Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Futaba T6EX Zmena modulu?
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 18:31 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.2.2010
Příspěvky: 116
Bydliště: East europe- Presov SVK.
Chcem sa spytat tych skusenejsich borcov, ci je mozna vymena stavajuceho-integrovaneho modulu 2,4G z Fasst modulaciou za iny povedzme napr. DIY modul od FrySky. Robil to uz niekto, alebo to bude nieco podobne ako u Turnigy kde treba pripajkovat 3 kabliky na ozivenie celeho systemu. Vdaka za odpovede! :wink:

_________________
Aero zacinajuci amater, zatial mi musi staci aj toto; BixterHC-Beta 1400[je napredaj novy este nedoskladany!] + FPV-Raptor 1600. Corsair F4U [FMS] uz doma. VA-Models ELITE 3D. F-Sky FSTh9B-Mijou/DIY-FrSky.+Turnigy T9Er-T-FrSky. 3D-Yak55/1400mm-GBmodel


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T6EX Zmena modulu?
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 18:34 
Mazák
Mazák

Registrován: 20.8.2007
Příspěvky: 8609
U DIY Frsky pajet tri kabliky musis. Ale muzes je treba jenom prilepit CA lepidlem a nebo tavnou pistoli. A nebo je muzes jenom tak nekam strcit do diry, ovsem uspech neni tak zarucen jako kdyz to zapajis. Nak


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T6EX Zmena modulu?
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 18:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2005
Příspěvky: 19644
Nakadah píše:
U Ale muzes je treba jenom prilepit CA lepidlem a nebo tavnou pistoli. A nebo je muzes jenom tak nekam strcit do diry, ovsem uspech neni tak zarucen jako kdyz to zapajis. Nak
Uffff..asi jsem to nepochopil... :wink: :lol: :lol: :lol: Radek

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T6EX Zmena modulu?
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 19:13 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.2.2010
Příspěvky: 116
Bydliště: East europe- Presov SVK.
To rozhodne nevyzera na dobru radu, ale skor ako pokus o vtip! :? :?

_________________
Aero zacinajuci amater, zatial mi musi staci aj toto; BixterHC-Beta 1400[je napredaj novy este nedoskladany!] + FPV-Raptor 1600. Corsair F4U [FMS] uz doma. VA-Models ELITE 3D. F-Sky FSTh9B-Mijou/DIY-FrSky.+Turnigy T9Er-T-FrSky. 3D-Yak55/1400mm-GBmodel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T6EX Zmena modulu?
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 19:22 
Mazák
Mazák

Registrován: 20.8.2007
Příspěvky: 8609
Jeste kamarada napadlo ze by je mohl naslinit a zasunout 8)


A ted vazne, modul vymenit pujde nic na tom neni. Staci najit (-) pol, (+) pol napajeni, a vystup PPM signalu. Na to se naletuji tri vodice co vylezaji z DIY modulu a je hotovo.

No nic, mam nejakou prudivou naladicku, pokud sem nekomu ublizil tak se omlouvam. Nak


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T6EX Zmena modulu?
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 19:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2003
Příspěvky: 2118
Bydliště: Bratislava, SK
Možné to určite je, len to nechápem... Prečo chce niekto dobrovolne vymeniť Futaba Fasst za čínu? 8O
(síce tiež momentálne používam aj FrSky, ale mať už vysielač s niektorým origo modulom, tak určite nemením)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T6EX Zmena modulu?
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 20:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.2.2010
Příspěvky: 116
Bydliště: East europe- Presov SVK.
To bude asi tym ze, futaba primac cca 80-90,-dol a u FrySky cela prestavba na cca 1/3 ceny :idea: celeho primaca, toz tolko! :lol:

_________________
Aero zacinajuci amater, zatial mi musi staci aj toto; BixterHC-Beta 1400[je napredaj novy este nedoskladany!] + FPV-Raptor 1600. Corsair F4U [FMS] uz doma. VA-Models ELITE 3D. F-Sky FSTh9B-Mijou/DIY-FrSky.+Turnigy T9Er-T-FrSky. 3D-Yak55/1400mm-GBmodel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T6EX Zmena modulu?
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 20:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2009
Příspěvky: 6280
Bydliště: Praha
Obrázky: 38
mno spis se divim ze se ti to chce bastlit do krumplu jako je T6EX - nic proti ale to radio nic moc neumi, ale jestli ti staci tak neni co resit

_________________
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T6EX Zmena modulu?
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 20:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2009
Příspěvky: 6280
Bydliště: Praha
Obrázky: 38
jinak sou prijimace kopie fasstu, takze radsi bych si kupoval kopie nez pokud s tim nemas zkusenosti si bastlil doma na kolene modul

_________________
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T6EX Zmena modulu?
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 20:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.2.2010
Příspěvky: 116
Bydliště: East europe- Presov SVK.
Kable na pripojenie budu zrejme na tom samom mieste ako aj u AM verzie! http://www.youtube.com/watch?v=MW8iSdN3kro&NR=1 pripadne aj takto! :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=RkzArBzRqlw

_________________
Aero zacinajuci amater, zatial mi musi staci aj toto; BixterHC-Beta 1400[je napredaj novy este nedoskladany!] + FPV-Raptor 1600. Corsair F4U [FMS] uz doma. VA-Models ELITE 3D. F-Sky FSTh9B-Mijou/DIY-FrSky.+Turnigy T9Er-T-FrSky. 3D-Yak55/1400mm-GBmodel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T6EX Zmena modulu?
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 21:32 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.2.2010
Příspěvky: 116
Bydliště: East europe- Presov SVK.
Milan Nes píše:
jinak sou prijimace kopie fasstu, takze radsi bych si kupoval kopie nez pokud s tim nemas zkusenosti si bastlil doma na kolene modul
Myslel si toto? :arrow: :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=A6xd-4Z2qUU Alebo toto? :arrow: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... tible.html http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... eiver.html

_________________
Aero zacinajuci amater, zatial mi musi staci aj toto; BixterHC-Beta 1400[je napredaj novy este nedoskladany!] + FPV-Raptor 1600. Corsair F4U [FMS] uz doma. VA-Models ELITE 3D. F-Sky FSTh9B-Mijou/DIY-FrSky.+Turnigy T9Er-T-FrSky. 3D-Yak55/1400mm-GBmodel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T6EX Zmena modulu?
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 22:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.6.2008
Příspěvky: 4993
Bydliště: Praha ČR
jerry mouse píše:
To bude asi tym ze, futaba primac cca 80-90,-dol a u FrySky cela prestavba na cca 1/3 ceny :idea: celeho primaca, toz tolko! :lol:


To by ovšem byl hodně hloupý důvod - FRSKY totiž dělá přijímače i přímo k FASST. Sám používám Orange 8ch (to je FRSKY s jinou přelepkou) a teď nově FrSky malý TRF6 - ten je zrovna k 6EX jak dělaný. Je to tenhle: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... tible.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T6EX Zmena modulu?
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 22:48 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.2.2010
Příspěvky: 116
Bydliště: East europe- Presov SVK.
Prave toto som chcel pocut, lebo na inom ceskom fore ma prave od tejto kombinacie odhovarali. Myslel si prave tento novy primac? :arrow:

_________________
Aero zacinajuci amater, zatial mi musi staci aj toto; BixterHC-Beta 1400[je napredaj novy este nedoskladany!] + FPV-Raptor 1600. Corsair F4U [FMS] uz doma. VA-Models ELITE 3D. F-Sky FSTh9B-Mijou/DIY-FrSky.+Turnigy T9Er-T-FrSky. 3D-Yak55/1400mm-GBmodel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T6EX Zmena modulu?
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 23:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2009
Příspěvky: 6280
Bydliště: Praha
Obrázky: 38
myslel sem orange 8
mam na nich nalitano nekolik hodin jak v EPA kombatu tak hlavne v 3D akrobatovi kde bych nejakej problem poznal protoze tam se packuje o 106 a kluci v klubu co maj fassty je pouzivaj vsichni pro "horsi" era a bez problemu

_________________
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T6EX Zmena modulu?
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 23:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2003
Příspěvky: 2118
Bydliště: Bratislava, SK
jerry mouse píše:
To bude asi tym ze, futaba primac cca 80-90,-dol a u FrySky cela prestavba na cca 1/3 ceny :idea: celeho primaca, toz tolko! :lol:

Hej jasné. Som si neuvedomil, že základný, najdôležitejší a pre mnohých jediný dôležitý parameter všetkých materiálnych vecí je cena, a modelári sú najslabšia sociálna vrstva. :roll:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz