Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1148 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 25.05.2018 10:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2003
Příspěvky: 604
V E X9E když mate lionky jak je nabijite?

Uvažuji dat nabijecí konektor přes pojistku přimo na baterku . Elektroniku nechci odpojovat, bude to vadit ? Připadně jaky konektor použit ?

_________________
zbek

EPA Kombat


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 25.05.2018 15:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1990
Bydliště: Košice, SK
Tomix píše:
Ahojte potreboval by som potadit ...

Máš v oboch, vysielači aj prijímači, flešnutý rovnaký FW?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 25.05.2018 16:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.4.2016
Příspěvky: 280
Bydliště: Nove Zamky
Obrázky: 0
Macil neviem ci je rovnaky firmver ale vsetky primace su EU LBT.Pokial by tam ale nebol rovnaky firmver nedal by sa primac vobec sparovat alebo sa mylim?

_________________
Belanka Decathlon ,MDM FOX


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 25.05.2018 18:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1990
Bydliště: Košice, SK
Myslím, ale istý si nie som, že so starým EU (nie LBT) to šlo, len blbo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: ned 27.05.2018 9:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.4.2016
Příspěvky: 280
Bydliště: Nove Zamky
Obrázky: 0
Tak som preinstaloval firmver vo vysielacke dal som tam EU verziu plus som preinstaloval aj XJT modul taktiez verzia EU LBT:Primace okrem D8R II Plus boly uz kupovane po zavedeni EU LBT a oba su z nalepkou tak tie som nepreinstaloval.
Vysledok rovnaky primac S8R a range test po prechode do druhej miestnosti signal na 35% pri X8R sila signalu 73%.
Neviem ci mam ten primac reklamovat v podstate ide len tie hlasky ma strasia.

_________________
Belanka Decathlon ,MDM FOX


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: úte 29.05.2018 15:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2011
Příspěvky: 540
Bydliště: Ružindol,SK
Obrázky: 9
Tomix ak prijimače kupuješ v NITRE tie musiš preflashovat, inak nepôjdú!!!

_________________
Futaba FC-16, Frsky Taranis +


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: úte 29.05.2018 17:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.4.2016
Příspěvky: 280
Bydliště: Nove Zamky
Obrázky: 0
No kupoval som ho v Nitre,dnes som akurat volal z p Urbankom z RC studia a ten mi povedal ze by som ho mal reklamovat vraj sa niekedy stane ze colnici pri rengenovani poskodia zopar primacov,vraj sa to stava aj jemu.

Ale za preflashovanie nic nedam mozem to skusit.

_________________
Belanka Decathlon ,MDM FOX


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: úte 29.05.2018 19:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2011
Příspěvky: 540
Bydliště: Ružindol,SK
Obrázky: 9
mam tri prijímače z rc studia, tam nebol problém tie fungovali na zapojene, z Nitry mam dva a tie som musel flashnut z vysielačky aby začali fungovať :wink: Sa nedokázali sparovať
Prečítal som si všetky tvoje príspevky, tak to asi nepomôže, ale skúsiť môžeš za to nič nedáš.

_________________
Futaba FC-16, Frsky Taranis +


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: úte 29.05.2018 20:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.4.2016
Příspěvky: 280
Bydliště: Nove Zamky
Obrázky: 0
Nie nepomohlo,mne sparovat isiel len ma kratky dosah cize ho budem reklamovat len som zvedavy ako sa k tomu postavi predajca asi tam budem musiet zobrat aj vysielacku a predviest im to.

_________________
Belanka Decathlon ,MDM FOX


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 14.06.2018 10:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2011
Příspěvky: 540
Bydliště: Ružindol,SK
Obrázky: 9
Tomix píše:
ma kratky dosah cize ho budem reklamovat len som zvedavy ako sa k tomu postavi predajca asi tam budem musiet zobrat aj vysielacku a predviest im to.


Tak ako dopadla reklamácia?

_________________
Futaba FC-16, Frsky Taranis +


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 15.06.2018 12:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.4.2016
Příspěvky: 280
Bydliště: Nove Zamky
Obrázky: 0
Chalani mam dalsi problem prosim o radu.
Po preinstalovani firmveru a znovu nahrati opentc 2.2.1 neviem sparovat primace D8R-II Plus pritom predtym mi normalne fungovaly.
Postul ako ich parovat viem ale ja v menu vysielacky ked vyberiem moznost PPM nemam BIND proste neda sa zapnut bindovanie na vysielacke.

Příloha:
IMAG0210.jpg
IMAG0210.jpg [ 158.9 KiB | Zobrazeno 838 krát ]
Příloha:
IMAG0211.jpg
IMAG0211.jpg [ 155.24 KiB | Zobrazeno 839 krát ]

_________________
Belanka Decathlon ,MDM FOX


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 15.06.2018 13:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1990
Bydliště: Košice, SK
Čo všetko si mal zaškrtnuté pri nahrávaní OpenTX? Vybratý mód má byť D8, nie PPM.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 15.06.2018 13:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.4.2016
Příspěvky: 280
Bydliště: Nove Zamky
Obrázky: 0
D8 taku moznost v radiu dokonca ani v companion nemam.


Přílohy:
nastavenie.jpg
nastavenie.jpg [ 64.17 KiB | Zobrazeno 795 krát ]

_________________
Belanka Decathlon ,MDM FOX
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 15.06.2018 14:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1990
Bydliště: Košice, SK
Máš tam zaškrtnuté eu. Tým si vyradil možnosť vybrať D8 mód.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 15.06.2018 14:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.4.2016
Příspěvky: 280
Bydliště: Nove Zamky
Obrázky: 0
Dakujem ja debil som si myslel ze to je europska verzia.

_________________
Belanka Decathlon ,MDM FOX


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1148 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz