Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1529 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 102  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 18:46 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 349
Bydliště: Žďár n. S.
lubo1 píše:
Robí sa to v tom sime kde máš pod tlačítkom exit na rádiu ikonku fotoaparátu....

Aha, tak to jsem si nevšiml, díky. Ale kde se ten screennshot objeví? Ve schránce nic, žádný nový soubor to nehlásí :?
Samozřejmě z obrazovky si to může sejmou i bez toho...

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtastic=Funtic II a další, Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 20:00 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 1.7.2012
Příspěvky: 686
Bydliště: Jemnice
Obrázky: 2
Příloha:
Snímek obrazovky pořízený 2017-01-03 18-59-36.png
Snímek obrazovky pořízený 2017-01-03 18-59-36.png [ 26.21 KiB | Zobrazeno 769 krát ]

_________________
www.opentx.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 20:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 349
Bydliště: Žďár n. S.
No jo! Díky za nasměrování.

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtastic=Funtic II a další, Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 22:05 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2013
Příspěvky: 420
Bydliště: Dudince
RCStudio píše:

Original je v pravo, prozatim nam pomahaji silnejsi napisy a preciznejsi osazeni soucastek, nicmene kopie je i tak zdarila.

Maju tie kopie nejake neduhy alebo nedokonalosti co sa tyka funkcnosti? Napriklad mensia citlivost [dosah],nejake blbnutie,nestabilita,poruchovost alebo nejake ine vady okrem tensich napisov?

_________________
Iron Man 650 HKPilot32
Tricopter APM 2.6
https://www.youtube.com/channel/UCl_-j2aWjzq2lcgJ1Yuwy7g


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 04.01.2017 11:07 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5043
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Ano, vypadky signalu, protokol D16 neni spravne implementovan a nizsi citlivost tzn mozne chyby na PCB, spatne soucastky...
Proto byly take reklamovany

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 04.01.2017 13:29 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.8.2014
Příspěvky: 37
Zajímavý postřeh ohledně nezobrazující se dráhy letu v Google Earth, co trápí mě a tuším Standu Stuchlého. Připojil jsem na Smartport telemetrii z Pixhawka (přes Teensy) a ejhle, když je zdrojem GPS dat Pixhawk, dráha letu se v Google Earth normálně zobrazí, pěkně oranžově, jak to má být. V Taranisovi v telemetrii GPS nastaveno v obou případech stejně. To jsem z toho jelen...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 04.01.2017 16:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.5.2010
Příspěvky: 1466
Bydliště: Palkovice
vlada123 píše:
Zajímavý postřeh ohledně nezobrazující se dráhy letu v Google Earth, co trápí mě a tuším Standu Stuchlého. Připojil jsem na Smartport telemetrii z Pixhawka (přes Teensy) a ejhle, když je zdrojem GPS dat Pixhawk, dráha letu se v Google Earth normálně zobrazí, pěkně oranžově, jak to má být. V Taranisovi v telemetrii GPS nastaveno v obou případech stejně. To jsem z toho jelen...



tak to jsme z toho jeleni dva. Taky čekám, kdy se k tomu někdo vyjádří, kde by mohl být zakopaný pes. Na google mi to jen vyznačí polohu, název modelu, ale dráha letu schází. A nemyslím si, že by byl na vině goole, GPS, nebo uživatel Taranisu. Do Update SW Taranisu to fungovalo dobře.

Janku, jaký máš na to názor? Je v nastavení GPS a telemetrie v něčem problém? Po různém laborování s anténami GPS jsem se dostal ze 73km na 10m přesnosti. Problém byl konektor antény.

A ještě jedna drobnost. Aby mi GPS ukazovalo správnou výšku, musel jsem v telemetrii nastavit jako výchozí bod -335m. Pokud bych tam nechal 0, přičetla by se startovní nadmořská výška k výšce letícího modelu, což je tak trochu na hlavu. V grafu mi to proto ukazuje, že jsem staroval ze šachty v hloube 335m. Dobrý, že :lol: To čidlo prostě po zapnutí neudělá rest a nenastaví výchozí výšku na 0m . Nebo to nedělá telemetrie, i když ji před letem vynuluji.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.01.2017 10:37 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2009
Příspěvky: 667
Bydliště: Nové Město na Moravě
Ahoj.

jsem konečně šťastný majitel Taranisu X9D+ a už se chystám proniknout mu pod "sukeň" ... a cože jsem se rozhodl utéct z Futaby do "číny" ? No když pominu zásadní věc jako je telemetrie tak ta volnost programování mi rozhodně otevírá nové možnosti ...

ale abych hned do startu nekoupil za 20k+ nové přijímače, rozhodl jsem se, že pro svoje houbolety z EPP a ACES combaty nadále budu používat ( alespoň dočasně ) modul ASSAN ... jenže jako na potvoru je ve formátu FUTABA a já samozřejmě potřebuji formát JR/Graupner ... tak jsem si u soudruhů v GB objednal následující ... http://www.flytron.com/openlrs/123-futa ... apter.html

máte s tím zkušenosti ? mě se to jeví celkem životaschopně, navíc s invertorem PPM úrovní :D

počítám, že do týdne se podělím o svoje zkušenosti :D


Přílohy:
futaba-jr-module-adapter.jpg
futaba-jr-module-adapter.jpg [ 36.25 KiB | Zobrazeno 525 krát ]
futaba-jr-module-adapter2.jpg
futaba-jr-module-adapter2.jpg [ 45.32 KiB | Zobrazeno 525 krát ]
futaba-jr-module-adapter4.jpg
futaba-jr-module-adapter4.jpg [ 76.1 KiB | Zobrazeno 525 krát ]

_________________
Proxima II,RC-f SU-29,TornadoXX,RCEK Q10.1+Elan,EPA/ESA A6M3+Hacker MIG3,Robbe Pitts S12 EPP,HC T-45 EDF EPO,ACES Combat IL2+KI-64* EasyCopter Collibri 4.5 PRO*
Futaba T10CP FASST+35MHz+ASSAN* http://www.rcalbum.com/index.php?sum=743&a
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.01.2017 11:37 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5043
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Za ty prachy no nevim,

https://rcstudio.cz/cs/prislusenstvi/29 ... utaba.html

Obrázek

Krom toho tam je hromada zbytecnych soucastek, inverzi umi Taranis sam.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.01.2017 12:15 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2009
Příspěvky: 667
Bydliště: Nové Město na Moravě
Jejda ... tak toho jsem si u Tebe na eshopu nevšimnul ... ani strýček Google mě na to neupozornil ... příště budu lépe hledat ... díky za info :-D ( kupoval jsem to 27.12.2016 - od kdy to máš v nabídce ? )

EDIT :

Nákup: PAYPAL *FLYTRONCOM, 07776713760, LU, dne 27.12.2016, částka 398.30 CZK - to je na leteckou poštu celkem cajk cena ... při cenách České pošty je to skoro k neuvěření ...

_________________
Proxima II,RC-f SU-29,TornadoXX,RCEK Q10.1+Elan,EPA/ESA A6M3+Hacker MIG3,Robbe Pitts S12 EPP,HC T-45 EDF EPO,ACES Combat IL2+KI-64* EasyCopter Collibri 4.5 PRO*
Futaba T10CP FASST+35MHz+ASSAN* http://www.rcalbum.com/index.php?sum=743&a


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.01.2017 20:12 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5043
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
od 18.11 a jiz 3 ks prodane :D

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.01.2017 21:00 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2009
Příspěvky: 667
Bydliště: Nové Město na Moravě
RCStudio píše:
od 18.11 a jiz 3 ks prodane :D


tak mi teda vysvětli, že strýček Google mi o tom nepověděl ... no chybami se člověk učí ... tak mě napadá, jezdím do Brna od Kuřimi, Ty máš nějaký kamenný obchod kde se můžu stavit na pokec a na čumendu nebo funguješ pouze jako Eshop ?

_________________
Proxima II,RC-f SU-29,TornadoXX,RCEK Q10.1+Elan,EPA/ESA A6M3+Hacker MIG3,Robbe Pitts S12 EPP,HC T-45 EDF EPO,ACES Combat IL2+KI-64* EasyCopter Collibri 4.5 PRO*
Futaba T10CP FASST+35MHz+ASSAN* http://www.rcalbum.com/index.php?sum=743&a


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 06.01.2017 11:47 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5043
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Klidne se muzes stavit na pokec, klienti k nam jezdi :wink:

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 06.01.2017 13:33 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2009
Příspěvky: 667
Bydliště: Nové Město na Moravě
RCStudio píše:
Klidne se muzes stavit na pokec, klienti k nam jezdi :wink:


Dobrá, děkuji, někdy v druhé půlce příštího týdne pojedu do Brna tak bych se ozval :D

_________________
Proxima II,RC-f SU-29,TornadoXX,RCEK Q10.1+Elan,EPA/ESA A6M3+Hacker MIG3,Robbe Pitts S12 EPP,HC T-45 EDF EPO,ACES Combat IL2+KI-64* EasyCopter Collibri 4.5 PRO*
Futaba T10CP FASST+35MHz+ASSAN* http://www.rcalbum.com/index.php?sum=743&a


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 06.01.2017 17:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 4751
Bydliště: CA
Standa Stuchlý píše:
.

Nazdar Stando... Neviem, či som správne pochopil.... Štartuješ v nadmorskej výške 330m a GPS ti ukazuje na zemi 330m ? ...
Ak áno, tak to funguje správne....
Ak chceš reset, tak musíš v položke GAlt povoliť reset.... potom ti po resete ukáže 0m...
Příloha:
screenshot-4.png
screenshot-4.png [ 1.42 KiB | Zobrazeno 120 krát ]

Treba zakliknúť Autoreset
Příloha:
screenshot-5.png
screenshot-5.png [ 1.4 KiB | Zobrazeno 120 krát ]

Potom ti to bude ukazovať relatívnu výšku voči štartu.
Příloha:
gps ABS.jpg
gps ABS.jpg [ 78.1 KiB | Zobrazeno 118 krát ]

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1529 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 102  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: MirekH a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz