RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://rcmania.cz/

Taranis+ zapojení simulátoru
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=38&t=92765
Stránka 1 z 1

Autor:  Messer3 [ stř 04.10.2023 14:48 ]
Předmět příspěvku:  Taranis+ zapojení simulátoru

Dobrý den, chtěl bych tento vysílač použít k simulátoru. Ale nevím kde je zdířka ke ,káblíku" simulátoru :( .Poradíte? Děkuji.

Autor:  prikrylm [ stř 04.10.2023 17:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Taranis+ zapojení simulátoru

Zezadu pod šachtou na externí modul. Resp. jsou tam dvě kulaté dírky, jedna je na sluchátko, druhá je TO DSC, co vysílá PPM. A mezi nimi je miniUSB, který je na ty simy asi lepší. Taranis+ se umí po připojení k PC tvářit jako joystick (8os, 24 tlačítek)

Autor:  Messer3 [ stř 04.10.2023 17:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: Taranis+ zapojení simulátoru

OK.Díky za vysvětlení :)

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/