Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 406 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: úte 07.04.2020 17:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2595
Bydliště: Zavar, SK
juraj.jurej píše:
Už je to upravené, takže aj R1 by mohol fungovať EU LBT:
https://github.com/pascallanger/DIY-...s/tag/1.3.0.79

Môžeš vysvetliť aj nám menej chápavým ako súvisí to, že Jumper R1 nemá LBT firmware, s novou vývojovou verziou FW pre multimodul? :roll:

_________________
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: úte 07.04.2020 19:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 1004
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 10
MPM moduly Jumper mají osazené fake NRF24L01. iRangeX a RadioMaster ten problem nemá.
https://www.rcgroups.com/forums/showpos ... ount=17181
Výroba CYRF6936 byla ukončena už cca před 2 roky.Náhrada přímo od výrobce nebyla.Takže buď je to taky fake nebo skladové kusy.
https://community.cypress.com/thread/44409


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2020 21:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2624
Bydliště: Nitra Slovensko
ddano007 píše:
Môžeš vysvetliť aj nám menej chápavým ako súvisí to, že Jumper R1 nemá LBT firmware, s novou vývojovou verziou FW pre multimodul? :roll:


Zle som to pochopil, čítal a písal viacej príspevkov na raz. Sorry.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: čtv 09.04.2020 9:09 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.10.2019
Příspěvky: 8
Mám dotaz. Rx Hitec Optima se základní telemetrií (U přijímače), Při načtení senzorů se zobrazí tři: A1, A2, RSSI.
Senzory jsou asi nějakým způsobem aktivní (při vypnutí Rx se změní). A1 ukazuje 0,9V, A2 0V, RSSI 0.
Ty jednotky tam naskočily samy bez mého přičinění. Jak z toho dostat rozumná čísla? Co je špatně?
Dík.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: čtv 09.04.2020 10:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2624
Bydliště: Nitra Slovensko
patapufpepa píše:
Mám dotaz. Rx Hitec Optima se základní telemetrií (U přijímače), Při načtení senzorů se zobrazí tři: A1, A2, RSSI.
Senzory jsou asi nějakým způsobem aktivní (při vypnutí Rx se změní). A1 ukazuje 0,9V, A2 0V, RSSI 0.
Ty jednotky tam naskočily samy bez mého přičinění. Jak z toho dostat rozumná čísla? Co je špatně?
Dík.


Nič nieje špatne. Skrátka strata spojenia. Tie hodnoty si nevšímaj to sú bludy. To robí aj iná telemetria (napr FrSky). Hlavne si nastav reset telemetrie pred letom, napr. na spínač motoru, alebo pod.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: čtv 09.04.2020 12:28 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.4.2020
Příspěvky: 3
Nemyslím. Ty hodnoty se nemění ani na chvilku (pokusy dělám na stole, ne v modelu), jen při vypnutí Rx se změní na červené a ztratí se takové malé hvězdičky.(Senzory: A1 * 0,0V 0)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: čtv 09.04.2020 14:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2624
Bydliště: Nitra Slovensko
patapuf1 píše:
Nemyslím. Ty hodnoty se nemění ani na chvilku (pokusy dělám na stole, ne v modelu), jen při vypnutí Rx se změní na červené a ztratí se takové malé hvězdičky.(Senzory: A1 * 0,0V 0)


Tie hviezdičky tušim signalizujú nadviazanie, komunikáciu spojenia. A červené su asi preto aby to upozorňovalo na to.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: čtv 09.04.2020 15:43 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.4.2020
Příspěvky: 3
Takže když to sesumíruju tak mi to funguje, jen reálné hodnoty se musí doladit pomocí koeficientů?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: pát 10.04.2020 16:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2624
Bydliště: Nitra Slovensko
patapuf1 píše:
Takže když to sesumíruju tak mi to funguje, jen reálné hodnoty se musí doladit pomocí koeficientů?


Ano, prípadne vzorcov, ale neviem ako to u Hitec presne je. Pozeral som sa na to iba raz na kamarátovom rádiu.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: sob 11.04.2020 20:09 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.4.2020
Příspěvky: 3
To napětí Rx už mám, nevíš ale jak je to se sílou signálu RSSI? Zkoušel jsem různé koeficianty a nic, jen při navýšení ofsetu se číslo změnilo (je to k tomu přičteno). Na displeji vpravo nahoře se ale nezměnilo nic, čarový graf byl neaktivní.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: ned 12.04.2020 11:23 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 928
Bydliště: MidWest of Ireland
Panove, mam prosbu.
Je sance nabindovat a napipat toto radio s Carbon Cub S+ ? ( https://www.horizonhobby.co.uk/en/produ ... -hbz3200eu )
A je tu nekdo ochotny a trpelivy pomoci mi s tim napriklad skrze messsenger nebo neco podobneho?
Letadlo leta vpohode s RTF vysilacem. Ten vsak nema dost kanalu na pouziti klapek a videa a podobne. Navic ta kvalita RTF vysilace je takova 'hrackovita', tak bych rad presel na Jumper T16, ktery mam doma nevyuzity zatim.

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: ned 03.05.2020 16:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 1004
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 10
Zítra "Skokan" představí novinku.Jumper T18.
https://www.jumper-rc.com/


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: ned 03.05.2020 17:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 699
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
blembondo píše:
Zítra "Skokan" představí novinku.Jumper T18.
https://www.jumper-rc.com/

tak to bude 5 in 1, nebo žeby 6 in 1 :-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: ned 03.05.2020 21:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1839
Obrázky: 0
Spíše to bude T16 Pro V6, ale už jim je trapný zvedat čísla verzí... do tohoto rádia od této firmy nikdy. Radiomaster je pravý opak :)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jumper T16
PříspěvekNapsal: pon 04.05.2020 8:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 4.12.2003
Příspěvky: 428
blembondo píše:
Zítra "Skokan" představí novinku.Jumper T18.
https://www.jumper-rc.com/


Fakt srandovní, přesně takhle ve stínu se před nějakou dobou představovala i Futaba 32MZ. Alespoň trocha minimální vlastní invence by neuškodila, alespoň pro tu reklamu ... :lol:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 406 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: leon_cz a 15 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz