Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: pon 28.08.2017 22:12 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 165
Zdravím všechny.
Chlapci mohl by mi někdo poradit,popřípadě napsat jak v Open TX na Horusu nastavit Heli bezpádlo?Upřimně nevím jak to nastavit. Lítám do ted jen pádla od 450 do 700-stovky a s tím nemám problém.
To nastavení v mixchech je stejný jako u pádla?
Upřimně ještě bezpádlo nemám,ale v nejbližší době bych si ho chtěl pořídit.
Tak jestli mi bude někdo ochoten poradit,budu moc rád.
Předem všem děkuju.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: úte 29.08.2017 5:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.3.2005
Příspěvky: 851
Bydliště: Val.Mez.
Pokud si dobře pamatuju, tak jsem bezpádlo nastavoval jen v jednotce, kterou mám na heli. V Tx nenastavuješ žádné mixy, vše si nastavíš v jednotce. V mém případě K-bar. Jednotku si připojíš kabelem k PC a nastavíš vše potřebné - směr otáčení rotoru, typ cykliky apod. Na heli pak podle toho nastavíš jen délku táhel serv. Případně malinko doladíš trimem.

Návod na obsluhu a ovládací software by měl být součásti dodávky jednotky(FBL stabilizace) podle konkrétního typu.

_________________
www.rckozmodrom.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: úte 29.08.2017 16:32 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 165
Moc díky za vysvětlení,Tak ještě pro jistotu jestli to správně chápu,tak v mixech se už nenastavuje CH1-CYC1,CH2-CYC2,CH6-CYC3,CH4-RUD,CH5-citlivost Gyra.jako u pádla.Mixy jsou prázdné a jsou nastaveny pouze vstupy?Vše se nastavuje na řídící jednotce na Heli.
A u nastavení desky cykliky na radiu mám u pádla 120 To je stejné nastavení i u bezpádla? a nebo tam se nemusí už nic nastavovat.(Druhá záložka v nastavení Heli v Radiu)
Fakt moc díky za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: úte 29.08.2017 18:35 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 153
Bydliště: Nové Město na Mor.
Bezpadlo je opravdu jednoduche nastavit. Skoro vse se resi v jednotce. Taky jsem z toho mel strach, ale nic na tom neni. Mam Spirita, tak kdybys chtel poslat nastaveni na ukazku, tak muzu poskytnout.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: úte 29.08.2017 18:52 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 165
Jasně.Chlapci moc děkuju za pomoc.Až to koupím a nebudu si vědět rady, určitě se na vás zas obrátím.
Všem přeju moc štástných vzletů a přistání.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: čtv 31.08.2017 19:50 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 165
Chlapci mám v plánu koupit stabilizace Microbeas na T-rex 500.Může mi někdo poradit jestli je to dobrá volba?Všem díky za názor a radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: pát 01.09.2017 17:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1480
Bydliště: Kladno
dobrá volba to možná je, ale výborná rozhodně ne. Kup Spirita. Když máš OpenTX22 můžeš ho přímo konfigurovat z radia a použit i telemetrii LiveView pokud to ESC podporuje


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: pát 01.09.2017 17:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1480
Bydliště: Kladno
jestli chce mohu ti poslat configuraci model 450 a 550 s krivkama a autorotaci, agilitu a ostatni delas v jednoce.
kdyz tak napis sz.

ps:
Horus je bozi a Spirit také a spolu je to dokonalé.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: pát 01.09.2017 18:08 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 153
Bydliště: Nové Město na Mor.
Taky mam spirita v 450 a 550 a max spokojenost. A nastavovani z Taranise je taky parada. Jeste sem mel chvili Msh Brain a to mi nevyhovovalo vubec... Muzu poslat taky nastaveni...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: pát 01.09.2017 18:50 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 165
OK.Mrknu se ještě na toho Sprita.Pak se ještě ozvu.Všem díky za názor,rady a pomoc.
Moc mi tím pomáháte.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: pát 01.09.2017 18:55 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 153
Bydliště: Nové Město na Mor.
U spirita je jedna velka vyhoda a to ta, ze je cele nastaveni v cestine. A skvela podpora na spirit foru a i tady. A co mam zkusenost, tak kdyz jednotku nastavis podle pruvodce, tak to proste lita a funguje. Potreba jsou vetsinou jen minimalni korekce. Jen nastaveni pomoci telemetrie v open tx je v anglictine, ale udajne bude prelozeno i do cestiny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: pát 01.09.2017 19:18 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 165
Kluci at hledám jak hledám,nemohu nikde toho Spirita najít kde ho mají na prodej.Neví někdo kde se dá sehnat?Možná koukám blbě a vypadá to že jsem natvrdlej.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: pát 01.09.2017 20:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1033
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
http://store.spirit-system.com/cs/

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: pát 01.09.2017 20:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 165
Diky.Mrknu na to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: pát 01.09.2017 23:16 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 153
Bydliště: Nové Město na Mor.
http://spirit-system.com
Jen koukam,ze maji nove stranky a zatim jen v anglictine...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: kf a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz