Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 150 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DX5e -změna módu
PříspěvekNapsal: úte 16.12.2008 14:12 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2008
Příspěvky: 43
Bydliště: Vyškov
Poraďte někdo jak změnit mód u DX5e,koupil jsem synkovi set,kde je plyn a směrovka vpravo,křidélka a výškovka vlevo,on je přitom zvyklý na plyn a směr vlevo,křidélka a výška vpravo.Zkoušel jsem přehodit celé ovladače,ale není dost místa na poťáky,tak nevim.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 16.12.2008 14:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.5.2008
Příspěvky: 283
Bydliště: Brno
nevim jak je to u DX5e, ale nejspíš to nepujde a bude si muset zviknout


Naposledy upravil strigy dne úte 16.12.2008 14:44, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 16.12.2008 14:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2008
Příspěvky: 149
Bydliště: Jablonec n.N.
Hmmm ja z toho pochopil, ze se koupil mode 1 a kluk je zvyklej na mode 2 :roll: ... no du se vzdelavat ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 16.12.2008 14:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.5.2008
Příspěvky: 283
Bydliště: Brno
taky se ted divam


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 16.12.2008 18:01 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2008
Příspěvky: 43
Bydliště: Vyškov
a co to celé rozebrat,přepájet kablíky k poťákům,nebo přehodit celé poťáky,a taky mixy by se musely vyměnit???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 18.12.2008 12:56 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.12.2008
Příspěvky: 53
Bydliště: Chýnov
Frenkie píše:
a co to celé rozebrat,přepájet kablíky k poťákům,nebo přehodit celé poťáky,a taky mixy by se musely vyměnit???

Spektrum má stejné kastle vysílačů jak pro mod1 tak mod2 akorát tam jsou jinde tlačítka ale na druhé straně jsou záslepky. Podle mého by si musel vyměnít celé poťáky protože jeden krokovej máš plyn a zbylé 3 jsou normál.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Spektrum DX5e
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2009 15:47 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 19.4.2009
Příspěvky: 75
Zdravim
Chcem si zakupit tuto rc supravu

..z toho dôvodu ze som si kupil väcsi 3-kanalovy vetron o rozpäti 2,2m a bojim sa ze s tou supravou co mam teraz ( z RC setu CHINA ) by mohol spadnut na kratky dosah..

Mate nejake skusenosti s touto supravou?
Nebudu niektore serie vadne ako u DX6i??
Neviete aky by mohol mat ten prijmac AR500 priblizne dosah?
..pisu ze plny dosah,a to je kolko :?:

dakujem za odpovede


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2009 16:43 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.3.2008
Příspěvky: 1794
http://www.rchouby.wz.cz/index.php?cat= ... title=dx5e
mrkni sem


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2009 16:48 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.3.2008
Příspěvky: 1794
Ještě co se týče toho dosahu. Plný dosah znamená, že se prostě neřeší. Má to takovej dosah,že už ti to pak stejně je jedno kde to letadlo je nebo jak je. Někde jsem slyšel asi 2-3km.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2009 17:44 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Víš jak to řekl soudruh Lenin?
"učit se, učit se, učit se...!"

A tak i tobě lze poradit pouze jedno:
"hledat, hledat a hledat...!"

a ani nemusíš moc. jsou tady toho i o této soupravě MRAKY!!!


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2009 17:47 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Karas píše:
Ještě co se týče toho dosahu. Plný dosah znamená, že se prostě neřeší. Má to takovej dosah,že už ti to pak stejně je jedno kde to letadlo je nebo jak je. Někde jsem slyšel asi 2-3km.


Dotaz zákazníka"
A jaký má toto rádio prosím vás dosah?"

Odpověď prodavače:
"Rozhodně dál než vidíš..."

A vovovo votom to je...
:-) :-)


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2009 19:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2008
Příspěvky: 1662
Bydliště: Lanškroun
RiMr píše:
Dotaz zákazníka"
A jaký má toto rádio prosím vás dosah?"

Odpověď prodavače:
"Rozhodně dál než vidíš..."

A vovovo votom to je...
:-) :-)

Jo to dycky někdo když třeba lítám na louce,tak když někdo přijde,tak první otázka:a jakej to má dosah?já každýmu odpovim dokud to vidíš,když přijel strejda tak taky,jakej to má dosah,u auta taky...furt a každej :D
PS:spektrum myslim udává plný dosah 2km,já používám Dx6i :wink: jinak Dx5e je pro začátečníka si myslím bezkonkurenční volba,pokud tě to chytne(a to jakože fakt jo,vono to jen tak nepustí :D ),tak si přijímač(e) necháš a pořídíš třeba Dx6i,Dx7(se),...

_________________
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02.05.2009 16:45 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 19.4.2009
Příspěvky: 75
mate niekto ten prijmac Spektrum AR500 5ch???

..potreboval by som vediet dlzku tej feeder dlhsej antenky :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02.05.2009 19:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2007
Příspěvky: 382
Bydliště: Brno-Bohunice
Obrázky: 0
cca 210mm


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02.05.2009 20:23 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 19.4.2009
Příspěvky: 75
davehaja píše:
cca 210mm


diky moc :P


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 150 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz