Poškuľujem po tejto súprave. Má s ňou niekto skúsenosti?
Vďaka za odpovede.
Flysky Paladin PL18
Re: FlySky Paladin skúsenosti
Nemám, ale sleduju. Za mě:
+ vypadá to na slušný hardware
+ nastavovací FW vypadá taky vcelku promyšleně.
+ AFHDS 3 vypadá jako jeden z těch lepších protokolů
+ dá se rozumně (?) připojit crossfire
+ nejspíš budou fungovat std i.bus čidla
- funguje jen s AFHDS 3 přijímači (s AFHDS 2A ne) ceny jsou asi 3x AFDHS 2A přijímačů. Výběr v celku je - od miniatruního s.bus/i.bus až po 12ch. Nějaké "levné" jsem nenašel, začínají někde na 700 Kč.
Pokud nejsou přijímače problém, tak Paladin vidím jako zajímavý počin.
+ vypadá to na slušný hardware
+ nastavovací FW vypadá taky vcelku promyšleně.
+ AFHDS 3 vypadá jako jeden z těch lepších protokolů
+ dá se rozumně (?) připojit crossfire
+ nejspíš budou fungovat std i.bus čidla
- funguje jen s AFHDS 3 přijímači (s AFHDS 2A ne) ceny jsou asi 3x AFDHS 2A přijímačů. Výběr v celku je - od miniatruního s.bus/i.bus až po 12ch. Nějaké "levné" jsem nenašel, začínají někde na 700 Kč.
Pokud nejsou přijímače problém, tak Paladin vidím jako zajímavý počin.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Flysky Paladin PL18
Dobrý den,zvažuji nákup této RC soupravy. Má už někdo praktické zkušenosti s provozem? Děkuji za jakékoliv zkušenosti a připomínky.
Re: Flysky Paladin PL18
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Re: Flysky Paladin PL18
vypada to zaujimavo
Ale nechapem ze este nikto nezistil (hlavne vyrobcovia podobnych suprav, nielen Flysky) ze sa ten dotykovy displej nad kniplami strasne zle ovlada - kniple dost zavadzaju , zvlast taketo obrovske
Pri klasickom tlacitkovom ovladani displej hore nevadi - je to skor vyhoda ze pri zaveseni na krk popruh nezavadzia pohladu nan. Ale dotykove, hmmm
Ale nechapem ze este nikto nezistil (hlavne vyrobcovia podobnych suprav, nielen Flysky) ze sa ten dotykovy displej nad kniplami strasne zle ovlada - kniple dost zavadzaju , zvlast taketo obrovske
Pri klasickom tlacitkovom ovladani displej hore nevadi - je to skor vyhoda ze pri zaveseni na krk popruh nezavadzia pohladu nan. Ale dotykove, hmmm
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....