Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1144 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 77  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 18.02.2018 20:46 
Mazák
Mazák

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 708
Bydliště: Žďár n. S.
Ddano, funguje to, jsi génius :mrgreen:

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtic II, Dingo, F4U Corsair, Bf 109H, Skipper...


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 18.02.2018 21:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2195
Bydliště: Zavar, SK
To ja nie, to moja Schauma ... eee Taranis.
Keď ti to funguje a napísal by si k tomu nejaký pokec, zavesil by som to na webku, možno to ešte niekomu pomôže. :roll:

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry, www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.02.2018 21:14 
Mazák
Mazák

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 708
Bydliště: Žďár n. S.
Jo, není problém. Kolega ovšem při experimentu zarazil tlačítka do panelu :( Takže jsem nezkoušel Taranis-Taranis, ale zatím jen Taranis-stará DX4 (která jako slave řídí provoz). Jakmile to opraví a budu mít reálně Taranis-Taranis obousměrně, pokusím se to nějak jednoduše sepsat.

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtic II, Dingo, F4U Corsair, Bf 109H, Skipper...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 19.02.2018 14:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2129
Bydliště: Nitra Slovensko
Tie tlačítka som riešil už dva krát a nie len to, potom sa my aj rozsypala diera na stĺpiku ktorý drží hl. dosku. Skrátka je to stále Čína. Ale je pravda niečo som sa na ňom už na pípal. :)

_________________
(HORUS X10) - Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Loop, Solius, Olympic (Topmodel), FunCub.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 19.02.2018 15:55 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 140
..............

_________________
Frsky HORUS


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 21.02.2018 18:02 
Mazák
Mazák

Registrován: 5.12.2013
Příspěvky: 584
Bydliště: okr.Vyškov
Páni tech.otázka,je možné použít levný analog.senzor napětí ve spojení s přijímačem G-RX 8?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 21.02.2018 18:23 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5670
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Ano je tam analog in

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 21.02.2018 18:31 
Mazák
Mazák

Registrován: 5.12.2013
Příspěvky: 584
Bydliště: okr.Vyškov
Ok. dík. :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 14:18 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2009
Příspěvky: 443
Bydliště: Trnava, SR
Zdravim pani,

ospravedlnujem sa, ak sa to tu uz riesilo, ale mam otazku:
mam prijimac FrSKY X4RSB a je mozne dany prijimac pouzivat - ovladat cez Taranis, nasledovne: sucasne ovladat kanaly cez SBUS a zvysne 3 kanaly tiez cez CPPM pre ovladanie napr. serv? (nie cez SBUS)
Ak je to mozne spojazdnit/tak fungovat, tak uvazujem nad kupou mensieho prijimaca XSR:
https://www.frsky-rc.com/product/xsr/
A tam podla toho nacrtku treba asi nejaky prevodnik/modifikaciu na sucasne ovladanie modelu cez SBUS a CPPM (dalsie serva, ktore nechcem pripajat na FC).
Dakujem za rady/informacie.

_________________
Each.H8mini+TX05,Leader130HM,Leader125HM,Thunder TigerXXT,Hydrotek F1+SKY-HD01,Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 14:21 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5670
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
romko1 píše:
Zdravim pani,

ospravedlnujem sa, ak sa to tu uz riesilo, ale mam otazku:
mam prijimac FrSKY X4RSB a je mozne dany prijimac pouzivat - ovladat cez Taranis, nasledovne: sucasne ovladat kanaly cez SBUS a zvysne 3 kanaly tiez cez CPPM pre ovladanie napr. serv? (nie cez SBUS)
Ak je to mozne spojazdnit/tak fungovat, tak uvazujem nad kupou mensieho prijimaca XSR:
https://www.frsky-rc.com/product/xsr/
A tam podla toho nacrtku treba asi nejaky prevodnik/modifikaciu na sucasne ovladanie modelu cez SBUS a CPPM (dalsie serva, ktore nechcem pripajat na FC).
Dakujem za rady/informacie.
Ano z sbus leze 16k a bezne kanaly stale lezou z beznych kanalu. Ale CPPM ne ale PWM.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 23:29 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.1.2012
Příspěvky: 182
Bydliště: Kroměříž
ahoj všichni,
jsem tak trochu samouk, ale narazil jsem trochu na problém.. nasměroval by mě někdo, jak v Taranisu nastavit letové režimy? Chystám se na nového větroně na jaro, a rád bych na to místo mixů šel právě přes LR, ale úplně se v tom ztrácím... Je nějaké video, popřípadě jednoduchý návod "jak na to?"

Děkuju

_________________
| FrSky Horus X10S | MPX FUNRAY |


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 23.02.2018 11:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2011
Příspěvky: 386
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 7
petr1990 píše:
ahoj všichni,
jsem tak trochu samouk, ale narazil jsem trochu na problém.. nasměroval by mě někdo, jak v Taranisu nastavit letové režimy? Chystám se na nového větroně na jaro, a rád bych na to místo mixů šel právě přes LR, ale úplně se v tom ztrácím... Je nějaké video, popřípadě jednoduchý návod "jak na to?"

Děkuju


tady je to velmi pečlivě a podrobně vysvětleno:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TfcpKV5GxVw&t=5236s&list=PLsQLDc6OG1JymxcBQ0AOmh_JUA0KEv3kQ[/youtube]

OpenTx - programování šablony modelu elektrovětroně na PC včetně rozvahy

_________________
YT: Lubos72cz | czlusa.rajce.idnes.cz
Taranis-E | F3B/F | 100" Django ...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 23.02.2018 18:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2014
Příspěvky: 1279
Bydliště: Mikulov na Moravě
Obrázky: 6
Mám dotaz ohledně Taranise a starých přijímačů.
Je to jeden z těch prvních co k nám byl dovezen a na něm nahraný ještě starý protokol.
Létal jsem na něm starší přijímače přes FrSky DJT modul.
Jeden kolega léta na původním Taranisu starší přijimače bez modulu ...... Jen díky nějaké softwarové úpravě.

Nevíte někdo o co se jedná a jak toho docílit? Děkuji.

_________________
Nahoru to půjde ... dolů musí.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 23.02.2018 18:51 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5670
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
V opentx se nezapne EU pri kompilaci.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 24.02.2018 9:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2014
Příspěvky: 1279
Bydliště: Mikulov na Moravě
Obrázky: 6
Honzo pokud to byla odpověď pro mne, tak děkuji za ni zkusím se na to kouknout.

_________________
Nahoru to půjde ... dolů musí.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1144 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 77  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz