Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A programování pomocí TX
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2018 11:40 
Mazák
Mazák

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 715
Bydliště: Česká republika
Je to evidentne delano na univerzalni DPS, na obrazku vidite stranu spoju. Pripojuje se to na ty konektory (piny) na kraji. Ale jak jsem psal, ja bych to spis udelal bez konektoru rovnou na kabel.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A programování pomocí TX
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2018 11:43 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2014
Příspěvky: 1333
Bydliště: Letovice,ČR
To jsem tak nějak taky rozluštil, ale chybí mi tam ty keramický. Nebo jestli jsou zalitý v cínu, co je mezi první a druhou řadou?

_________________
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A programování pomocí TX
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2018 11:55 
Mazák
Mazák

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 715
Bydliště: Česká republika
Divam se jen pres telefon, ale myslim, ze je to tak. Tri SMD kondiky vedle sebe.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A programování pomocí TX
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2018 12:02 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2014
Příspěvky: 1333
Bydliště: Letovice,ČR
Když na to koukám důkladně, tak je tam vidím :oops: , ale to by znamenalo, že je ten střed mezi kondíkama a pinama přerušenej. Jinak by ty piny 2 a 3 byly ve zkratu.

_________________
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A programování pomocí TX
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2018 12:09 
Mazák
Mazák

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 715
Bydliště: Česká republika
No jasne. Jeden krajni pin je uplne oddeleny od zbytku desky, je jen signalovy. Zbytecne v tom hledate vedu. Vsechny kondenzatory jsou zapojeny vedle sebe (paralelne). Jen je potreba dodrzet, aby anody elytu byly zapojeny na stredove piny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A programování pomocí TX
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2018 12:29 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2014
Příspěvky: 1333
Bydliště: Letovice,ČR
Nehledám. Jen vím tak mlhavě silnoproud. Slabo jentak nějakej název. Tak chci mít radši jasno.

_________________
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A programování pomocí TX
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2018 13:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2054
Bydliště: Zavar, SK
Schéma je takáto. Ako chlapci správne napísali, dá sa to spraviť rôznym spôsobom. Pointa je pridať na napájanie nejaké kondíky...
Příloha:
YEP filter.jpg
YEP filter.jpg [ 47.66 KiB | Zobrazeno 429 krát ]

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry, www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A programování pomocí TX
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2018 13:48 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2014
Příspěvky: 1333
Bydliště: Letovice,ČR
No vidíš, že to šlo 8) . Ještě jednou díky.

_________________
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Mig 15 osazení
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2018 15:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.2011
Příspěvky: 132
Bydliště: Heřm. Městec
Takže kabeláž 10AWG, konektory XT90, motor nechám a YEP100A taky, jenom doplním kondíky. Aku bych zvolil tyto 2x https://hobbyking.com/en_us/turnigy-400 ... xt-60.html ??

_________________
Když nevím tak se zeptám.
Ki - 61, Mig 15, BF 109


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A programování pomocí TX
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2018 16:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2054
Bydliště: Zavar, SK
No, proti gustu žiadny dišputát, ale keď máš 2300W motor na 6S a vyhulíš to na plné pecky, tak 100A bude tak na hrane. A tie kondíky ti pomôžu tak na BEC, ale na motore ti nepomôže ani svätená voda :mrgreen:
S XT90 nemám skúsenosti, na väčšie prúdy používam EC5, najradšej v starom prevedení...
EDIT: A k tomu pípaniu: na 550ke heli mám hodne staré a hodne zmäknuté baterky. Keď som s nimi lietal sčúleky v zime, tak mi YEP tiež po pristátí vyhrával. Holt v zime stúpa vnútorný odpor bateriek a na to pomôže len jedno - kúpiť nové...

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry, www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A programování pomocí TX
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2018 17:42 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.2011
Příspěvky: 132
Bydliště: Heřm. Městec
Kondíky chápu, jedná se mi o aku, jestli aku na které jsem dal odkaz vydrží odebíraný proud a jak dlouho to s nimi asi poletí.

_________________
Když nevím tak se zeptám.
Ki - 61, Mig 15, BF 109


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A programování pomocí TX
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2018 18:44 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 17503
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
kudr píše:
... jestli aku na které jsem dal odkaz vydrží odebíraný proud ...
To záleží na odebíraném proudu a jak moc jsou papírové údaje pravdivé. To nikdo dopředu neodhadne.

kudr píše:
...a jak dlouho to s nimi asi poletí.
To také záleží na odebíraném proudu. Pokud to poletí na průměrných 60A, to jest 15C (v případě baterek 4000mAh) tak velmi hrubý odhad je že to poletí 1/15 hodiny. A spíš méně.

_________________
Aby mne mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A programování pomocí TX
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2018 19:40 
Mazák
Mazák

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 627
Bydliště: Žďár n. S.
ddano007 píše:
treba dať paralelne k výstupu nejaké kondíky. Akože by mali byť low ESR, ale stačia aj obyčajné elektrolyty a k tomu zopár keramických 100nF..
Promiň amatérský dotaz: proč tam dáváš ještě ty malé keramiky?

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtic II, Dingo, F4U Corsair, Bf 109H, Skipper...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A programování pomocí TX
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2018 20:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2054
Bydliště: Zavar, SK
zelkar píše:
Promiň amatérský dotaz: proč tam dáváš ještě ty malé keramiky?

Pre istotu; to vieš, paranoidný elektrikár :lol:
Keramika je dobrá na odrušenie, elektrolyt - aj keď Low ESR - je predsa len elektrolyt. Inak povedané elektrolyt má pokryť prúdový odber serv, keramika odchytiť ich prípadné rušenie.

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry, www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A programování pomocí TX
PříspěvekNapsal: úte 27.02.2018 19:05 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.2011
Příspěvky: 132
Bydliště: Heřm. Městec
Pánové děkuji. Diskuse byla pro mě přínosná.

_________________
Když nevím tak se zeptám.
Ki - 61, Mig 15, BF 109


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz