Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 78 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pon 11.12.2017 23:42 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 10.5.2017
Příspěvky: 58
Bydliště: Plzeň
Teď na to koukám a už vidím, proč si nerozumíme. Popletl jsem si s.bus se smart portem :roll: Moje chyba, omlouvám se. Tím pádem asi připojení telemetrie nemá vliv na použitý režim, je tak?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pon 11.12.2017 23:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1825
Bydliště: Nitra Slovensko
Androxx píše:
Teď na to koukám a už vidím, proč si nerozumíme. Popletl jsem si s.bus se smart portem :roll: Moje chyba, omlouvám se. Tím pádem asi připojení telemetrie nemá vliv na použitý režim, je tak?


Nie nemá. Je tam združený konektor, kde je starý A2 a Smart Port vstup. (na vrchu)

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: stř 31.01.2018 17:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.10.2015
Příspěvky: 10
Bydliště: Pardubice
Mám dotaz, dá se zjistit jaky firmware je zapsán do přijímače G-RX8? Vrčí mně serva a přehřívá se regulátor. Při připojení k jinému přijímači se vše chová OK.
Díky za radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: stř 31.01.2018 18:37 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5527
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Vaclav70 píše:
Mám dotaz, dá se zjistit jaky firmware je zapsán do přijímače G-RX8? Vrčí mně serva a přehřívá se regulátor. Při připojení k jinému přijímači se vše chová OK.
Díky za radu.

Neda proste je potreba si pamatovat co tam je z posledniho fleshe.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: čtv 01.02.2018 20:19 
Mazák
Mazák

Registrován: 11.5.2005
Příspěvky: 563
Bydliště: Žatec
Zdravím, zkusit napárovat s propojkou na výstupu 1 a 2 kanálu. Joker


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 02.02.2018 10:10 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.10.2015
Příspěvky: 10
Bydliště: Pardubice
p. Urbánek (RC Studio) mně sdělil, že instalují přepínatelný firmware (poslední verzi) a tak při párování použiji techniku p. Mrázka a zkusím dá silnější regulátor, Moc tomu nerozumím, a tak se bojím dělat další pokusy, abych si to nezk... úplně. Ale díl za radu, když neuspěji se silnějším regulátorem, zkusím to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: čtv 12.04.2018 11:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 299
Bydliště: Liberec
Nedaří se mi u tohohle přijímače zprovoznit hlášení varia. Mám nastavené hlášení přes přepínač v globálních funkcích a u jiného modelu s X8R mi to normálně pípá. Tady taky, ale bez těch změn při pípání. Přitom vario samotné normálně běží, ALT i VSped vidím, ale to pípání nejde. Máte tip co s tím?

_________________
Hype Funtastic
Amigo III
SALy
Alpha 1500 - synkova
Focus 400 - synkův
Taranis Q X7, Turnigy t9x


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pát 13.04.2018 20:28 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 299
Bydliště: Liberec
Tak už jsem na to přišel - stačilo vybrat zdroj varia Vspsd...

_________________
Hype Funtastic
Amigo III
SALy
Alpha 1500 - synkova
Focus 400 - synkův
Taranis Q X7, Turnigy t9x


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pon 21.05.2018 0:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 736
Bydliště: Ostrava
Pánové, poradíte jaký je vhodný "satelit" k tomuto přijímači?
Snad by to měl být XM+ :?:
Díky

Jo a taky máte ten přijímač jakoby prohlý a do vrtule, když se podívám z boku tak je vidět, jak jsou nakřivo kolíčky konektorů :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: pon 21.05.2018 7:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1825
Bydliště: Nitra Slovensko
eco píše:
Pánové, poradíte jaký je vhodný "satelit" k tomuto přijímači?
Snad by to měl být XM+ :?:
Díky

Jo a taky máte ten přijímač jakoby prohlý a do vrtule, když se podívám z boku tak je vidět, jak jsou nakřivo kolíčky konektorů :(


XM+ je ideálny. Ja som si žiadnu deformáciu nevšimol. Možno iná výrobná séria.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018 14:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 736
Bydliště: Ostrava
Ještě jeden dotaz, jakou máte délku konců antének? Já mám cca 22-23mm, což je o 8-9mm méně než se uvádí u 2,4GHz.
Druhý dotaz, jek je to tedy s tím satelitním přijímačem a počtem kanálů? Mám objednaný ten XM+ od RC studia, doufám, že mi pojede alespoň 7ch 8O
Díky Petr


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018 16:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1825
Bydliště: Nitra Slovensko
eco píše:
Ještě jeden dotaz, jakou máte délku konců antének? Já mám cca 22-23mm, což je o 8-9mm méně než se uvádí u 2,4GHz.
Druhý dotaz, jek je to tedy s tím satelitním přijímačem a počtem kanálů? Mám objednaný ten XM+ od RC studia, doufám, že mi pojede alespoň 7ch 8O
Díky Petr


XM+ má na výstupe SBUS 16 kanálov, ale ak bude ako satelit budeš mať klasických iba 6 kanálov z G-RX8, nakoľko ho musíš spárovať v redundantnej funkcii. Čo je veľká sprostosť od FrSky a satelit resp. redundantná funkcia je pre vetroň s klapkamý nepoužitelná.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018 19:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 736
Bydliště: Ostrava
Hmm, tak to není dobrá zpráva :x
Nicméně mám jiný problém a to ten, že po snad správném napárování mi nechodí serva.
Modul je XJT+přijímač G-RX8, na přijímači svítí zelená led. Ale na modulu svítí jak zelená tak červená led. Tento stav ale není popsán, tak nevím co znamená...
Mé první seznámení s Frsky nezanechalo dobrý dojem :(

Ví někdo, co ty dvě současně svítící ledky na modulu znamenají? Je snad vadný??

Díky za každou pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018 20:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1825
Bydliště: Nitra Slovensko
eco píše:
Hmm, tak to není dobrá zpráva :x
Nicméně mám jiný problém a to ten, že po snad správném napárování mi nechodí serva.
Modul je XJT+přijímač G-RX8, na přijímači svítí zelená led. Ale na modulu svítí jak zelená tak červená led. Tento stav ale není popsán, tak nevím co znamená...
Mé první seznámení s Frsky nezanechalo dobrý dojem :(

Ví někdo, co ty dvě současně svítící ledky na modulu znamenají? Je snad vadný??

Díky za každou pomoc.


Kde si kupoval XJT modul a Rx? Máš rovnaký soft. v prijímači aj v module? (LBT EU)
Tie ledky neviem nemám XJT modul, ale ak sa dobre pamätám tak to má tak svietiť.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018 20:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 736
Bydliště: Ostrava
Je to od emotors.Podle návodu má zelená blikat, červená svítit.Mě svítí obě.

http://rc-cz.cz/cs/tx-modul-x-serie-tel ... modul.html

Jaká tam je verze netuším, předpokládal bych že to pojede, je to od jednoho prodejce.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 78 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz