Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 593 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: čtv 19.09.2019 21:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1348
Bydliště: Doma
tak prepinac prisel, premontoval jsem a funguje. Sice se kvuli tomuto prepinaci musi vyndat panel s dalsimi prepinaci a s dalsi panel s USB, ale slo to celkem hladce, vysilacka je dobre rozdelatelna a rozebiratelna.
Jedina pripominka smerem k Jeti - kdyz uz davaj do baleni tri imbusy na rozmontovani vysilacky a prehozeni modu a nastaveni brzdy, neskodilo by dat tam i klic na povoleni tech plastovych objimek ktere drzi prepinace - jsou utazene dost a takovy specialni klic asi jen tak nekdo doma nema.. narozdil od imbusu. a brat to na hulvata klestema je skoda, je to plast, poskrabalo by se to.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: čtv 19.09.2019 21:59 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5904
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Klíč na přepínače se dá koupit jako příslušenství. Ale na rozdíl od imbusu je drahej asi i pro ně v nákupu.

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: pát 20.09.2019 6:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1348
Bydliště: Doma
da, videl jsem. nevim kolik muze byt nakupni cena Jeti, ale i pokud by to byla dejme tomu stovka, porad myslim ze by se to do ceny vysilacek schovalo aniz by nejak vyrazne utrpela marzovost protoze priznejme si, i ta nejlevnejsi vysilacka je porad celkem draha v absolutni hodnote. modelari by si pak mohli pripadne sami prestavet prepinace dle sveho gusta..
i kdyz je vlastne mozna zamer aby to radeji nedelali, nestourali se zbytecne vevnitr vysilacky a pak nebyly zvysene reklamace protoze si tam neco vyzkratuji nebo zlomi.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: pát 20.09.2019 7:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 775
Bydliště: Hluk
Obrázky: 83
Vyměňovat vypínače může běžný uživatel, jinak by to nebylo uvedeno v manuálu. Klíč si můžeš vyrobit sám, stačí trubička odpovídajícího průměru a pilník.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: pát 20.09.2019 8:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.6.2008
Příspěvky: 5224
Bydliště: Praha ČR
HonzaS píše:
Klíč na přepínače se dá koupit jako příslušenství. Ale na rozdíl od imbusu je drahej asi i pro ně v nákupu.


Si rýpnu - Futaba to u lepších modelů k vysílači dává, Jeti by se mohlo inspirovat :-) V podstatě máš ten "trubkový klíč" schovaný v kusu plastu a zezadu je ještě víčko, pod kterým jsou ty normální imbusy...
Ale zase férově - dává to k MZ a tuším i SZ, to by cenově u Jeti odpovídalo na DC/DS16 a vyšší, DS12 je přeci jen cenově o tolik níže, že by to již bylo procentuálně cítit více.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: pát 20.09.2019 9:26 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5904
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Jo, tak DS 12 neni úplně top model od JETI :lol: Jestli to je třeba u DS-24 v kufříku nevím.

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: pát 20.09.2019 13:49 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 71
HonzaS píše:
Jo, tak DS 12 neni úplně top model od JETI :lol: Jestli to je třeba u DS-24 v kufříku nevím.

Klíč na vypínače u DS-24 také není.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 28.09.2019 20:11 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2008
Příspěvky: 15
Ahoj, nevíte prosím jestli má 12tka bezdrátový učitel/žák. Jde mi o propojení dvou dvanáctek, dneska jsem to zkoušel ale nemůžu najít párování sekundárního modulu. Musím snad dokoupit nějaké SW rozšíření? Nebo jde to nějak kabelem? :oops:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 28.09.2019 21:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 775
Bydliště: Hluk
Obrázky: 83
Bohužel to nejde, musíš použít mezi dvěma DS-12 kabel. Bezdrátově jde propojit pouze jako žákovský vysílač s DS-14 a víš.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 28.09.2019 21:20 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2008
Příspěvky: 15
To je škoda. Díky za rychlou odpověď.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: úte 01.10.2019 18:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2010
Příspěvky: 103
Bydliště: Benešovsko
Jsem důchodce (sváteční modelář).
Chci si koupit Jeti DS-12 a nevím, jaký přijímač k němu.
Kanálů mě stačí max. 10 kanál. Modely mám : Štír - větroň 2.7m
Gemini dvojplošník
Blade - halový model
Prosím o radu, jaký typ přijímače .
Na halový model bude jistě třeba jiný než na větší Štír a Gemini dvojplošník.
Nakolik je vhodný na př: DUPLEX REX6 Assist.
Děkuji. fin


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: stř 02.10.2019 10:54 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 9035
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 300
Blog: Zobrazit blog (3)
Co tě zajímá je Citlivost přijímače [dBm]. Když jsem to na rychlo proletěl, tak kromě vyložené halovky s -98dBm jsou přijímače rovnocené.
Takže vyber, co ti velikostí a počtem kanálů bude vyhovovat.

Pokud by jsi chtěl kupovat nějaký bazarový, tak pozor aby byl DUPLEX 2.4GHz EX. Někteří vykukové prodají přijímač bez EX a pak je člověk bez snadné telemetrie. To platí i o čidlech.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: stř 02.10.2019 13:32 
Mazák
Mazák

Registrován: 29.1.2018
Příspěvky: 672
Bydliště: Trvalé
Obrázky: 0
Co si máme představit pod pojmem "snadná telemetrie"?

_________________
Všechno, co píšu do diskuze, je pouze můj osobní názor.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: stř 02.10.2019 13:41 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 9035
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 300
Blog: Zobrazit blog (3)
"Snadná telemetrie" = zobrazením v seznamu čidel, možností nechat vyvolat událost, zobrazením přímé hodnoty na obrazovce, logování, atd...

A pak "nesnadná" = zobrazením jen prostřednictvím virtuálního JetiBox na obrazovce se všemi důsledky.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: stř 02.10.2019 13:47 
Mazák
Mazák

Registrován: 29.1.2018
Příspěvky: 672
Bydliště: Trvalé
Obrázky: 0
Myslel jsem, že na to má vliv EX u senzorů, ale ne u přijímače. Používám EX i neEX přijímače a na profiboxu mi fungují stejně. Vysílačku od jeti zatím nemám.

_________________
Všechno, co píšu do diskuze, je pouze můj osobní názor.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 593 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz