Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 593 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 40  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pon 24.06.2019 9:55 
Mazák
Mazák

Registrován: 29.1.2018
Příspěvky: 672
Bydliště: Trvalé
Obrázky: 0
HonzaS píše:
Protože v mode 1 (nejpoužívanější) pak očíslování kniplů odpovídá kanálům.


Potom ale neodpovídají ty šipečky vedle čísel u páček. Já v tom teda moc logiky nevidím.

_________________
Všechno, co píšu do diskuze, je pouze můj osobní názor.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pon 24.06.2019 10:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1348
Bydliště: Doma
HonzaS píše:
bacha, taky jsem přecházel z Graupner (MX 22) a nejdřív jsem si jeti kniply povolil a pak je zas utahoval. Doporučuju vzít nějaký éro a ladit to podle lítání, ne podle pocitu na zemi. A gratuluju k červený! Aspoň ti na to tolik nepolezou brouci.

H.


no ty mas myslim taky cervenou ne :-) zatim sem to nepovoloval jak pisu az po litani nejdriv to vyzkousim. Ale jelikoz ty mas i DS24 tak se chci zeptat - 24ka ma tu tuhost kniplu uplne stejnou?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pon 24.06.2019 21:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 775
Bydliště: Hluk
Obrázky: 83
Zde je odkaz na nějaké fotky DS-12 Black http://rcmania.cz/gallery/album.php?album_id=824


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: úte 25.06.2019 14:25 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5904
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Kuba78 píše:

no ty mas myslim taky cervenou ne :-) zatim sem to nepovoloval jak pisu az po litani nejdriv to vyzkousim. Ale jelikoz ty mas i DS24 tak se chci zeptat - 24ka ma tu tuhost kniplu uplne stejnou?


Mám :-) Tuhle fotku jsem posílal i jeťákům :-)

Tuhost mi připadá stejná jako na 24. Kniply se asi nastavujou na nějaký default tuhost a pak je dávají do DS-12, DS-14, ... kovový do DS-16, DS-24, DC-... Když jsem lítal s DS 12, neměnil jsem nic kromě délky kniplů na maximum. Létám palcema, tak mi to tak přijde pohodlnější. U DS-24 jsem ladil tuhost kniplu plynu kvůli halový akrobacii - ve visu je potřeba s plynem hýbat opravdu o kousíček tam, o kousíček zpět, a když jde knipl moc ztuha, tak tlačíš, tlačíš a skočí moc. Tak tam se trochu si s nastavením pohrát vyplatilo. S DS-12 jsem s halovkou ještě nelítal, tak možná v zimě.

Ale u úplně první DS-16 jsem si kniply přešteloval, a pak se po prvních lítáních vrátil v podstatě k původnímu nastavení. Bez letadla jen na zemi se to ladí blbě.

H


Přílohy:
IMG_20190608_204255.jpg
IMG_20190608_204255.jpg
[ 164.88 KiB | Zobrazeno 1306 krát ]


_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: čtv 27.06.2019 6:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 775
Bydliště: Hluk
Obrázky: 83
Včera jsem byl poprvé létat a i když si musím na úchop vysílače hodně zvyknout, vše hodnotím kladně. Trimy úplně v pohodě a tuhost kniplů jsem trefil tak akorát a přijdou mi lepší než na starém rádiu Spektrum DX8. Jediné co mě trochu vadí že při pověšeném vysílači na popruhu se při manipulaci s modelem má snahu pořád převracet kniply k tělu. Spektrum DX 8 byla pověšená na popruhu lehce skloněná dopředu a převracela se spíš směrem od těla což bylo lepší.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: čtv 27.06.2019 7:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 775
Bydliště: Hluk
Obrázky: 83
Potřebuji poradit s jedním problémem, jedná se o třípolohoví přepínač SE. Vlezu do Menu - Pokročilá nstavení - Nastavení kniplů, spínačů a tento přepínač se chová jako dvoupolohový i když nastavím 3-poz.spínač. Přepíná polohu kraj střed a druhý kraj už nereaguje a když nastavím auto detekci je to úplně stejné. Dělá vám to také na DS-12?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: čtv 27.06.2019 11:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2008
Příspěvky: 529
Padla tu zmienka, ze otocne ovladace v rohoch idu vymenit za prepinace. To sa riesi nejakym zadanim do vyroby, alebo je nutne kupit ako je a potom dat vymenit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: čtv 27.06.2019 15:29 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5904
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Koupit a potom vyměnit. Zrovna dneska jsem objednal bezpečnostní přepínač, tak to zkusím :-) Nafotím, a dám vědět :-)

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: čtv 27.06.2019 22:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 775
Bydliště: Hluk
Obrázky: 83
Chlapi, nezkoušel někdo, kdo už má doma DS-12 ten přepínač SE? Jestli vám normálně funguje jako třípolohový nebo jako mě jenom dvě polohy. Ale počítám že to normální nebude, takže reklamačka a tři týdny bez vysílače.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: čtv 27.06.2019 22:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.5.2006
Příspěvky: 475
Bydliště: Písek
Když se podívám na STATUS u přepínače SE v Nastavení kniplů/spínačů, tak mi to při přepínání daným přepínačem ukazuje 3 polohy, typ prvku mám 3-poz. spínač / Výchozí. Pokud ten přepínač nastavím jako dvoupolohový, tak mi STATUS ukazuje krajní polohy, na prostřední polohu přepínače to nereaguje. Zavolej zítra do Jeti, třeba to vyřešíte po telefonu.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: čtv 27.06.2019 23:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 10014
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Pardon že vám do toho lezu. Jeti nemám a pořádně ho neznám, ale napadlo mě, jestli ty 3-poloháče nemáte podobně jako je to na Graupneru. Tam jsou ale už v označení např. SW2/3 a v monitoru je vidět že ve středu je 2 i 3 rozepnutá a na jednu stranu spíná 2, na druhou 3, takže by ta druhá krajní mohla být pod jiným číslem, nebo označením.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pát 28.06.2019 7:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1348
Bydliště: Doma
tak sem to vyzkousel, oba tripolohove prepinace funguji normalne a v menu se ukazuji jako tripolohove, uplne stejne jako na graupneru (mam doma i mx24s). pokud ti jede jen na dve polohy - jak se ti ukazuje v menu?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pát 28.06.2019 7:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 775
Bydliště: Hluk
Obrázky: 83
Počítal jsem že to bude špatné, druhý třípoloháč totiž funguje normálně. Stálo by za to je zkusit přehodit mezi sebou, ale nechce se mi je demontovat jelikož nemám na to ten klíč a nehodlám si odrbat matice. Hned by bylo vidět jestli se závada přemístila, tudíž vadný vypínač, nebo ne a to by byla horší varianta.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pát 28.06.2019 8:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 10014
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Ten přepínač je snad na konektoru, tak by stačilo bez demontování, ve vypnutém stavu ten konektor vytáhnout (nejspíš ani ne) a ohmmetrem proměřit. Může to dělat i ten konektor.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pát 28.06.2019 8:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1348
Bydliště: Doma
MartinMartin píše:
Počítal jsem že to bude špatné, druhý třípoloháč totiž funguje normálně. Stálo by za to je zkusit přehodit mezi sebou, ale nechce se mi je demontovat jelikož nemám na to ten klíč a nehodlám si odrbat matice. Hned by bylo vidět jestli se závada přemístila, tudíž vadný vypínač, nebo ne a to by byla horší varianta.


tri ruzne imbusy jsou v baleni vysilacky, nedostal si je? byly v pytlicku u nabijecky. staci ti na vsechny montazni operace na vysilacce. Vymenit prepinac je jednoduche a Jeti s tim pocita ze to lide budou delat, potvrzovali mi to i na prednasce na jeti model gala - a v cem presne je teda problem, ze je to tripolohovy, ale nechodi ti pres jednu polohu nebo se zasekava v jedne? nebo je viditelne a pocitove pouze dvoupolohovy?

Pokud se zasekava nebo zadrhava, resil bych to komunikaci s Jeti - tohle se stat muze, nevim jak to teda proslo pres vystupni kontrolu ale holt se to stat muze, treba ti po nejake dohode poslou novy a premontujes si to sam a nemusis cekat a nic 30 dni.
me kdysi delal problemy modul do graupnera, novy - vypadaval signal. domluvil sem se s Jeti ze se stavim kdyz pojedu kolem a podivaji se na to. dojel sem, promerili na pockani, rekli ze skutecne je tam nejaka vada a na miste mi ihned vymenili za novy - dokonce nechteli videt ani zarucni nebo prodejni list, stacila jim predesla komunikace emailova kde sem uvedl kdy a kde sem jej zakoupil. Tohle ja povazuji za ferove jednani a je to i jeden z duvodu proc pouzivam Jeti - snazi se resit problemy ku spokojenosti zakaznika.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 593 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 40  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz