Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: sob 11.04.2020 20:00 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 150
Bydliště: Krnov
Celeron píše:
Aha, ty to máš na DS-ce. Já mám jen Jetibox a tak vše musím nastavovat v Jetistudiu na PC. Jetibox přijímače s Asisstem neumí. Takže moje screeny by ti asi moc nepomohly.
Taky jsem přišel na to, proč jsem se nechytal s USB převodníkem, vytaženej vodič dat ze zalisování pinu,viz fotka.
Příloha:
Jeti_konektor1.jpg

Nevím, jestli konektory mačkaj u Sloupa, nebo si je mačká Jeti ale takovou prasárnu jsem už dlouho neviděl. Ani jeden pin nebyl zamáčklej do izolace kabelu a ani nikdy nemohl být, protože izolace byla v zamáčknutí zcela volná. :roll:
Příloha:
Jeti_konektor2.jpg

Být to na něčem letově důležitým tak se smíchy neudržím. :roll:


Jednalo se mi o nastavení zisku v použitých režimech


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: pon 13.04.2020 12:01 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 9406
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 295
Blog: Zobrazit blog (3)
Upřímně se mi to zdá jako nějaká domácí úprava. :roll:
Takto to vypadá u mě.

Změř si kabel, zda je stejně dlouhý..


Přílohy:
DSC_9829 - kopie.JPG
DSC_9829 - kopie.JPG
[ 62.47 KiB | Zobrazeno 672 krát ]

DSC_9829.JPG
DSC_9829.JPG
[ 65.82 KiB | Zobrazeno 672 krát ]

DSC_9827.JPG
DSC_9827.JPG
[ 44.82 KiB | Zobrazeno 672 krát ]

Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: pon 13.04.2020 15:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 8104
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
Nachlup stejná dýlka. Jen jsem to vytáhnul z nedomáčklejch, zkrátil rozholenou část o cca 3 mm a znova namáčknul.


Přílohy:
Jeti_konektor3.jpg
Jeti_konektor3.jpg
[ 39.54 KiB | Zobrazeno 653 krát ]

Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: pon 13.04.2020 21:02 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 150
Bydliště: Krnov
Ták kolegové modeláři, konektor je vyřešen. A někdo kdo už nastavoval ASSISTA a byl by mi ochoten poradit ? :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: pon 13.04.2020 21:10 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 9406
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 295
Blog: Zobrazit blog (3)
S assistem jsem si hrál a přišlo mi to hodně snadné a intuitivní nastavení.

Nějaká hláška na mě jednou vyskočila, když jsem model zapíná a měl jsem ho hodně nakrivo.

Ale tu tvoji hlášku jsem neviděl...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: pon 13.04.2020 21:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 150
Bydliště: Krnov
TomasC píše:
S assistem jsem si hrál a přišlo mi to hodně snadné a intuitivní nastavení.

Nějaká hláška na mě jednou vyskočila, když jsem model zapíná a měl jsem ho hodně nakrivo.

Ale tu tvoji hlášku jsem neviděl...

Tu hlášku už jsem vyřešil. Nastavil jsem v jetistudiu polohu příjímače ale do modelu jsem ho špatně namontoval. Byl otočený o 90 stupNů.
spíš se mi jedná o nastavení zisků, viz fota


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: pon 13.04.2020 21:24 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 9406
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 295
Blog: Zobrazit blog (3)
Tak se ziskem to budeš muset doladit podle letadla.
Nemam to ve větším spalovaku, tak zisky neporadím.

Normalne to zvedni vypnuté a vyzkoušej.
Po dotrimovani s novým přijímačem zopaluj kalibraci serv.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: pon 13.04.2020 21:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 150
Bydliště: Krnov
jasný, jde mi o takové to " základní nastavení " , abych neobjevoval ameriku. Model je akrobat Vertigo.

představoval jsem si, že někdo poradí : třeba foto 3 - uprav nastavení toho a toho na 15 procent atd


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: pon 13.04.2020 21:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 8104
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
K Rex7 Assistu mi někde zde na fóru asi před rokem radil Honza Špatný optimální nastavení rotací a zisků. Hledám v kterým vlákně to bylo a nemůžu nalýzt.
Taky jsem měl problém jak je to se ziskem. Šlo mi o to, že když nastavíš základní zisk pro funkci v Jetistudiu třeba 50%, z možnosti 0-100% tak jak s tím spolupracuje nastavení zisku pro konkrétní funkci pokud si na to vyčleníš samostatný hanál abys mohl zisk ladit za letu. Jestli to je z tý samý hodnoty 0-100% jako v Jetistudiu, nebo jestli to jsou procenta z tý hodnoty 50% nastavený v Jetistudiu.
Zkus to pohledat. Možná to je v nějakým vlákně od DS nebo DC.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: pon 13.04.2020 22:06 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 150
Bydliště: Krnov
pokusím se, trošku jsem hledal ale nenašel. Zítra nato mrknu pořádně. Ladit zisky za letu moc nechci, bo těch letadel mám hodně a mám strach , že bych to s každou změnou éra rozdrbal. Prostě to naladím a nechci do toho už vrtat.,
Ještě mě napadlo napsat přímo jeťákům do Příbora


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: pon 13.04.2020 22:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 8104
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
Všechno zpět, nalezeno: http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=39&t=85200&p=1469890&hilit=stabilizace#p1469890
Jak odlišný název vlákna. :lol: Ale některých odpovědí jsem se nedočkal.


Naposledy upravil Celeron dne pon 13.04.2020 22:16, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: pon 13.04.2020 22:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 150
Bydliště: Krnov
Celeron píše:


Jsi zlatej, hned se mi bude lépe spát. Stáhnu to, vytisknu to, zkouknu to a pokusím se to aplikovat.

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2020 19:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1634
Bydliště: Doma
tak sem byl zkouset dneska Acromastera s Assistem.. na plny vychylky, schvalne co to vydrzi a kolik Assist nameri maxima:
max. pretizeni 9,3 G
rotace kridelka 1178 stupnu za sekundu
rotace vyskovka 584
rotace smerovka 922

kolik ste vymackli pretizeni u vasich modelu?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2020 22:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 8104
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
Kuba78 píše:
rotace kridelka 1178 stupnu za sekundu
rotace vyskovka 584
rotace smerovka 922

To je nějaký divný, chceš tvrdit, že ti Akromaster na plný křidýlka vymrskne 3 výkruty, 1,5 přemetů a 2,5 otoček plochý vývrtky za sekundu?
Nebo co ten údaj rotace v stupních za sekundu vlastně říká?
Zítra zkusím vyčíst Sbacha, co nakroutí on. Ty géčka kolem 10-11 si z předešlýho načítaní taky pamatuju.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2020 23:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1634
Bydliště: Doma
ano vymrskne. ale postupne :-) to jsou maxima z vice letu, ne z jednoho v jeden okamzik. dokud se nevynuluji countery, tak REX drzi v pameti tyto maxima, pripadne prepise nektere z nich pokud v nekterem letu bude prekonano.

i kdyz mi to pripada trochu divny, protoze nekdo nekde keca - tohle drzi REX jako maxima a ukaze se to, kdyz se clovek podiva do REXe treba pres vysilacku. celkem bych tomu veril protoze na plny vychylky se to letadlo umi pekne mrskat, ale at prohlizim zaznamy z letu v jetistudiu jak prohlizim, tak vsechny hodnoty rotace mam jako minima a maxima do +-180 stupnu. nekde neco asi interpretuje hodnoty blbe. bud REX, nebo jeti studio. nebo tech 180 je proste hranicni hodnota..


Přílohy:
Poznámka 2020-04-19 233833.jpg
Poznámka 2020-04-19 233833.jpg
[ 33.21 KiB | Zobrazeno 398 krát ]

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz