Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 14.09.2016 21:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2011
Příspěvky: 464
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Aha. Je možné mi dát nějaký odkaz na výrobek a ideálně video na postup? Já přešel na Taranis po Vánocích a z těchto "ajťáckých" slengů jsem mimo a nevim co a jak. Jsem rád, že jsem si podle videa flashnul rádio a přijímače na lbt 8O

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 14.09.2016 21:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.1.2014
Příspěvky: 446
Bydliště: Zlín
V podstate to nemusis resit, prijimace s lbt xjt modulem funguji. Pouze pokud bys chtel na levnejsim F801 telemetrii, nebo sbus, tak pak muzes flashnout.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 14.09.2016 21:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.1.2014
Příspěvky: 446
Bydliště: Zlín
http://www.rcgroups.com/forums/showpost ... count=1782

Tady je post o 1-wire bootloaderu


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 15.09.2016 19:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2011
Příspěvky: 464
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Dobrá tedy, já to proštuduju. To rssi bych měl rád no. A ještě se zeptám. Jaký je rozdíl mezi F 801 a F 802? Který je lepší koupit, když už?

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 20.09.2016 14:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2007
Příspěvky: 479
Bydliště: Brno
Wirda píše:
Dobrá tedy, já to proštuduju. To rssi bych měl rád no. A ještě se zeptám. Jaký je rozdíl mezi F 801 a F 802? Který je lepší koupit, když už?


Rozdil je v dosahu, F801 ma u vzdalenosti kolem 50m silu signalu kolem 45, ta F802 je jak origo frsky prijmace, ma nejaky lepsi chip na antene/modulu. Jinak u F802 mam problem kdyz je blizko vysilacky cca min jak 1m dojde k zahlceni, sila signalu vyskoci na 125 a pak padne na 0. Mam FX18 s DJT modulem.

_________________
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 25.09.2016 12:34 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2011
Příspěvky: 464
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Já se hlavně dočetl, že F802 nelze spárovat s XJT modulem. F801 mám v malém edf a lítám zatím bez problému.

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 17:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1825
Bydliště: Nitra Slovensko
Tento nemáte niekto odskúšaný RX-F82DA 8CH?
Potrebujem úsporný, ľahký 5k ale FrSky nevyrába tak by som do neho išiel. Vyzerá že je aj telemetrický a má SBUS aj analog vstup A1. Škoda, že nieje 5k, také niečo FrSky chýba. Ale zase oproti X8R cena polovičná, ale asi aj kvalita.

https://www.banggood.com/RX-F82DA-8CH-R ... rehouse=CN


Přílohy:
F82DA.jpg
F82DA.jpg [ 16.57 KiB | Zobrazeno 654 krát ]

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 17:30 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5527
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
juraj.jurej píše:
Tento nemáte niekto odskúšaný RX-F82DA 8CH?
Potrebujem úsporný, ľahký 5k ale FrSky nevyrába tak by som do neho išiel. Vyzerá že je aj telemetrický a má SBUS aj analog vstup A1. Škoda, že nieje 5k, také niečo FrSky chýba. Ale zase oproti X8R cena polovičná, ale asi aj kvalita.

https://www.banggood.com/RX-F82DA-8CH-R ... rehouse=CN


Jak to ze ne
https://rcstudio.cz/cs/prijimace-frsky/ ... &results=1

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 18:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1825
Bydliště: Nitra Slovensko
RCStudio píše:


Ja viem, ale to je neporovatelné. Chcelo by to niečo ako X4R (X5R) s telemetriou a plným dosahom. Chcem merať aspoň napätie aku. Rx 5K je základ do všetkých modelov s krídielkamy. Chcem to na 1m EPP doskový akrobat. Musíte taký vyprosiť keby bol aj 6k, ale bez krabice.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 21:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2015
Bydliště: Zavar, SK
Ten RX-F82DA nevyzera zle, skoda, ze ma len jeden analogovy vstup a len 7 klasickych kanalov. Aj ked ... D8R II Plus stoji na HK prijatelnych 21Eur a je to origos FrSky s dvoma analogmi.

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry, www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 21:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1825
Bydliště: Nitra Slovensko
ddano007 píše:
Ten RX-F82DA nevyzera zle, skoda, ze ma len jeden analogovy vstup a len 7 klasickych kanalov. Aj ked ... D8R II Plus stoji na HK prijatelnych 21Eur a je to origos FrSky s dvoma analogmi.


No neviem, ale myslím že má 8k. Ten Bind bude asi ôsmy. Aj v popise je 8CH.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 22:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2015
Bydliště: Zavar, SK
Ťažko povedať, manuál tam nie je, skôr by som tipoval, že 8. kanál je k dispozícii len cez CPPM, alebo SBUS. Ale to len hádam...

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry, www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 26.02.2018 0:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.10.2009
Příspěvky: 249
Bydliště: Brno
Ten 8. kanál je normálně funkční. Teď jsem to vyzkoušel.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 26.02.2018 21:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2015
Bydliště: Zavar, SK
A kde z toho lezie ten ôsmy kanál?

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry, www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 02.03.2018 12:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.10.2009
Příspěvky: 249
Bydliště: Brno
Normálně, na tom osmém pinu, označeném jako bind.
Co mně ale na tomhle přijímači vadí je použitý 3.3V stabilizátor. Je tam 6206 s max. vstupním napětím 6V, což ho u mě diskvalifikuje pro použití v jakémkoliv spalováku. Používám totiž výhradně LiFe přijímačovky a nechce se mi doplňovat o BEC.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz