Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1140 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 76  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 05.04.2018 8:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2015
Příspěvky: 1199
Bydliště: Šternberk, ČR
Takže stačí jen vložit modul do taranise a pojede modul i telemerie?
Nebo se musí propojit smart port na modulu se smart portem taranise v bateriovém prostoru?

Při 500mW je to přídavné napajení nutné?

Na modulu je RS232 k čemu slouží? Dalo by se to využít pro RS232 (UART) komunikaci řídící jednotky modelu s PC?

Omlouvám se za smršť otázek ale tenhle modul mě teď velmi zaujal a zvažuji koupi.
Děkuji za informace k tomuto zajímavému modulu.

_________________
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.04.2018 8:59 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5660
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Ano telemetrie jde jednim pinem v sachte.
U 500mW bych napajeni pouzil u 25mW neni potreba, ale zjistite, ze 500mW nepotrebujete.
RS232 presne nevim ,ale vim ze v telemtrii je prostor pro RS232 prenos, zrejme to je mozne.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.04.2018 17:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2015
Příspěvky: 1199
Bydliště: Šternberk, ČR
Díky za odpovědi!

Časem u vás modul nejspíš koupím.

_________________
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.04.2018 17:24 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5660
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Diky, budeme se tesit. Ma vyjit i R9 mini miniaturni prijimac 18x11mm, to uz bude jen svab s antenou :lol:

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.04.2018 22:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2101
Bydliště: Nitra Slovensko
Dá sa použiť na programovanie FrESC32 80A USB-STK, alebo treba na to BLHELI USB Linker?

_________________
(HORUS X10) - Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Loop, Solius, Olympic (Topmodel), FunCub.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 11.04.2018 4:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.5.2008
Příspěvky: 588
Bydliště: Orlické hory
Ahoj nový přijímač od Urbánka X6R po spárování k Horusu nejdou serva, některá skočí do kraje ale nehejbou se.
Co by to mohlo být, přepárování nepomohlo, použití jiného přijímače (X8R) okamžitě pomohlo. Serva jsou nějaká miniaturní (menší éro)
napájení zkoušeno standard BEC i 5,2Volt.

Díky za rady Tomáš

_________________
OM Velox EME60, GP Citabria DLE30, SIG Hog-bipe, FrSky Taranis
( ͡° ͜ʖ ͡°)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 11.04.2018 7:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2011
Příspěvky: 587
Bydliště: Ružindol,SK
Obrázky: 9
skúsil by som preflashovat prijimač :wink:

_________________
Futaba FC-16, Frsky Taranis +


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 11.04.2018 12:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.5.2008
Příspěvky: 588
Bydliště: Orlické hory
Večer to zkusím, není tam někde třeba dávat propojka pomalá a rychlá serva ?

ingwarr píše:
skúsil by som preflashovat prijimač :wink:

_________________
OM Velox EME60, GP Citabria DLE30, SIG Hog-bipe, FrSky Taranis
( ͡° ͜ʖ ͡°)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 11.04.2018 12:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2101
Bydliště: Nitra Slovensko
thsoft píše:
Večer to zkusím, není tam někde třeba dávat propojka pomalá a rychlá serva ?



Nie žiadna prepojka netreba. Máš EU LBT nahratý v rádiu? (aj v Rx)

_________________
(HORUS X10) - Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Loop, Solius, Olympic (Topmodel), FunCub.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 11.04.2018 23:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.5.2008
Příspěvky: 588
Bydliště: Orlické hory
Jsem z toho přijímače blázen, na nic jsem nepřišel, na mým Taranisu starým s Open TX 2.2.1 to funguje se servama Hxt 900
naprosto bez problémů a u kolegy to včera nešlo. Nelezl z toho čitelný signál ani pro jedno ze tří zkoušených serv ani pro regulátor.
On má nového Horuse tak má Open TX asi 2.2.x...

Vždy se to spárovalo ale serva ani nehlesla a servo monitoru běhala. Zkoušel jsem různě bindovat 6ch 16ch a vždy to něj nešlo, u
mě to ve všech stejně zkoušených režimech bind jede.

Nemá někdo podobnou zkušenost ?

Tomáš


juraj.jurej píše:

Nie žiadna prepojka netreba. Máš EU LBT nahratý v rádiu? (aj v Rx)

_________________
OM Velox EME60, GP Citabria DLE30, SIG Hog-bipe, FrSky Taranis
( ͡° ͜ʖ ͡°)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.04.2018 20:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 5015
Bydliště: CA
Už ti to písal Jurej.Jurej.....
Máš starý Taranis.... s ním ti to chodí....
S novým vysielačom nie....
... ak to teda dobre chápem
V rádiu je OpenTx je jedno aká verzia.... a potom je FW vo vysielacom module....
Ten je Non EU - čiže starý ...
potom tam môže byť EU FW,
alebo LBT....
Príjmač ma takisto NonEU, EU, a LBT...
FW príjmača musí zodpovedať FW vo vysielacom module rádia....
Horus bude mať najskôr LBT...

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.04.2018 21:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1177
Bydliště: Vysočina
thsoft píše:
Ahoj nový přijímač od Urbánka X6R po spárování k Horusu nejdou serva...
Nový přijímač z tohoto zdroje bude mít EU LBT (pokud slovo "nový" znamená cca rok?). Chtělo by to víc informací o původu toho Horusu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.04.2018 21:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 5015
Bydliště: CA
ellet píše:
Nový přijímač z tohoto zdroje bude mít EU LBT (pokud slovo "nový" znamená cca rok?). Chtělo by to víc informací o původu toho Horusu.

Ja mám nový príjmač non EU..... kúpené na vianoce....
Do príjmača sa môže nahrať akýkoľvek FW
Mám Taranis non EU a Horus s LBT...

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Naposledy upravil lubo1 dne čtv 12.04.2018 21:58, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.04.2018 21:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.5.2008
Příspěvky: 588
Bydliště: Orlické hory
obojí je nové cca týden od rcstudio :-)

Tomáš

lubo1 píše:
Ja mám nový príjmač non EU..... kúpené na vianoce....
Do príjmača sa môže nahrať akýkoľvek FW
Mám Taranis non EU a Horus s LBT, takže viem o čom píšem...

_________________
OM Velox EME60, GP Citabria DLE30, SIG Hog-bipe, FrSky Taranis
( ͡° ͜ʖ ͡°)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.04.2018 22:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1177
Bydliště: Vysočina
thsoft píše:
obojí je nové cca týden od rcstudio :-)
Potom bude asi nejlepší vzpomenout si na objednávku. Citát z webu prodejce k X6R:
Obsahuje firmware LBT. Více zde. Pokud požadujete jinou verzi, uveďte to prosím do poznámky u objednávky.
(Nahrát tam lze samozřejmě i jiný)
Ještě bych zkusil jeho přijímač (t.j. - který funguje s jeho Horusem) s tvým vysílačem.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1140 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 76  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz