjistil, že v něm mají chyby. :wink:

_________________
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-16 Hott
PříspěvekNapsal: čtv 07.12.2017 10:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9106
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
O žádné chybě jsem nic neslyšel, akorát o jednom problému, že s tím nefungují původní česká hlášení pro telemetrii, takže jsem zatím zůstal u jedničkové verze. Trochu víc se dočteš tady:
viewtopic.php?f=38&t=49204&start=750#p1386382


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-16 Hott
PříspěvekNapsal: čtv 07.12.2017 17:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 714
Bydliště: Vysočina
Dělal jsem to a něco je tady:
viewtopic.php?f=38&t=49204&p=1388856#p1388856


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-16 Hott
PříspěvekNapsal: čtv 07.12.2017 19:52 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 17499
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Jak tam čtu ten popis co vylepšili, tak vidím že to vůbec nepotřebuju.
Počkám až se to vyvrbí, uklidní a doladí.

_________________
Aby mne mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-16 Hott
PříspěvekNapsal: pát 22.12.2017 16:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2007
Příspěvky: 1092
Bydliště: ŽATEC
Obrázky: 0
Při listování v menu jsem našel v položce basic sett podpoložku BT Headset. Snažil jsem se spárovat všechny sluchátka, repráčky, mobily, tablety co jsem doma našel a dokonce i soundbar a........ bohužel se nezadařilo. V manuálu není o BT ani čárka 8O . Zajímalo by mne v jakém formátu BT od graupnera vysílá a tím pádem jaká zařízení je s MX 16 schopno spárování :?: . Hrňte do mne rady a zkušenosti...díky!! :wink:

_________________
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-16 Hott
PříspěvekNapsal: pát 22.12.2017 17:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2009
Příspěvky: 1153
Bydliště: západočesko
Obrázky: 38
MX-16 nemá vlastní BT modul. V Basic sett nastavíš BT na 3,5mm Jack konektor. Tam připojíš externí BT modul a s ním spáruješ co potřebuješ. :)

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-16 Hott
PříspěvekNapsal: pát 22.12.2017 17:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.9.2009
Příspěvky: 1159
Bydliště: Brno sever
ZIPP> kup a nainstaluj si do rádia napřed toto: http://trivox.cz/?section=item&id=66181


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-16 Hott
PříspěvekNapsal: pát 22.12.2017 17:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2007
Příspěvky: 1092
Bydliště: ŽATEC
Obrázky: 0
janva9 píše:
MX-16 nemá vlastní BT modul. V Basic sett nastavíš BT na 3,5mm Jack konektor. Tam připojíš externí BT modul a s ním spáruješ co potřebuješ. :)

Aha...už to chápu.....externí BT jsem si koupil na ebay a napíchnul na televizi abych ji mohl poslouchat přes BT sluchátka. Tak to externí BT zkusim píchnout do vysílače a uvidím... :lol:

_________________
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-16 Hott
PříspěvekNapsal: pát 22.12.2017 17:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2007
Příspěvky: 1092
Bydliště: ŽATEC
Obrázky: 0
mhabr píše:
ZIPP> kup a nainstaluj si do rádia napřed toto: http://trivox.cz/?section=item&id=66181

A to je již ve vysílači protikus konektoru pro HoTT BT V2 Modul připravený? Neměl jsem vysílač ještě rozebraný.

_________________
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-16 Hott
PříspěvekNapsal: pát 22.12.2017 20:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2004
Příspěvky: 1059
Bydliště: Praha 4
jo jo, je tam a primárně to slouží ke spojení s mobilní aplikací - telemetrie.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-16 Hott
PříspěvekNapsal: sob 23.12.2017 8:40 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 14.11.2013
Příspěvky: 96
Bydliště: Trenčianske Teplice
ZIPP píše:
A to je již ve vysílači protikus konektoru pro HoTT BT V2 Modul připravený? Neměl jsem vysílač ještě rozebraný.

Ten konektor tam vnútri je, ale najprv treba vybrať USB modul a miesto neho dať BT modul. Takže už nebudeš mať USB.
Iné je to s externým BT, ktorý sa pripojuje do konektora pre sluchátka

_________________
Graupner mx-20, pohony elektro, pohodové lietanie


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-16 Hott
PříspěvekNapsal: sob 23.12.2017 22:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2007
Příspěvky: 1092
Bydliště: ŽATEC
Obrázky: 0
slowake píše:
Ten konektor tam vnútri je, ale najprv treba vybrať USB modul a miesto neho dať BT modul. Takže už nebudeš mať USB.
Iné je to s externým BT, ktorý sa pripojuje do konektora pre sluchátka

OK..dík za info......tak to se na celý BT modul vykašlu. USB je pro mne užitečnější.... :wink:

_________________
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-16 Hott
PříspěvekNapsal: sob 23.12.2017 22:21 
Mazák
Mazák

Registrován: 11.5.2005
Příspěvky: 566
Bydliště: Žatec
Zdravím, pro ZIPP , můžeš mi dát odkaz na modul BT do televize? Joker


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 282 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz