RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://rcmania.cz/

Castle telemetry link pro futaba SBUS 2
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=39&t=86344
Stránka 1 z 1

Autor:  rodzr [ čtv 13.06.2019 17:20 ]
Předmět příspěvku:  Castle telemetry link pro futaba SBUS 2

Nedaří se mi nainstalovat nový Castle telemetry link pro futaba SBUS 2 do TX Futaba T 18 SZ a připojit na Talon 60. Poradíte někdo?

Autor:  jaroslav.falcon [ čtv 13.06.2019 17:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: Castle telemetry link pro futaba SBUS 2

máš zapnutý Live protokol ?
pokud máš starší ESC a není tam volba Live protokol je třeba upgradovat FW

jo a ještě se dává pull-up odpor na signál. To jsem dělal pro Frsky.

Autor:  rodzr [ čtv 13.06.2019 17:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: Castle telemetry link pro futaba SBUS 2

jaroslav.falcon píše:
máš zapnutý Live protokol ?
pokud máš starší ESC a není tam volba Live protokol je třeba upgradovat FW

jo a ještě se dává pull-up odpor na signál. To jsem dělal pro Frsky.


...no, není to Frsky a v návodech o Live protokolu není nikde ani zmínka. regl je rovněž starý cca 8 měsíců.
Bez telemetrie mi vše řádně chodí...

Autor:  jaroslav.falcon [ čtv 13.06.2019 20:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Castle telemetry link pro futaba SBUS 2

telemetrická data ti jdou po singnálovým kabelu ?
pokud ano musíš telemetrii aktivovat a potom po jednom drátu ti jde singnál do ESC a tím samým data ven do telemetrie.

nebo pro futabu to máš jinak?

Autor:  rodzr [ pát 14.06.2019 10:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: Castle telemetry link pro futaba SBUS 2

...problém byl vyřešen. Po odstranění krátkého spojení mezi ušima a postupu dle originálního anglického návodu vše chodí...

Přílohy:
IMG_6914.JPG
IMG_6914.JPG
[ 39.38 KiB | Zobrazeno 930 krát ]

IMG_6915.JPG
IMG_6915.JPG
[ 87.19 KiB | Zobrazeno 930 krát ]


Autor:  jaroslav.falcon [ pát 14.06.2019 12:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Castle telemetry link pro futaba SBUS 2

tak to je jinak, než jsem to měl já na Frsky.
já to připojil na přímo a dal jen ten odpor. Tak že to není stejné.
Důležité je , že to maká.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/