Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 558 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 10.10.2018 19:48 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 30.5.2009
Příspěvky: 2
Bydliště: Plzeňský kraj
Tak už jsem open TX nainstaloval za pomoci kamaráda, byla to fuška, díky i vám


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: úte 30.10.2018 18:10 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2018
Příspěvky: 197
Bydliště: Opava ČR
Chlapci nekdo z okoli Opavy, kdo ma horus x10 nebo x10s? Chtel bych vyzkouset velikost do ruky ;) Diky

_________________
Hawker Hurricane 25e (Optima9)TORO900 (Minima6S)Hitec Flash8"Hlavně Tě to musí bavit"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 05.11.2018 11:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1909
Bydliště: Nitra Slovensko
Poraďte nieaké dlhšie páčky.
Aký tam je závit?

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Loop


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 05.11.2018 12:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1909
Bydliště: Nitra Slovensko
Tak si odpoviem sám.
Závit je M4
Napr:
https://www.banggood.com/FrSky-Horus-X1 ... rehouse=CN

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Loop


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 05.11.2018 13:40 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5570
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
https://rcstudio.cz/cs/prislusenstvi/58 ... et-m4.html

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: čtv 15.11.2018 19:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1909
Bydliště: Nitra Slovensko
Je nejaka novšia verzia X10? Už som sa stretol na viacerích foto, že kniple X10 majú okalibrované páky (tie čiarky na polohu ako má X10S)

napr.:
https://www.banggood.com/FrSky-Horus-X1 ... rehouse=CN

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Loop


Naposledy upravil juraj.jurej dne čtv 15.11.2018 20:19, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: čtv 15.11.2018 20:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 783
Bydliště: Vysočina
Na obrázcích v odkazu (který jsi dal) je vidět starý nabíjecí konektor, tak to asi nový typ nebude. Asi je víc provedení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: čtv 15.11.2018 20:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1999
Bydliště: Košice, SK
juraj.jurej píše:
Je nejaka novšia verzia X10? Už som sa stretol na viacerích foto, že kniple X10 majú okalibrované páky (tie čiarky na polohu ako má X10S)

napr.:
https://www.banggood.com/FrSky-Horus-X1 ... rehouse=CN

Myslím, že má len krížové ovládače so skrátenou dráhou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 16.11.2018 18:53 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 14.10.2012
Příspěvky: 38
ahoj,
potřebuji poradit s nastavením modelu vrtulník. Tři letové režimy, autorotace, motor 1 a motor 2.
LR0 autorotace motor vypnutý -100%, LR1 motor 1 70% a LR2 motor 2 100%. Při přepínání LR mám nastaveno zpoždění 2 sekundy aby se motor pomalu rozeběhl
ze 70 na 100 a i obráceně. Problém je ten, že při přepnutí z LR1 na LR2 nejde hodnota na kanálu ze 70 na 100 ale z nuly na 100, při přepnutí z LR2 na LR1 nejde ze 100 na 70 ale z 0 na 70. Vždycky při přepínání LR se hodnota na kanále odpíchne od nuly a ne od hodnoty která tam byla.
Poradí mi někdo s nastavením?
X10S OPENTX

Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 16.11.2018 23:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 783
Bydliště: Vysočina
Zkusil jsem něco podobnýho otestovat a opravdu se tam děje něco jinak než si představuju. Když jsem ale dal zpoždění při aktivaci letového režimu a ostatní jsem vyházel, funguje to dobře.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: ned 18.11.2018 18:10 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 14.10.2012
Příspěvky: 38
ahoj,
já právě mám nastaveno jenom zpoždění při aktivaci letového režimu a děje se to co popisuju.
Co znamená "ostatní jsem vyházel" ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: ned 18.11.2018 18:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 783
Bydliště: Vysočina
Márny píše:
ahoj,
já právě mám nastaveno jenom zpoždění při aktivaci letového režimu a děje se to co popisuju.
Co znamená "ostatní jsem vyházel" ?
Zkoušel jsem to v mixech. Teď to funguje a mám v každém letovém režimu pouze přechod při aktivaci. Já to nepotřebuji, dělal jsem to jenom jako test, letové režimy mám jen dva. Předpokládám, že ti jde o zpomalení, ne o zpoždění.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: ned 18.11.2018 19:06 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 14.10.2012
Příspěvky: 38
ahoj,
jo špatně jsem to popsal, ne zpoždění ale zpomalení.
V LR je to přechod náběhu. Pokud mi běží motor v LR2 na 100% a přepnu do LR1 kde mám nastaveno 70% tak to při přepnutí z LR2 do LR1 nejede ze 100 na 70 ale
z 0 na 70. Při přepnutí z LR1 na LR2 ne ze 70 na 100 ale z 0 na 100.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: ned 18.11.2018 19:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 783
Bydliště: Vysočina
Těch 70 v LR2 máš nastavený jak? Předpokládám, že křivkou.
OTX mám 2.2.2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: ned 18.11.2018 19:58 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 14.10.2012
Příspěvky: 38
nastaveno křivkou, LR1 70% a LR2 100%.
OTX 2.2.2


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 558 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: MichalM a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz