Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Preladenie prijímača D8R-II
PříspěvekNapsal: stř 15.04.2020 5:57 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.2.2011
Příspěvky: 66
Bydliště: Osrblie / chalupa pri Brezne /
Ahoj, mám problém so starším prijímačom FrSky D8R-II nechce sa sparovať s Taranisom. Pravdepodobne má starú vysielacu normu. Dá sa preladiť na novú európsku normu? Ak áno, viete poradiť ako?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Preladenie prijímača D8R-II
PříspěvekNapsal: stř 15.04.2020 6:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2003
Příspěvky: 2227
Bydliště: Košice, SK
Tento prijímač pracuje s D8 protokolom. V ňom sa nič nemenilo, žiadny nový fw nie je. Zrejme máš na vysielači, pri párovaní, nastavený nesprávny protokol.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Preladenie prijímača D8R-II
PříspěvekNapsal: stř 15.04.2020 9:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 956
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 10
Taranis D8 umí jen se mu to musí povolit.
https://www.youtube.com/watch?v=gpgyIYygQag
Nový firmware pro D8R-II existuje.Ovšem není to original a nahrání není tak jednoduché jako u originálu.
https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... -receivers


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Preladenie prijímača D8R-II
PříspěvekNapsal: stř 15.04.2020 14:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 2763
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Daj fotku prijímača!
Úplne prvé verzie sa museli flešnúť...

_________________
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Preladenie prijímača D8R-II
PříspěvekNapsal: čtv 16.04.2020 19:00 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.2.2011
Příspěvky: 66
Bydliště: Osrblie / chalupa pri Brezne /
mior píše:
Daj fotku prijímača!
Úplne prvé verzie sa museli flešnúť...

Posielam trochu oneskorene foto


Přílohy:
P1070437.JPG
P1070437.JPG
[ 95.82 KiB | Zobrazeno 766 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Preladenie prijímača D8R-II
PříspěvekNapsal: čtv 16.04.2020 20:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2552
Bydliště: Zavar, SK
To je predchádzajúca verzia D8RII Plus, ten s Taranisom ide ( ak je funkčný ), len musíš mat povolený D8 protokol. Pozri si to video od blembondo.

_________________
Taranis X9D & Jumper T16Pro & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Preladenie prijímača D8R-II
PříspěvekNapsal: pát 17.04.2020 19:01 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.2.2011
Příspěvky: 66
Bydliště: Osrblie / chalupa pri Brezne /
Ďakujem za rady, zariadenie je spárované a funguje, ale mám problém s telemetriou. V systéme mám senzor Hub a čidla 2x teplota, napätie baterie, vario. Ak dám automaticky načítať senzory, nič neregistruje okrem signálu vysielačky a napätia batérie vysielačky. Poradte ako to správne postupovať.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Preladenie prijímača D8R-II
PříspěvekNapsal: pát 17.04.2020 19:18 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.2.2011
Příspěvky: 66
Bydliště: Osrblie / chalupa pri Brezne /
Chyba bola v prehodenom datovom kábliku, senzory detekuje až na variotyp FVAS-01.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: vitaa a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz