RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://rcmania.cz/

Kontronik 100+ LV zřejmě vadný, funguje pouze interní BEC...
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=39&t=79688
Stránka 1 z 1

Autor:  kralk [ ned 08.01.2017 16:46 ]
Předmět příspěvku:  Kontronik 100+ LV zřejmě vadný, funguje pouze interní BEC...

Ahoj,

mám Kontronik 100+ LV do heli (nový, nikdy nebyl v provozu). Před samotnou instalací jsem vše na stole vyzkoušel, nastavil obvyklý mód 4, vše šlapalo naprosto v pohodě. Pak ho namontoval do heli a před finálním utažením vázacích pásek jsem to chtěl naposledy vyzkoušet... A bohužel od té doby jediné co funguje je interní BEC, tzn. bezpádlo a serva reagují. Motor se vůbec neinicializuje, žádné pípnutí a ani stavová LEDka na reglu vůbec nesvítí, prostě nic. Vůbec netuším co se stalo, na reglu je i antispark konektor XT90S... Už jsem psal do Kontroniku, čekám na odpověď. Nicméně nemáte někdo radu co vyzkoušet?

Díky moc za cokoliv....

Autor:  Arcicorsa [ ned 08.01.2017 17:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Kontronik 100+ LV zřejmě vadný, funguje pouze interní BE

Já bych to zkusil bez toho "antisparku" :wink: ..

Autor:  error414 [ ned 08.01.2017 18:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Kontronik 100+ LV zřejmě vadný, funguje pouze interní BE

jak psie arci, je znamy problem ze kontronik nema rad antispark

Autor:  kralk [ ned 08.01.2017 22:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Kontronik 100+ LV zřejmě vadný, funguje pouze interní BE

Díky pánové za tip, přepájel jsem na EC5ky, ale bohužel stále stejné... :(

EDIT: budete se mi pánové smát (a právem) ale omylem jsem dal kabel od reglu do jiné pozice na bezpádlu a zjistil jsem to náhodou, když jsem se chtěl přes USB podívat do PC na Demona... V tu chvíli mi došlo, že jsem se posunul o jednu řadu, protože kabel jaksi nebylo kam zapojit... Po přepojení už to samozřejmě zase šlape... Takže díky moc a ať to lítá a sorry :lol:

Autor:  Arcicorsa [ pon 09.01.2017 6:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: Kontronik 100+ LV zřejmě vadný, funguje pouze interní BE

Smát se budu ale radši potichu :wink: . Tohle se občas stane no.. Podstatné je že jsi zjistil kde je chyba 8) . Ať to létá!!

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/