Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 6-polohový spínač do Taranisu X9D
PříspěvekNapsal: čtv 01.11.2018 6:03 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.2.2011
Příspěvky: 66
Bydliště: Osrblie / chalupa pri Brezne /
Ahoj, mám dotaz, je možné do Taranisu X9D inštalovať ďalší 6 polohový potenciometer?
Ak áno, prosím ako to jednoducho vyriešiť.
za príspevky ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 01.11.2018 20:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2497
Bydliště: Nitra Slovensko
qwido píše:
Ahoj, mám dotaz, je možné do Taranisu X9D inštalovať ďalší 6 polohový potenciometer?
Ak áno, prosím ako to jednoducho vyriešiť.
za príspevky ďakujem


Myslím že jednoducho nie, ani v rádiu ho nemáš ako aktivovať. Možno by sa dalo ho vymeniť za potenciometer (S1, S2) ale to už nieje jednoduché.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 01.11.2018 22:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2576
Bydliště: Zavar, SK
Do X9D nie, do X9D+ ano, aspoň podľa popisu...
https://rcstudio.cz/cs/nahradni-dily/32 ... results=75

_________________
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 02.11.2018 23:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2009
Příspěvky: 737
Tenhle přepínač by měl jít do každého vysílače, pokud má nějaký volný nepoužitý proporcinální kanál. Zapojuje se stejně jako potenciometr. Je to v podstatě řada odporů, které se přepínají přepínačem.

_________________
https://fokker1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 03.11.2018 4:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2497
Bydliště: Nitra Slovensko
ddano007 píše:
Do X9D nie, do X9D+ ano, aspoň podľa popisu...
https://rcstudio.cz/cs/nahradni-dily/32 ... results=75


Ja to chápem tak ako ďalší, čiže druhý prepínač. Tak že bude mať dva.
Jeden do X9D+ nieje problém. Ja ho mám.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 03.11.2018 6:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2576
Bydliště: Zavar, SK
Otázka znela:
qwido píše:
... je možné do Taranisu X9D inštalovať ďalší 6 polohový potenciometer?

Ďalší do X9D nepridá, môže len nahradiť existujúci.
Do X9D+ sa ďalší pridať dá.
Ak sa mýlim, opravte ma ...

_________________
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 25.06.2020 8:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2497
Bydliště: Nitra Slovensko
ddano007 píše:
Otázka znela:

Ďalší do X9D nepridá, môže len nahradiť existujúci.
Do X9D+ sa ďalší pridať dá.
Ak sa mýlim, opravte ma ...


Nemýliš je to tak. Taranis X9D Plus 2019 už má tlačítko a 6 poz. prepínač sa nedá domontovať. Jediine nahradiť potenciometer a naprogramovať ho v OTX, ako 6 poz.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Zwobot a 15 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz