Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Powerlab 8 touch
PříspěvekNapsal: úte 20.03.2018 21:47 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 121
Bydliště: čechy
Máte už někdo tento nabíječ ? Zajímaly by mě první zkušenosti této novinky.


Přílohy:
8.jpg
8.jpg [ 96.84 KiB | Zobrazeno 2725 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Powerlab 8 touch
PříspěvekNapsal: úte 20.03.2018 23:50 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 28.9.2011
Příspěvky: 189
Bydliště: Domažlice
Pochybuju, ale rád bych se mýlil. :) Hořejší ani Zeller ho nemají v nabídce. Věřím, že budou mít časem. Funguje možnost zaslání přímo od výrobce?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Powerlab 8 touch
PříspěvekNapsal: stř 21.03.2018 12:19 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 39
Frenkí píše:
Pochybuju, ale rád bych se mýlil. :) Hořejší ani Zeller ho nemají v nabídce. Věřím, že budou mít časem. Funguje možnost zaslání přímo od výrobce?

Ano, jeden kolega ho má - objednal ho přímo od Revoelectrix z Honkongu. Bohužel bude vracet již druhý kus - nabíječ padá na software a včera mu přišel email, že mají opravdu problém se softwarem. Tudíž ho vrátí do Revoelectrix USA a nechá si vrátit peníze a rok počká než si objedná další kus.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Powerlab 8 touch
PříspěvekNapsal: stř 21.03.2018 18:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 121
Bydliště: čechy
Tak se mi to potvrdilo, mám doma již druhý kus (oba se chovaly stejně) a dneska mi vrátili i peníze. SW prostě kolabuje, psali mi že kolabuje při napájecím napětí 24V a více ale mě kolaboval i při 12V. Nicméně firma se chová velmi dobře a je s nimi aspoň domluva.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Powerlab 8 touch
PříspěvekNapsal: čtv 22.03.2018 14:46 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 39
mip píše:
Tak se mi to potvrdilo, mám doma již druhý kus (oba se chovaly stejně) a dneska mi vrátili i peníze. SW prostě kolabuje, psali mi že kolabuje při napájecím napětí 24V a více ale mě kolaboval i při 12V. Nicméně firma se chová velmi dobře a je s nimi aspoň domluva.

Ano, dělá to přesně co popisuješ - padá i při 12V


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Powerlab 8 touch
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 16:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2009
Příspěvky: 978
Bydliště: Sedlcany
Nejaky vyvoj (jestli porad pada, nebo uz ma nekdo funkcnejsi kousek)? Cim jste si to nechali poslat (Fedex)? Proslo to s/bez dph?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Powerlab 8 touch
PříspěvekNapsal: ned 21.10.2018 20:39 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 121
Bydliště: čechy
Tak se zdá že pan Hořejší dovezl první kousky.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz