Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 64 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ESC FrSky Neuron
PříspěvekNapsal: úte 23.06.2020 11:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2515
Bydliště: Nitra Slovensko
pokryschin píše:
má prosím niekto skúsenosti s použitím dvoch regulátorov NEURON v jednom modeli,ohľadom telemetrie?Načíta telemetriu z každého zvlášť,či bude potrebné meniť ID ako pri senzoroch, Mám Taranis plus s verziou spred troch rokov,bude asi treba prejsť na vyššiu verziu,aspoň podľa videa p.Urbánka mi to tak vychádza.Použitie zvažujem v tankovom podvozku,každý pás samotný regulátor za použitia funkcie Bidirectional.Ďakujem


Nový F.PORT 2.0 to umožňuje bez problémov, ale ten majú iba prijímače Archer ACCESS a budúce. Tvoj Taranis ACCESS nepodporuje.
https://www.frsky-rc.com/f-port-2-0/


Přílohy:
F.Port2_.0.jpg
F.Port2_.0.jpg
[ 69.58 KiB | Zobrazeno 415 krát ]

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: ESC FrSky Neuron
PříspěvekNapsal: úte 23.06.2020 19:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1526
Bydliště: Vysočina, ČR
juraj.jurej píše:
...Nový F.PORT 2.0 to umožňuje bez problémov.../
A můžeš vysvětlit proč by to na S.Portu nemělo jít?(Myslím tím paralelní zapojení senzorů.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ESC FrSky Neuron
PříspěvekNapsal: úte 23.06.2020 19:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2515
Bydliště: Nitra Slovensko
ellet píše:
A můžeš vysvětlit proč by to na S.Portu nemělo jít?(Myslím tím paralelní zapojení senzorů.)


Na S.Port sa senzory spravidla zapájajú za sebou jeden za druhím do série. ESC Neuron nemá S.Port vstup. Ja netvrdím, že to paraelne nepôjde (nemám to odskúšané), ale myslím že to práve rieši F.Port. A či sa dá meniť ID senzorov ESC Neuron netuším a či to vôbec celkovo OTX podporuje.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: ESC FrSky Neuron
PříspěvekNapsal: úte 23.06.2020 20:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1526
Bydliště: Vysočina, ČR
juraj.jurej píše:
...Na S.Port sa senzory spravidla zapájajú za sebou jeden za druhím do série...
Tak to není, možná to tak vypadá, když se díváš na kabeláž. Pokud jsou senzory v "odělených krabičkách" :D musí být z principu zapojeny paralelně.To je datové piny z jednotlivých senzorů dohromady a připojit k přijímači. Přijímač se dotazuje na senzory a ten kterého se to týka, odpoví. Zkoušet to ani nemusíš, je to princip a funguje to.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 64 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz