Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2017 17:46 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.8.2008
Příspěvky: 49
Bydliště: Praha 5 - Smíchov
Ahoj,

mám Kontronik 100+ LV do heli (nový, nikdy nebyl v provozu). Před samotnou instalací jsem vše na stole vyzkoušel, nastavil obvyklý mód 4, vše šlapalo naprosto v pohodě. Pak ho namontoval do heli a před finálním utažením vázacích pásek jsem to chtěl naposledy vyzkoušet... A bohužel od té doby jediné co funguje je interní BEC, tzn. bezpádlo a serva reagují. Motor se vůbec neinicializuje, žádné pípnutí a ani stavová LEDka na reglu vůbec nesvítí, prostě nic. Vůbec netuším co se stalo, na reglu je i antispark konektor XT90S... Už jsem psal do Kontroniku, čekám na odpověď. Nicméně nemáte někdo radu co vyzkoušet?

Díky moc za cokoliv....

_________________
Futaba 18SZ
Goblin 700 DEMON 3SX, Goblin 380 DEMON 3SX, DJI Phantom 3Pro
Ion Pro +, Traxxas Summit


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2017 18:04 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1280
Bydliště: Pardubice
Já bych to zkusil bez toho "antisparku" :wink: ..

_________________
Goblin 500 K-BAR@MiniProtos Spirit@Sniper II Spirit@Heli-X4 simulator@Taranis RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2017 19:33 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 1.4.2010
Příspěvky: 2560
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
jak psie arci, je znamy problem ze kontronik nema rad antispark

_________________
Logo 600 + spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2017 23:29 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.8.2008
Příspěvky: 49
Bydliště: Praha 5 - Smíchov
Díky pánové za tip, přepájel jsem na EC5ky, ale bohužel stále stejné... :(

EDIT: budete se mi pánové smát (a právem) ale omylem jsem dal kabel od reglu do jiné pozice na bezpádlu a zjistil jsem to náhodou, když jsem se chtěl přes USB podívat do PC na Demona... V tu chvíli mi došlo, že jsem se posunul o jednu řadu, protože kabel jaksi nebylo kam zapojit... Po přepojení už to samozřejmě zase šlape... Takže díky moc a ať to lítá a sorry :lol:

_________________
Futaba 18SZ
Goblin 700 DEMON 3SX, Goblin 380 DEMON 3SX, DJI Phantom 3Pro
Ion Pro +, Traxxas Summit


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 09.01.2017 7:45 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1280
Bydliště: Pardubice
Smát se budu ale radši potichu :wink: . Tohle se občas stane no.. Podstatné je že jsi zjistil kde je chyba 8) . Ať to létá!!

_________________
Goblin 500 K-BAR@MiniProtos Spirit@Sniper II Spirit@Heli-X4 simulator@Taranis RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: danda73 a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz