Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1148 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 12.07.2018 12:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 24.2.2015
Příspěvky: 115
Pokukuji po tomto vysílači, něco jsem početl, ale stále nemám jasno, zda budu moci s nějakým přídavným VF (multi 4in1) modulem a OpenTX provozovat příjmače Assan. Máte o tomto někdo nějaké povědomí. Děkuji za případnou odpověď.


Naposledy upravil Maco33 dne úte 17.07.2018 13:38, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 12.07.2018 13:02 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 171
Bydliště: Dolní Kounice
Maco33 píše:
Pokukuji po tomto vysílači, něco jsem početl, ale stále nemám jasno, zda budu moci s nějakým přídavným VF (multi) modulem a OpenTX provozovat příjmače Assan. Máte o tomto někdo nějaké povědomí. Děkuji za případnou odpověď.

do pultaku se externi modul da vlozit dovnitr vysialce, ale musis si vyvest antenu predem, nemuze to byt modul s antenou natvrdo na krabicce


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 12.07.2018 13:13 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 24.2.2015
Příspěvky: 115
Jj to už jsem zjistil (video RC studia). Jde mi o modul, který bych měl použít pro Assan a zda toto již někdo v kombinaci s OPENTX provozuje. Abych toto upřesnil, rád bych do rádia implementoval nějaký modul 4in1.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: stř 18.07.2018 13:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.10.2010
Příspěvky: 218
Bydliště: Zlaté Moravce Slovensko
Ahojte, na mojom vysielaci mám trosku problém s pákou krídielok.
Aj keď dám páku do krajnej polohy, ukazovateľ a tak isto serva až do krajnej polohy nezachadzaju. Myslím že priložené fotky lepšie opisu môj problém. Bude to len chyba v konektore alebo je na odchode samotný gimbal ?


Přílohy:
CE77BB14-650F-4ED7-AAC6-24FA5590867C.jpeg
CE77BB14-650F-4ED7-AAC6-24FA5590867C.jpeg [ 52.96 KiB | Zobrazeno 1201 krát ]
31117884-DEB6-42E4-9BB2-F2B567750FE9.jpeg
31117884-DEB6-42E4-9BB2-F2B567750FE9.jpeg [ 44.74 KiB | Zobrazeno 1201 krát ]
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 19.07.2018 7:17 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5569
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Pouze konektor je potreba jej idealne napajet na tvrdo

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: sob 01.09.2018 6:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2003
Příspěvky: 604
Měl jsem podobny problem a nechal jsem v RC studiu vyměnit paky za halaky a zatim dobrý :D .

_________________
zbek

EPA Kombat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: úte 02.10.2018 6:20 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 6.6.2016
Příspěvky: 17
Ahoj majitelé Ečka. Zkontolujte si kablíky uvnitř vysílače a případně nějak zajistěte. Teď se mi stalo, že najednou z ničeho nic vysílač umřel. Naštěstí éro už na zemi. Tak jsem podezříval aku. Včera večer jsem to otevřel. Tak pro vaši informaci. Po výměně gimbalu jsem nechal kablíky volně ložené a nikde už je nezajišťoval. Proč taky? Jsou udělané na míru a nikde neplandají. Bohužel. Po vyklopení ramen se kablík dostal mezi rameno a doraz, prosekla se izolace a bylo vymalováno. :( Závada odhalena a odstraněna, teď už jen čekat na avizované babí léto :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: úte 02.10.2018 10:01 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.12.2003
Příspěvky: 7
Bydliště: N.Jičín
MiHaj píše:
Ahoj majitelé Ečka. Zkontolujte si kablíky uvnitř vysílače a případně nějak zajistěte. Teď se mi stalo, že najednou z ničeho nic vysílač umřel. Naštěstí éro už na zemi. Tak jsem podezříval aku. Včera večer jsem to otevřel. Tak pro vaši informaci. Po výměně gimbalu jsem nechal kablíky volně ložené a nikde už je nezajišťoval. Proč taky? Jsou udělané na míru a nikde neplandají. Bohužel. Po vyklopení ramen se kablík dostal mezi rameno a doraz, prosekla se izolace a bylo vymalováno. :( Závada odhalena a odstraněna, teď už jen čekat na avizované babí léto :-)

Zde jsem o tomto problému informoval v článku i s videem. Zdravím.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1148 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: juraj.jurej a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz