Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 760 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 51  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: stř 02.10.2019 17:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 1001
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 10
Potvrzuji.Staré neEX přijímače umí přenést EX telemetrii bez problému.Tedy je to především o tom aby čidla byly už novější z řady EX.A ještě poznámka k přijímačům.RX vyrobené od třetího kvartálu označené III/10 už jsou EX byť polepem se tváří jako ty staré.Jde to zjistit jednoduše přes JetiBox.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: stř 02.10.2019 19:24 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2010
Příspěvky: 112
Bydliště: Benešovsko
Děkuji "TomasC" za jasnou odpověď. Nyní jen doufám, že přechod z ovládání na pultovém vys. na
palcový vys. brzy zvládnu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: čtv 03.10.2019 15:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 348
Zdravým
Prosím vás mám dotaz ohledně toho hlasového ovládání klíčovým slovem né spínačem,v rádiu to je samozřejmě odblokované,ale vůbec mi nejde naučit to rádio ty fráze.To klíčové slovo nastavit jde a když ho řeknu rádio zareaguje tak jak má tím dvou pípnutím.Když řeknu do těch dvou vteřin tu frázi např čas tak se nic neděje jen mi to ukáže dole vlevo číselnou pozici na kterou mám tu frázi nahranou

Není tam ještě něco potřeba někde potvrdit děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: čtv 03.10.2019 15:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1684
Bydliště: Doma
shumi píše:
Zdravým
Prosím vás mám dotaz ohledně toho hlasového ovládání klíčovým slovem né spínačem,v rádiu to je samozřejmě odblokované,ale vůbec mi nejde naučit to rádio ty fráze.To klíčové slovo nastavit jde a když ho řeknu rádio zareaguje tak jak má tím dvou pípnutím.Když řeknu do těch dvou vteřin tu frázi např čas tak se nic neděje jen mi to ukáže dole vlevo číselnou pozici na kterou mám tu frázi nahranou

Není tam ještě něco potřeba někde potvrdit děkuji


a neni hlasove ovladani funkce ktera je za priplatek? to ze to mas odblokovane znamena zes to tedy koupil?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: čtv 03.10.2019 19:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 348
Samozřejmě že je za příplatek vždyť jsem to psal že to je v rádiu povolené tzn.že sw na hlasové ovládání je zakoupen.Nevím jak se chová rádio když tam ten sw není počítám že tam nejde nahrát ani to klíčové slovo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: pát 04.10.2019 10:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2006
Příspěvky: 1248
Bydliště: Litoměřice, ČR
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (6)
Ještě se musí v menu časovače senzory v podmenu hlasový výstup přiřadit co má ten Tebou hlasový spínač vyvolat . Ty hlasové příkazy myslím mají písmeno třeba V01.
Návod strana 107 obr. vlevo nahoře.

_________________
Jeti DC-24 CrossAlps 2.8, Power 1.1 Fox1.5 a 2.6 , Samba, V Bar + Neo Link T-REX 500X, Logo 700


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 05.10.2019 8:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 348
Děkuji
Ale na straně 107 se píše o klasických hláškách podmíněné spínačem s tím problém nemám,chci vyvolávat hlášky pouze hlasem bez spínačů


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 05.10.2019 8:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2006
Příspěvky: 1248
Bydliště: Litoměřice, ČR
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (6)
Jo už vím, ty chceš říci třeba "jeti" chvilku počkat a pak třeba kapacita a rádio ti řekne vylítanou kapacitu. A teď místo toho "jeti" musíš cvaknout vypínačem pak řekneš kapacita a rádio ti sdělí vylítanou kapacitu. Je to tak ? Jestli ano, tak to je na straně 99 a místo ovládání spínačem, tam musíš mít klíčové slovo. jak navolíš klíčové slovo, tak se pod ním ukáže řádek na naučení klíčového slova . Vysílač slovo naučíš a pak to funguje :-). Před chvilkou jsem si to vyzkoušel na mé DC 24 a předpokládám že u té 12-ky je to stejné. Alespoň se to tak jeví podle návodů, které jsem provnával :-)

_________________
Jeti DC-24 CrossAlps 2.8, Power 1.1 Fox1.5 a 2.6 , Samba, V Bar + Neo Link T-REX 500X, Logo 700


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 05.10.2019 12:04 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 348
dub píše:
Jo už vím, ty chceš říci třeba "jeti" chvilku počkat a pak třeba kapacita a rádio ti řekne vylítanou kapacitu. A teď místo toho "jeti" musíš cvaknout vypínačem pak řekneš kapacita a rádio ti sdělí vylítanou kapacitu. Je to tak ? Jestli ano, tak to je na straně 99 a místo ovládání spínačem, tam musíš mít klíčové slovo. jak navolíš klíčové slovo, tak se pod ním ukáže řádek na naučení klíčového slova . Vysílač slovo naučíš a pak to funguje :-). Před chvilkou jsem si to vyzkoušel na mé DC 24 a předpokládám že u té 12-ky je to stejné. Alespoň se to tak jeví podle návodů, které jsem provnával :-)

Ano přesně tak,já vím jak to nastavit ale nefunguje mi to.Klíčové slovo mám zvolené jeti,když jej řeknu tak ho vysílač potvrdí dvojím pípnutím což je v pořádku počítám,ale mnou naučené fráze(do dvou vteřin)když vyslovým tak mi to rádio neřekne jen mi to ukáže v levém dolním rohu místo těch teček 1 nebo 2 což je pozice těch hlášek
A taky mi není úplně jasný když mám nastavený hlasový povel (napětí),jak to rádio ví že chci po něm říct nejnižší napětí na článku samozřejmě senzor napětí mám.Nemusí být náhodou při učení rádia těch frází rádio spárováno s přijímačem


Přílohy:
000_0001 (2).JPG
000_0001 (2).JPG
[ 97.9 KiB | Zobrazeno 864 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 05.10.2019 12:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2006
Příspěvky: 1248
Bydliště: Litoměřice, ČR
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (6)
Tak ještě nastav časovače/senzory - Hlasový výstup - jednotlivá hlasová oznámení - tam si vyber spínač V01 a pak musíš najít senzor ze kterého chceš veličinu hlásit. pak už to půjde :-)

_________________
Jeti DC-24 CrossAlps 2.8, Power 1.1 Fox1.5 a 2.6 , Samba, V Bar + Neo Link T-REX 500X, Logo 700


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 05.10.2019 12:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 348
Já jsem blbej :roll: :roll: :roll: už to jde moc ti děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 05.10.2019 13:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2006
Příspěvky: 1248
Bydliště: Litoměřice, ČR
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (6)
Tak super. nejsi kdybys viděl, jak jsem se u toho navztekal když jsem si jetinu pořídíl, ale teď nelituji :-). Na plno věcí se dá přijít, ale chce to hodně času. Založit si nějaký model a tam to zkoušet, aby si člověk neroz...al ten funkční.
Jinak já to mám udělaný tak, že to ovládání hlasem můžu vypnout vypínačem a pak se mi ty hlášky řeknou jen po aktivaci přepínače co se vrací do původní polohy ten bez aretace. To ovládání hlasem jsem neuměl odladit a při lítání mě to občas píplo a hlásilo . To vypínání jsem musel udělat přes logický přepínač, ale jde to :-)

_________________
Jeti DC-24 CrossAlps 2.8, Power 1.1 Fox1.5 a 2.6 , Samba, V Bar + Neo Link T-REX 500X, Logo 700


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 05.10.2019 16:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1684
Bydliště: Doma
no, zajimave. vypada to ze tuhle ficuru si mozna taky koupim :-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 05.10.2019 16:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2006
Příspěvky: 1248
Bydliště: Litoměřice, ČR
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (6)
Nutnost to není, ale někdy se to hodí, když se třeba nemůžeš kouknout na displej :-) a chceš vědět, jak máš éro vysoko a nechceš pořád poslouchat hlášení.Za mě, zvyknul jsem si na to hodně rychle :-)

_________________
Jeti DC-24 CrossAlps 2.8, Power 1.1 Fox1.5 a 2.6 , Samba, V Bar + Neo Link T-REX 500X, Logo 700


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 05.10.2019 17:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1684
Bydliště: Doma
takze pokud to chapu dobre, staci rict "jeti, vyska" nebo "jeti, maximalni vyska" a on mi to rekne, protoze porad posloucha a ceka na klicove slovo. sem liny studovat manual, tak se radsi zeptam nekoho kdo to uz provozuji :-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 760 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 51  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 18 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz