Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 273 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pon 26.02.2018 15:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9101
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Možná bych spíš než broušení zkusil škrabání skalpelem. Není potřeba očistit nějakou velkou plochu. Měly by stačit jen malé flíčky na obou stranách praskliny. Držím palce v trpělivosti a dej pak vědět jak si to vyřešil.
Ještě dotaz. Jak ta prasklina vznikla? Ten vodič jde přes nějakou hranu?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pon 18.06.2018 14:05 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 18.9.2014
Příspěvky: 125
Obrázky: 0
Zdravim, poridil sem si novou c60 1000W, jelikoz stara mi odesla... a kdyz sem chtel na nove C60 udelat upgrade FW.... chvilku strpneni...... ha... FAIL.
jako OS pouzivam WIN 10... nevim jestli to prave neni kamen urazu. Jelikoz co jsem koukal tak drivery jsou pouze na WIN 7, nema s tim take nekdo problem ? popripade funguje to nekomu na WIN 10?

zkousel sem i natvrdo nainstait ovladace, ale bez uspechu.

Diky za info.

Ondra


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c60 - 1000W
PříspěvekNapsal: pon 02.07.2018 9:45 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.12.2011
Příspěvky: 134
Bydliště: Hradec Králové
Androy píše:
Zdravim, poridil sem si novou c60 1000W, jelikoz stara mi odesla... a kdyz sem chtel na nove C60 udelat upgrade FW.... chvilku strpneni...... ha... FAIL.
jako OS pouzivam WIN 10... nevim jestli to prave neni kamen urazu. Jelikoz co jsem koukal tak drivery jsou pouze na WIN 7, nema s tim take nekdo problem ? popripade funguje to nekomu na WIN 10?

zkousel sem i natvrdo nainstait ovladace, ale bez uspechu.

Diky za info.

Ondra


Dobrý den,
pokud máte C60 opravdu novou a z poslední doby, tak nepotřebuje upgrade. Win 10 by problém být neměl. Jaký firmware jste chtěl použít? Pokud mícháte značku výrobce nabíječe a značku výrobce firmwaru, může dojít ke komplikacím. Doporučuji poslat na servis.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 273 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz